05 / 05 / 2024

Ankara Yolu park

Ankara Yolu park

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ankara yolu üzerinde 566 bin 790 metrekarelik alanda oluşturduğu Türk Yıldızları Parkı, Kardeş Şehirler Parkı ve Şehit Pilot Yüzbaşı Ümit Özer Parkı, farklı temaları ile dikkat çekiyor.

Ya deprem olsa! Acil durum yolları engelleniyor!

İstanbul’da ‘1. Derecede Acil Ulaşım Yolu-Park Yapılmaz’ uyarısının olduğu şeritlere sıra sıra araç park edildiğine tanık olduk. İzmir depreminde yaşanan ulaşım sorununun altını çizen uzmanlar, “Acil durum yollarına araçların park edilmesinin engellenmesi lazım” diyor.

Mesa'dan 0,64 faizli konut kredisi kampanyasına destek!

Mesa'nın projelerinden konut almak isteyenler ayrıcalıklı fırsatlarla konut sahibi olabiliyor. Mesa Çubuklu 28, Mesa Orman, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Ankara'daki Park Mozaik projeleri kampanyaya dahil edildi.

Çankırı Obruklu Köy yeni yerine taşınacak!

Çankırı'da Obruklu köyün sakinleri için eski yerleşim yerine iki kilometre uzaklıkta, Ankara yolu üzerinde 65 konut ve 45 ahırdan oluşan modern bir köy inşa ediliyor.

İstiklal Yolu Tarihi Milli Parkı ilan edildi!

Ankara, Çankırı ve Kastamonu illeri sınırları içerisinde bulunan alanlar İstiklal Yolu Tarihi Milli Parkı olarak ilan edildi...

Bursa Yıldırım'ın 6 mahallesine imar müjdesi

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Ankara Yolu'nun altında bulunan Arabayatağı, Hacivat, Ulus, Yavuzselim, Mevlana ve Çınarönü mahallelerine imar müjdesi verdi

Yıldırım’ın 6 mahallesine imar müjdesi!

Kentsel dönüşümde örnek projelerin yükseldiği Yıldırım'ın, Ankara Yolu'nun alt tarafındaki 6 mahallenin yeni imar planları kabul edildi. Yıldırım’ın 6 mahallesine imar müjdesi verildi.

Yıldırım Ankara Yolu'nun altına modern dönüşüm!

Yıldırım Belediyesi’nin hayata geçirdiği dönüşüm projeleriyle Ankara Yolu’nun altında yer alan Arabayatağı, Ulus, Mevlana, Hacivat, Yavuzselim ve Çınarönü mahallelerinin kaderi değişecek.

Bursa'da 6 mahalleye imar müjdesi!

Ankara Yolu’nun altında bulunan altı mahallede yeni imar düzenine geçmek gün saydıklarını ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bu düzenlemeyle birlikte plansız yapılaşmadan kaynaklanan meselelerin kendiliğinden çözüleceğini ifade etti.

İsmail Hakkı Edebali'den imar müjdesi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Ankara Yolu’nun altındaki Yavuzselim, Arabayatağı, Ulus, Mevlana, Hacivat ve Çınarönü mahallerinde yeni imar düzenine geçilmesinin, kısa süre içerisinde gerçekleşeceğini söyledi

Bursa'nın iki yakası tünelle bağlanıyor!

Bursaray hattı nedeniyle yıllar önce bağlantısı kesilen Sıcaksu, Sırameşeler ve Alemdar bölgeleri ile Çekirge, Muradiye ve Kükürtlü bölgesi Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara yolu üzeri kaplıcalar mevkiine yapılacak tünelle birbirine bağlanacak.

Bursa Hacivat Deresi ıslahında 2. etap çalışmaları başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentte çevre yatırımlarına büyük önem veren Büyükşehir Belediyesi’nin, Yıldırım İlçesi’ndeki Hacivat Deresi’nin Ankara Yolu ile Kaplıkaya arasındaki 2. etap çalışmalarının başladığını söyledi...

Ankara Eti Park İş Merkezi'nin inşaatı TBMM gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara'daki bir AVM inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yılmaz sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti..

Ankara Yenimahalle park ve spor alanı imar planı yarın askıda!

Ankara Yenimahalle 15020 ada 2 parsel ve çevresindeki park alanına ilişkin nazım ve uygulama imar planı değişikliği yarın askıya çıkarılıyor...

Ankara Yolu park Haberi

Ankara Yolu park

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’nın her yıl artan yeşil dokusu, şehir genelinde her mevsim açan rengarenk çiçekleriyle örnek bir şehir olduğunu söyledi. Son yıllarda yaptıkları çalışmalarla Konya’da çok sayıda büyük park inşa ettiklerini ve kişi başına düşen yeşil alan miktarını Konya merkezde 12 metrekareden 48 metrekareye yükselttiklerini belirten Başkan Akyürek, Ankara Yolu’nda hayata geçirdikleri 3 büyük parkın da şehrin yeşil dokusuna katkı sağladığını vurguladı.


FARKLI TEMELARDA 3 PARK HAYATA GEÇTİ

Ankara Yolu’nda toplam 566 bin 790 metrekare alanda farklı temaları ile 3 parkı hayata geçirdiklerini kaydeden Başkan Akyürek, Türkiye’nin havacılık temalı ilk parkı olan Türk Yıldızları Parkı, Kardeş Şehirler Parkı ve Şehit Pilot Yüzbaşı Ümit Özer Parkı’nın şehrin yeni dinlenme alanları olduğunu ve büyük beğeni topladığını dile getirdi. Bölgede...