09 / 05 / 2024

ankarada butik projeler

ankarada butik projeler

Elit Royal Residence' i hayata geçiren Elit Yapı' nın Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, modern çizgilere sahip projelerinin Ankara'da yeni bir tarz başlattığını ifade etti...

Konut sektöründe az katlı butik projeler dönemi!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, pandemi süreci ile birlikte son yıllarda gayrimenkul geliştiricilerinin az katlı butik projelere yöneldiğini değerlendirdi...

Mesa'dan 3 yeni proje!

Konutta artan fiyatlar ve alım gücündeki düşüş, proje hacimlerini de etkiliyor. Toplam 8,3 milyar TL'lik yatırıma devam ettiklerini dile getiren Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, önümüzdeki dönemde butik projeler üreteceklerini vurguladı.

CVS Hava Kent'ten İstanbul Havalimanı çevresine yeni projeler!

CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi, İstanbul Havalimanı çevresinde Arnavutköy projesi gibi butik projeler geliştirmeye devam ediyor...

Yapıtaş İnşaat butik ve özel projeler geliştiriyor!

Butik ve özel projeler geliştirmeye devam eden Yapıtaş İnşaat 2013 yılında Mehmet Sami Akbülbül, Esat Akbülbül, Ömer Akbülbül ve dedeleri Aziz Bayraktar`ın ortaklığıyla kuruldu.

İnşaat şirketleri butik projelere yöneldi!

İnşaat sektöründe son 15 yılda milyonlarca konut üretildi. Bu konutların yaklaşık 2,5 milyonu stokta kaldı. Bu nedenle inşaat şirketlerinde büyük projeler yerine butik projelere yöneliş söz konusu.

Pana Yapı, Bağdat Caddesi’nde butik projeler ile ev sahibi yapıyor!

Konut üretiminde Türkiye’nin en büyük ilk 20 inşaat şirketi arasında yer alan Pana Yapı, kentsel dönüşüm alanındaki uzmanlığını Bağdat Caddesi’nde gerçekleştirdiği butik projeleri ile pekiştiriyor.

Akzirve, Harbiye’de butik otel projesine başladı!

Akzirve, yatırımlarına kararlılıkla devam ediyor. Portföyünde yer alan çok önemli lokasyondaki araziler üzerinde özellikli yapılar kurmak üzere projeler geliştiren Akzirve’nin, İstanbul Harbiye’de inşa edeceği butik otel projesinin temeli atıldı.

Türk inşaat şirketleri Rusya'daki yatırımlarını raftan indirecek!

Türk turizmi ve inşaat sektörü Rusya krizinin çözülme yoluna girmesini sevinçle karşıladı. Özellikle zengin Ruslar'ın ilgisini çeken 'butik' projeler üreten inşaat şirketleri raftaki yatırımlarını indirmeye hazırlanıyor.

Greenox Residence Kağıthane'de ön talep toplanıyor!

Aycan Gayrimenkul ve Feres Yapı, tecrübe ve yatırım güçlerini yepyeni bir proje için bir araya getirdi. Bugüne kadar farklı bölgelerde butik projeler hayata geçiren iki firma, bu kez Kağıthane’de ikon bir proje hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Çekmeköy 216 Butik Plus'ın yüzde 60'ı satıldı!

Çekmeköy’de inşa edilen 216 Butik Plus’ta konut alıcısı kârlı yatırıma koştu. Projede konutların yüzde 60’ı satıldı. 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, nitelikli projeler üreterek satışlarını artırdıklarını söyledi.

Beylikdüzü konut projeleri yüzde kaç prim kazandıracak?

Konut projeleri deyince ilk akla gelen semtlerden olan Beylikdüzü'nde arazilerin bir bir dolması firmaları butik projeler üretmeye itti.

Ferhat Keten: Şehir merkezlerinde butik projeler yapacağız!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, "Keten Grup olarak şimdiye kadar yapmış olduğumuz gibi şehir merkezlerinde veya şehre yakın lokasyonlarda şehrin dokusuna uygun, butik projeler yapmayı planlıyoruz'' dedi.

Alpiş Group Bursa'da 270 dairelik projeye başlayacak!

Bursa'da yaklaşık bin prestijli konut ve yaklaşık 200 iş merkezi inşa eden Alpiş Group, nitelikli konut üretiminde butik projeler hayata geçirdi. Alpiş Group, Bursa'da 270 dairelik projeye başlamaya hazırlanıyor..

ankarada butik projeler Haberi

ankarada butik projeler

Ankara'da butik proje anlayışıyla hayata 35 daireli Elit Royal Residence, Beytepe'de inşa ediliyor. 


Elit Royal Residence'i hayata geçiren Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, modern çizgilere sahip projelerinin Ankara'da yeni bir tarz başlattığını ifade etti. 


Büyük ölçekli konut projelerinin yanında daha küçük ölçekli bir projeyi hayata geçirmenin zor olduğunu ancak butik residence konsepti sayesinde avantajlı duruma geçtiklerini bildiren Çelik, "Elit Royal Residence, Ankara'da şu anda devam eden çoğu projeden daha farklı yapıda. 35 daireden oluşan projemiz, inşaatın başından bu yana büyük ilgi gördü. Evet, biz butik bir projeyiz. Ancak sunulan otel konforundaki hiz- stüdyo ve dubleks olmak üzere toplam 35 daimedere bakıldığında büyük ölçekli projelerle ya- re ve projeye değer katacak 5 adet mağaza Kırışıyoruz" diye konuştu.  Projedeki konutların anahtar...