10 / 05 / 2024

Ankara Yeşilova inşaat yapım işi

Ankara Yeşilova inşaat yapım işi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan bugünkü resmi gazeteye verilen ilana göre Başkent Ankara Yeşilova'da 2 milyon 405 bin 92 liraya konut ve ticaret yapım işi ihale ediliyor...

Müteahhitlere kötü haber! 80 saatte ev yapan makine Türkiye'ye gelirse inşaatçı kalmayacak...

Teknoloji hayatımızın her alanına girmeye sürekli devam ediyor. Buna göre, birçok mesleğin yerini yapay zeka alırken bu teknoloji de müteahhitleri işinden edecek gibi gözüküyor. 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı, eğer bu makine Türkiye'ye gelirse inşaatçı kalmaz ifadeleri kullanıldı.

HCB Dinamik İnşaat'ın Ankara projesi resmen başlıyor! Yenimahalle'ye 1.112 yeni konut geliyor.

HCB Dinamik İnşaat'ın başkent Ankara'daki yeni projesi resmen başlıyor. Ankara Yenimahalle'de inşa edilecek olan projede 1.112 konut yer alacak.

Yeşilova Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilova Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Berke Kutay Yeşilova tarafından kuruldu.

Yeşilova Grup İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilova Grup İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Tümay Keskin tarafından kuruldu.

Ankara Büyükşehir 75.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya ve Yenimahalle'de 75 milyon 152 bin 176 TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Velux Ankara'nın inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı!

Fırat Life Style’ın Ankara'da hayata geçirdiği Velux Ankara projesinin inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı.

Ankara'da 16.3 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yaptırılacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Ankara Çankaya ve Yenimahalle'de 16 milyon 311 bin 488 TL bedelle kat karşılığı inşaat yaptıracak. 

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi 127 milyon 111 bin 877 bin 51 TL sermaye bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Ankara'da bir inşaatın temel kazısı esnasında yan binadaki dükkan çöktü!

Başkent Ankara'da bir inşaatın temel kazısı sebebiyle 4 katlı binanın girişinde yer alan iş yerinin bir kısmı çöktü.

Yeşilkemer İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilkemer İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Şirketi  Ümraniye’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Turgay Ertuğrul tarafından kuruldu.

Burdur Yeşilova'da 236 konutun inşaatı başladı!

TOKİ, Burdur Yeşilova'da 236 konutun inşaatına inşaatına başladı. Konutların kısa sürede hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Ankara Yeşilova inşaat yapım işi Haberi

Ankara Yeşilova inşaat yapım işi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan bugünkü resmi gazeteye verilen ilana göre Başkent Ankara Yeşilova'da 2 milyon 405 bin 92 liraya konut ve ticaret yapım işi ihale ediliyor. Muhammen bedelin 80 bin 169 milyon 750 lira olduğu ihale 30 Ocak'ta saat 14.05'te Belediye Binası'nda gerçekleştirilecek.



Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan:


Mülkiyeti, müstakilen Belediyemize ait aşağıda ilçesi, mahallesi, ada ve parsel numarası, alanı, kullanım amacı, imar verileri muhammen bedeli, geçici teminatı yazılı taşınmazın 2886 sayılı kanunun 36. maddesi gereğince, Kapalı Zarf usulü ile peşin mülkiyet satışı yapılacaktır.

1 - İhale 30.01.2014 tarihinde Hipodrom Caddesi No: 5’deki Belediye Hizmet binasının 18. katında bulunan ENCÜMEN salonunda toplanacak; Belediye ENCÜMENİ’nce yapılacaktır.

2 - İhale suretiyle satışı yapılacak taşınmazın satış şartnamesi ve taşınmaza ait geniş bilgi her gün çalışma saatleri içerisinde,...