15 / 05 / 2024

Ankara yılbaşı

Ankara yılbaşı

Antalya’nın yeni yıl öncesi sponsor desteğiyle süslenmesiyle gündeme gelen “Başkent’i kim süsleyecek” sorusuna Büyükşehir, Çankaya ve ATO’dan açıklama geldi. ATO Başkanı “Erken söylenseydi süslerdik" dedi.

Ankara Gölbaşı Millet Bahçesi 2022'de tamamlanacak!

Gölbaşı Mogan Gölü Kıyı Bandı Çevre Düzenlemesi ve Bisiklet Yolu Açılış Töreni'nde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ankara Gölbaşı Millet Bahçesi 2022'de tamamlanacak" dedi.

ÖİB Ankara Gölbaşı'ndaki gayrimenkulün satışını onayladı!

Ankara Gölbaşı'nda yer alan 1.607 metrekare yüzölçümlü taşınmazın satışı  Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

Ankara Gölbaşı'da metruk yapılar yıkılıyor!

Ankara Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bölgedeki metruk yapıları yıkıyor. Son olarak Selametli Mahallesi'ndeki tehlikeli binaların yıkımı gerçekleşti.

ÖİB Ankara Gölbaşı'ndaki 11 gayrimenkul özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Gölbaşı'ndaki 11 gayrimenkulü satış yöntemiyle özelleştiriyor. Son teklif verme tarihi 21 Nisan 2017 olarak belirlendi.

Ankara Gölbaşı'ndaki 11 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Gölbaşı'ndaki 11 gayrimenkulü özelleştiriyor. “Satış” yöntemi ile özelleştirilecek gayrimenkullerin ihalesi 20 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Anatolium Ankara yılbaşında açık mı?

Anatolium Ankara, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Anatolium Ankara yılbaşında açık mı? Anatolium Ankara yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Anatolium Ankara 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Karum Ankara yılbaşında açık mı?

Karum Ankara, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Karum Ankara yılbaşında açık mı? Karum Ankara yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Karum Ankara 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Forum Ankara yılbaşında açık mı?

Forum Ankara, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Ankara yılbaşında açık mı? Forum Ankara yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Forum Ankara 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Optimum Ankara yılbaşında açık mı?

Optimum Ankara, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Ankara yılbaşında açık mı? Optimum Ankara yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Optimum Ankara 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Ankara Gölbaşı'nda tahsis değişikliği yapılan arazi TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara Gölbaşı Belediye Meclisi'nin bir arazinin tahsis değişikliğini içeren kararına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ankara Gölbaşı'na 100 bin tonluk asfalt!

Ankara Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bu yıl içerisinde Gölbaşı ilçe genelinde yollara 100 bin ton asfalt atacak. Gölbaşı'nda asfalt yapılması gereken her yol tamamlanacak.

Akçakoca'daki oteller yılbaşında dolu!

İstanbul ve Ankara’ya yakınlığı dolayısıyla cazibe merkezi haline gelen Batı Karadeniz'in önemli turizm bölgelerinden Akçakoca 'daki oteller, yılbaşı tatili öncesindeki rezervasyonlarla yüzde 100 doluluğa ulaştı

ONS İncek yılbaşı partisinde Demet Akalın sahne aldı!

Jennifer Lopez'den neyim eksik Ankara'nın önde gelen değerlerinden Ons İncek Residence'ın Yılbaşı partisinde sahne alan Demet Akalın "Projeniz o kadar büyük ki artık bana da en üst kattan bir daire hediye edersiniz." dedi..

Ankara yılbaşı Haberi

Ankara yılbaşı

“Başkent’i kim süsleyecek” sorusuna Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, “Süsleme yapmak isteyen iş adamlarına kolaylık sağlarız” açıklamasını yaptı. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in, “ATO başkanımız Salih Bezci’nin bu konuya hassasiyet göstereceğine inanıyorum” sözlerine Bezci, “Erken söylenseydi süslerdik ama şimdi yetişmez” yanıtını verdi.


Büyükşehir, Çankaya ve ATO’nun, ‘Ankara Hürriyet’in dünkü, ‘Başkent’i kim süsleyecek’ haberinin üzerine yaptıkları açıklamaları özetle şöyle:


BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ: ÖZEL BİR SÜSLEME YAPILMAYACAK


"Yılbaşına özel herhangi bir süsleme yapılmayacak. Esnaf ve oteller süsleme yaparsa kendilerine gerekli kolaylık gösterilecek. Zaten Ankara’nın her yeri ışıl ışıl, simge binalar ışıklandırıldı. Sadece yılbaşına özel değil yıl boyunca ışıklandırma yapılıyor”


ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI ALPER TAŞDELEN: CADDELER IŞIL IŞIL OLMALI


"ATO başkanımız Salih Bezci’nin bu konuya hassasiyet göstereceğine inanıyorum. Ankaralıya yerli yabancı çok sayıda turist geliyor. Burası başkent, ayrı bir yeri...