02 / 05 / 2024

Ankara Yenimahallede kat kaşılığı inşaat

Ankara Yenimahallede kat kaşılığı inşaat

Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde inşaat yaptıracak. İnşaat bedeli 32 milyon 150 bin TL olarak belirlendi.

Ankara ve Bursa'da kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Ankara ve Bursa'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediliyor. Söz konusu ihaleler 30 Ocak, 2 Şubat, 6 Şubat ve 8 Şubat'ta yapılacak.

Altındağ Belediyesi'nden Ankara'da kat karşılığı ihalesi!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, kat karşılığı yapım işi ihale edecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Altındağ Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Başkent Ankara'da ihale fırsatı!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

Ankara Büyükşehir 75.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya ve Yenimahalle'de 75 milyon 152 bin 176 TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Ankara Altındağ'da 52.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, 52 milyon 644 bin 823 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Sinpaş Marina Ankara bahçe katı satılık!

Sinpaş Marina Ankara projesinde yer alan bahçe katları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte  Sinpaş Marina Ankara bahçe katı detayları...

Ankara Altındağ Belediyesi'nden 33.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Ankara ili Altındağ Belediye Başkanlığı, Altındağ ilçesi, Hacettepe (Şükriye) Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İşin bedeli 33 milyon 820 bin 46 TL olarak belirlendi. 

Emlak Katılım Ankara’ya iki yeni şube açtı!

Yaklaşık bir asırlık köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, Ankara’da Kızılay ve Sincan şubelerini hizmete açtı.

Emlak Katılım Ankara’da ikinci şubesini açtı!

Yaklaşık bir asırlık köklü geçmişinden aldığı güçle Mart 2019’da hizmet vermeye başlayan Emlak Katılım, Ankara'daki 2. şubesini hizmete açtı.

Ankara Pursaklar'da 32.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara İli, Pursaklar ilçesi, Mimar Sinan Mahallesi'nde 32 milyon 937 bin 80 TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 29 Haziran 2020 tarihinde yapılacak.

Emlak Katılım Bankası'nın Ankara Şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankasının (EmlakKatılım) Ankara şubesi gerçekleştirilen törenle açıldı. EmlakKatılım'ın sene sonunda 40 şubeye ulaşması ve yaklaşık 700 kişiye istihdam sağlaması planlanıyor.

Ankara Altındağ'da 10.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Gültepe Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşin muhammen bedeli 10 milyon 790 bin 905 TL olarak belirlendi.

Merkez Ankara da tarihi indirim kampanyasına katıldı!

Ankara'nın şehir merkezindeki en büyük arazisi eski EGO Garajı’nın yerine inşa edilecek olan Merkez Ankara projesi tarihi indirim kampanyasına katıldı...

Ankara Yenimahallede kat kaşılığı inşaat Haberi

Ankara Yenimahallede kat kaşılığı inşaat

Yenimahalle Belediye Başkanlığından:


Ankara ili, Yenimahalle İlçesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi hudutları üzerinde bulunan, mülkiyeti Yenimahalle Belediyesine ait aşağıda işin adı, imar ve inşaat durumu belirtilen taşınmaz üzerine, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 36. maddesine göre kapalı teklif usulü “Kat Karşılığı İnşaat” yaptırılacaktır.

İl: Ankara

İlçe: Yenimahalle

Mahallesi: Mehmet Akif Ersoy

Ada/Parsel: 64462/1

Arsa Alanı: 4606 M²

Emsal Alanı: 10133.20 M²

Kullanım Şekli: Konut+Kentsel Servis Alanı

1 - Bu işin tahmini bedeli 2015 yılı birim fiyatları ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yayınlanan mimarlık ve mühendislik hizmet bedellerinin hesabında kullanılacak yapı yaklaşık birim maliyetleri hakkında tebliğ esas alınarak arsa bedeli dahil 32.150.751,38 TL (otuz iki milyon yüz elli bin yedi yüz bir lira otuz sekiz kuruş)’dir.


2 - İhale 24.12.2015 Perşembe günü saat 14.00'de İvedik Caddesi No: 33  ...