17 / 05 / 2024

ankarada 11 adet satılık gayrimenkul

ankarada 11 adet satılık gayrimenkul

Ankara İli Gölbaşı ilçesinde yer alan 11 adet gayrimenkulün toplam bedeli 3 milyon 800 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı açık artırma usulüyle 6 Şubat 2014 tarihinde gerçekleşecek...

İzmir ve Bursa'da satılık 11 arsa!

İzmir ve Bursa'da yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 27 Mart'ta yapılacak.

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep'te 9 adet iş yeri satılıyor, 2 iş yeri de kiraya veriliyor! 

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep illerinde yer alan toplam 11 adet iş yeri için satış ve kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte iş yerlerinin kira ve satış bedelleri...

3 ildeki 11 adet arsa ve arazi 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor! Gayrimenkul arayanlar dikkat! 

Bursa, Batman ve Adana illerinde yer alan 11 adet arsa ve arazinin satışı yapılıyor. Peki hangi ildeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

İzmir'de satılık 11 arsa! Menemen'deki imarlı arsalar satışa çıktı!

İzmir İli Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir Menemen'de yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 28 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Menemen'de 11 adet arsa satılıyor! Fiyatlar resmen dudak uçuklattı!

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir ili, Menemen ilçesi, Seyrek Mahallesi'nde yer alan 11 adet arsayı satıyor. Peki İzmir Menemen'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

SGK, Ankara'daki 11 adet imarlı arsa ile 1 adet binayı satıyor!

SGK, Ankara'nın farklı ilçelerinde yer alan 11 adet imarlı arsa ile 1 adet binayı satıyor. Peki başkentte satışı yapılacak gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Büyükşehir belediyesi 11 iş yerini kiraya verecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit, Karamürsel, Körfez ve Kandıra'da yer alan 11 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. 

Arnavutköy Belediyesi, 11 adet gayrimenkulü satıyor! İhalesi 8 Kasım'da! 

İstanbul Arnavutköy Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçeci, Arnavutköy, Boğazköy, Hadımköy, Haraççı, Taşoluk mahallelerinde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Arnavutköy'deki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Isparta'da arsa sahibi olma fırsatı! Belediye 11 arsayı 7 Kasım'da satıyor! 

Isparta Belediye Başkanlığı, Isparta ili, Merkez ilçesi, Gülcü Mahallesinde yer alan 11 adet arsayı satıyor. Peki Isparta'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Yatırımcılar dikkat! Belediye bu ilçede tam 11 arsa satacak! 

Isparta Belediye Başkanlığı, Isparta Çünür'de yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 11 gayrimenkulü kiraya verecek! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, başkentte yer alan 11 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu gayrimenkullerin kira süreleri 3 yıl, 5 yıl ve 10 yıl olarak belirtildi.

Üsküdar'da 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daire satılıyor! Belediyeden Kasım fırsatı! 

İstanbul Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Yavuztürk Mahallesi, 1640 ada 4 parselde yer alan 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daireyi satıyor. Peki Üsküdar'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Antalya'da 11 arsa satılacak! İhalesi 5 Ekim'de!

Demre Belediye Başkanlığı, Antalya Demre'de yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar Boz mevkiinde yer alıyor. 

ankarada 11 adet satılık gayrimenkul Haberi

ankarada 11 adet satılık gayrimenkul

Ankara İli Gölbaşı ilçesinde bulunan 11 adet gayrimenkulün  bedeli 3 milyon 800 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkuller açık artırma usulüyle 6 Şubat 2014 tarihinde satışa çıkacak. 


İlanın detayı için