24 / 07 / 2024

Ankara ziraat

Ankara ziraat

Başkent’in tarım verimliliğini değerlendiren Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Ahmet Çolak, “Tarımın Başkent’i olabiliriz. Ankara tarımda kendine yetebilir. Yeter ki potansiyel iyi değerlendirilsin” diye konuştu.

Ankara ziraatin 'Başkent'i olabilir!

Başkent’in tarım verimliliğini değerlendiren Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Ahmet Çolak, “Tarımın Başkent’i olabiliriz. Ankara tarımda kendine yetebilir. Yeter ki potansiyel iyi değerlendirilsin” diye konuştu.

Ziraat Bankası Ankara Next Nevel AVM'yi 1 milyar liraya satıyor!

Pasifik Gayrimenkul tarafından yapılan Ankara Next Level AVM, 2019’da kredi borcu karşılığı Ziraat Bankası’na devredilmişti. Ziraat, AVM’yi bu ay 1 milyar liraya satışa çıkardı. 

Ziraat Bankası İstanbul Finans Merkezi'ne ilk taşınan olacak!

Merkez üssü Ankara'da bulunan Ziraat Bankası Haziran'da İstanbul Finans Merkezi'ne taşınıyor.

Ziraat GYO'nun Ankara okulunun değeri ne kadar?

Ziraat GYO Ankara'da yer alan okulunun değerleme raporu yayınlandı. Peki Ziraat GYO Ankara binasının değeri ne kadar oldu?

Next Level AVM, Ziraat Bankası'na varlık-borç takası yöntemiyle satıldı!

Ankara Next Level AVM'nin Ziraat Bankası tarafından el konulduğu yönündeki haberlere Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan ateş püskürdü...

Ziraat Bankası Next Level AVM'nin satılmayan ofislerine el koydu!

Pasifik İnşaat tarafından inşa edilen Ankara’daki “Next Level alışveriş merkezi”nin satılmayan ofisleri Ziraat Bankası el koydu.

Next Level AVM'ye Ziraat Bankası tarafından el konuldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 2013 yılında görkemli bir törenle hizmete açtığı başkent Ankara’daki “Next Level alışveriş merkezi”ne, Varlık Fonu’na devredilen Ziraat Bankası tarafından el konuldu. 

Ziraat Bankası Personeli Vakfı Balıkesir ve Ankara'daki 2 arsa hissesini satıyor!

Ziraat Bankası Personeli Vakfı, Balıkesir ve Ankara'daki 2 arsa hissesini ihale ile satıyor. İhale 23 Ocak'ta yapılacak...

Ziraat Bankası’nın Karaköy binası galeri oluyor!

Ziraat Bankası’nın Cumhuriyet tarihine ışık tutan sanat koleksiyonu artık üç büyük ilde büyük galerilere kavuşuyor. Bankanın Ankara ve İstanbul’daki tarihi binaları yenilenirken, İzmir’de de resim-heykel müzesi çalışmalarına başlandı.

Ziraat Bankası Personeli Vakfı Ankara'daki arsa hissesini satıyor!

Ziraat Bankası Personeli Vakfı, Ankara'da Gölbaşı'na bağlı Karşıyaka Mahallesi'ndeki arsa hissesini satışa sunuyor..

Ziraat Bankası Vakfı'ndan satılık 3 gayrimenkul!

Ziraat Bankası Personeli Vakfı, Balıkesir ve Ankara'da bulunan 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Erdek ve Gölbaşı ilçelerinde satışa sunulan arsa ve kamp tesisinin ihalesi 8 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Ziraat Bankası Personeli Vakfı'ndan 3 ilde satılık 4 gayrimenkul!

Ziraat Bankası Personeli Vakfı, Balıkesir, Ankara ve Mersin'de bulunan kamp tesisi, arsa ve dükkanları satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 23 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Ankara Haymana'da 1 adet konut satıyor!

TOKİ Ankara Haymana'da 1 adet konut satıyor. Satış işlemlerini T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede başvurular 1 Şubat 2016 tarihi itibariyle başlayacak.

AÜ Ziraat ve Veterinerlik fakülteleri arasına yapılacak üst geçit onaylandı!

Ankara Üniversitesi Ziraat ve Veterinerlik fakülteleri arasına yapılacak üst geçit projesini ASKİ yeniden çizdi. Bu kez Koruma Kurulu da projeyi onayladı.

Ankara ziraat Haberi

Ankara ziraat

Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Ahmet Çolak, Başkent’in tarım verimliliğini değerlendirdi. 1 milyon 200 bin hektarlık ekili alanın doğru strateji ve planlamayla iyi sonuçlar doğurabileceğini savunan Çolak, “Ankara tarımda kendine yetebilir ancak potansiyelini iyi kullanmıyor” dedi. Birçok başlıkta “Başkent” olarak lanse edilen Ankara’nın, tarımın da Başkent’i olabileceğini söyleyen Dekan Çolak, “1 milyon 200 bin hektarlık ekili dikili arazinin toplamda aşağı yukarı 200 binini modern tekniklerle suluyoruz. Kalan alanlardaki plansızlık ve koordinasyon eksikliğinde verim düşük oluyor. Çiftçinin de umudu kırılıyor” dedi.


YER ALTI BARAJLARI ÖNEMLİ


Ankara’da ekili dikili alanlar içinde 300 bin hektarlık nadas alanı bulunduğuna da dikkat çeken Çolak şöyle devam etti: “Modern ülkelerde toprağı nadasa bırakmak gibi bir teknik kabul edilemez. Bunun önüne geçebilmek için kaynakları doğru yönetmek gerekiyor. Bu...