01 / 05 / 2024

Ankara Yenimahalledeki okullar yenileniyor

Ankara Yenimahalledeki okullar yenileniyor

Yenimahalle Belediyesi okulların açılış tarihinin ertelenmesini fırsat bildi. İlçedeki 105 okulun tadilatını yapan belediye ekipleri, 28 Eylül'e kadar gelecek talepleri ayrıca değerlendirecek.

Okul servis ücretleri tavan yaptı: En yakın mesafe İstanbul'da 11 bin 310, Ankara'da 10 bin 400 TL oldu! 

Okul servisi ücretlerinde yaşanan artış, okulların açılmasıyla yeniden gündeme geldi. Açıklanan rakamlara göre, en yakın mesafe İstanbul'da 11 bin 310, Ankara'da 10 bin 400 TL oldu. İşte ayrıntılar...

2023 okullar 13 Şubata kadar tatil mi? 7 Şubat İstanbul, Ankara ve İzmir’de okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi?

Okullar yarın tatil mi? 2023 okullar 13 Şubat’a kadar tatil mi soruları merakla soruluyor. İşte bu konuya dair detaylar!

İstanbul ve Ankara dahil 21 şehirde okullar tatil! Valiler peş peşe açıkladı! Yarın okullar açık mı, tatil mi?

Türkiye genelinde kar yağışı devam ediyor. Son dakika bilgilerine göre, yoğun kar yağışı nedeniyle dokuz şehirde okullar tatil edildi.

Bilfen Okulları, Ankara Oran'da 3'üncü kampüsünü açacak!

33 yıldır eğitim sektöründe hizmet veren Bilfen Okulları, 2021 yılında kontrollü olarak büyüyor. Bilfen Okulları, Ankara'da bulunan üçüncü kampüsünü Oran'da hizmete açacak.

Uğur Okulları'ndan 5 ile 6 yeni kampüs!

Türkiye'nin 51 şehrinde akademik ve bilimsel eğitim anlayışıyla eğitim veren Uğur Okulları, 2021-2022 eğitim öğretim yılında İzmir Güzelbahçe, Bayraklı, Ankara Doğukent, Trabzon, Kocaeli Körfez ve Yalova kampüslerinde hizmet sunmaya başlayacak...

Uğur Okulları'ndan Ankara'ya yeni kampüs!

Ankara’da Balgat, Batıkent ve Yaşamkent’te bulunan kampüslerinde eğitime devam eden Uğur Okulları, başkent Ankara Doğukent Kampüsü'nde de öğrencilerle buluşacak. 

MBA Okulları 3'üncü kampüsünü Çamlıca'da açtı!

İstanbul Beylikdüzü ve Ankara Eryaman kampüslerinin ardından, MBA Okulları'nın üçüncü kampüsü MBA Çamlıca'da açıldı. 

Bilnet Okulları İzmir ve Ankara'da kampüs açacak!

Bilfen Şirketler Grubu’nun yeni okul markası Bilnet Okulları, ikisi İzmir’e biri Ankara’ya olmak üzere 3 yeni kampüs açmaya hazırlanıyor. 

Ankara Altındağ'a yeni okul müjdesi!

Ankara Valisi Sayın Ercan Topaca’dan müjdeli haber. Altındağ’da inşa edilecek yeni okulların tespiti için gerçekleştirilen toplantıda, Ankara Valisi Ercan Topaca, inşa edilecek yeni okullarla birlikte Altındağ’daki tüm okullarda hızla tekli eğitime geçileceğini müjdeledi.

Ankara HKMO Yenimahalle'deki tahsis edilen arsaları açıkladı!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Ankara Şubesi de, AKP’nin cemaat okullarına tahsis ettiği yerleri, parsel parsel açıklamaya başladı.

Ankara Yenimahalle'nin okulları yenileniyor!

Bayramın ardından okul tadilatları için tüm hazırlıklar tamamlanırken, ekipler Yenimahalle’nin devlet okullarında tadilatlar yaparak eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için kolları sıvadı.

Ankara Parktepe Konutları'na yoğun ilgi!

Başkent Ankara'da da Hacettepe, ODTÜ, Bilkent gibi üniversitelerin yanı sıra kentin önde gelen ilk ve orta öğrenim okullarına da yakın olan Beytepe bölgesi eğitim kurumlarına yakınlığı ile gözde merkezlerden olmaya başladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden okullara malzeme desteği!

Okulların çimento, boya gibi inşaat malzemesi taleplerini yerine getiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, dersliklerin boyanması, bahçe düzenlemesi gibi teknik desteklerinin yanı sıra okul bahçelerine geleneksel çocuk oyunları çizerek destek de sağlıyor

Ankara Yenimahalledeki okullar yenileniyor Haberi

Ankara Yenimahalledeki okullar yenileniyor

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyit Ahmet Kayhan'ı makamında ziyaret etti. İlçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında Kayhan'a bilgi veren Başkan Yaşar "Aydınlık yarınlarımız için Yenimahalle'nin çocukları en iyi şartlarda eğitilmelidir" dedi. Başkan Yaşar, her yıl okul tadilatlarına 10 milyon TL harcandığına vurgu yaptı. Yaşar "Sınıflara fayans, ıslak zeminlere de kalebodur döşenip, ısıtma sistemleri kontrol ediliyor. Merpenler ve tırabzanlar yenileniyor. Kapı, cam ve çerçeveler elden geçiriliyor. Okulların dış cepheleri de boyanıyor" diye konuştu. 


'ÖZEL OKUL GİBİ YAPALIM' 

Başkan Yaşar "Göreve geldiğim günden bu yana amacım, çocuklarımızın özel okullardaki gibi sağlıklı bir ortamda eğitim alması. 'Devlet okullarını özel okul seviyesine çıkartacağız' demiştim. Bu benim işim değil diyemeyiz. Aydınlık yarınlarımız için çocuklarımızı en iyi şartlarda eğitmeliyiz" görüşünü dile getirdi....