14 / 05 / 2024

ankara yaşamkent inşaat projeleri

ankara yaşamkent inşaat projeleri

Kent merkezinde istediği konforu bulamayan, yoğun trafik ve gürültüden şikayetçi olanlar, kaliteli ve konforlu yapılarla lüks yaşam istiyorlar.Yeni gelişen bölgeleri kaçış noktası olarak belirleyek Yaşamkent'i tercih ediyor.

Lüks yaşam isteyenler Yaşamkent'i tercih ediyor!

Karataş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Karataş Yaşamkent'in tercih edilen bölgelerden olduğunu belirtirken,bölgenin kaliteli ve konforlu yapılarla lüks yaşam isteyenlere ev sahipliği yaptığını bildirdi.

Meva Yaşam İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Yaşam İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Civan Vural tarafından kuruldu.

Yağmur1453 İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur1453 İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Temizlik Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Bilgin tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'ya 26 bloktan oluşan toplam 3 bin konutluk yeni proje geliyor. Peki Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar? Adres Ankara Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Cevher Hediyelik Eşya Turizm İnşaat Nakliyat Ve Madencilik Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Bey.Şb. açıldı!

Cevher Hediyelik Eşya Turizm İnşaat Nakliyat Ve Madencilik Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Bey.Şb.Keti bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Sabiha Ruhbaş tarafından açıldı.

Velux Ankara'nın inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı!

Fırat Life Style’ın Ankara'da hayata geçirdiği Velux Ankara projesinin inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı.

İnşaat sektörüne kur farkı müjdesi!

Kamu ihalelerinde Türk Lirası ile sözleşme yapan ve dövizdeki yükseliş sebebiyle sorun yaşayan inşaat şirketlerine kur artışı dikkate alınarak fiyat farkı ödemesi yapılacak.

Ars Yağız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Yağız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Değirmenci tarafından kuruldu.

Ankara'da bir inşaatın temel kazısı esnasında yan binadaki dükkan çöktü!

Başkent Ankara'da bir inşaatın temel kazısı sebebiyle 4 katlı binanın girişinde yer alan iş yerinin bir kısmı çöktü.

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda inşaat başladı! 

Ankara Kızılcahamam'da 3 ay önce yaşanan yangın nedeniyle hasar alan ve sonrasında yıkılan Kasaplar Çarşısı'nda inşaat çalışmaları yeniden başladı.

Ankara Beytepe'de inşaat alan artırımı İmar Komisyonu'nda onaylandı!

Başkent Ankara'da bulunan Beytepe Lodumlu’daki arsanın inşaat hakkının yükseltilmesine yönelik teklif Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu’nda oy çoğunluğu ile kabul edildi.

Ankara-Konya YHT inşaatını kimler üstlendi?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker bugünkü köşesinde Ankara-Konya YHT inşaatını kaleme aldı.

Çoban Yaşam İnşaat Taahhüt Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Yaşam İnşaat Taahhüt Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Sidar Çoban tarafından kuruldu.

Ankara'da inşaat iskelesi çöktü: 2 işçi yaşamını yitirdi!

Başkent Ankara Altındağ'da inşaat iskelesinin çökmesi sonucunda 2 işçi yaşamını yitirdi.

ankara yaşamkent inşaat projeleri Haberi

ankara yaşamkent inşaat projeleri

Ankara'nın batıya doğru ilerlemesi yeni yerleşim merkezlerinin de ortaya çıkmasını sağladı.Özellikle kent merkezinde istediği konforu bulamayan, yoğun trafik ve gürültüden şikayetçi olanlar yeni gelişen bölgeleri "kaçış noktası" olarak belirleyerek, daha nezih bir yaşama yöneliyor. 


Yaşamkent'in de bu özellikleri nedeniyle tercih edilen bölgelerden olduğunu belirten Karataş İnşaat  Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Karataş, bölgenin kaliteli ve konforlu yapılarla lüks yaşam isteyenlere ev sahipliği yaptığını bildirdi. Bölgedeki gelişimi Çayyolu bölgesine benzettiğini bildiren Karataş, "Çayyolu-Ümitköy bölgesi ilk gelişim yıllarında kentin ücra köşesi olarak görülürdü. Lüks yaşam denilince akıllara gelen ilk bölgelerden olmayı başaran bölge, yıllar içinde gelişti, büyüdü ve konfor isteyenlerin öncelikli tercihi oldu" dedi. 


Star...