02 / 05 / 2024

ankarada dairelerin metrekare birim fiyatı

ankarada dairelerin metrekare birim fiyatı

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala: Son yıllarda İstanbul'da birbirine benzeyen projeler hem müşterilerin hem de yatırımcıların ilgisini Ankara'ya çekiyor. Ankara'da 25-30 yıl kadar önce metrekare birim fiyatları yükseliyor.

Nouvel Maltepe'de metrekare fiyatları 10 bin TL!

Ağaoğlu Omak İnşaat tarafından hayata geçirilen Nouvel Maltepe projesinde satışlar devam ediyor. Projede dairelerin metrekare fiyatları 10 bin TL'den başlıyor.

Büyükçekmece'de dairelerin metrekaresi 4 bin 500 TL!

Villa kent olarak gelişimini sürdüren Büyükçekmece'de dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 500 liradan başlıyor. Bölgeye 30 bin villa daha yapılması planlanıyor.

Greenist'te dairelerin metrekaresi 5 bin 30 TL'den başlıyor!

Basın Ekspres-Güneşli bölgesinin gizli vahası Greenist yılın 6 ayını açık havada geçirmek isteyenlere sayısız seçenek sunuyor. Greenist projesinde dairelerin metrekare fiyatları ise 5.030 TL’den başlıyor.

Avangart İstanbul satışta! Metrekare fiyatı 7 bin 142 TL!

Gül Proje'nin yeni projesi Avangart İstanbul'u Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Seyrantepe’de inşa ediyor. Projedeki dairelerin metrekare fiyatı peşin alımlarda 7 bin 142 TL’den başlıyor.

Kartal'daki dairelerin metrekare fiyatları 9 bin liraya yükseldi!

Anadolu Yakası'nın yıldızı parlayan bölgesi Kartal'daki gelişmeleri inşaat sektörünün önde gelen isimleri değerlendirdi. Bölgedeki dairelerin metrekare fiyatları bin 500 ile 4 bin 500 lira arasında değişirken, bugün bu rakamlar 9 bin lira seviyelerinde.

Eskişehir Nova City' de dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin TL' den başlıyor!

Atabir İnşaat tarafından hayata geçirilen Eskişehir Nova City projesinde toplam 86 adet daire bulunuyor. Eskişehir Nova City' de dairelerin metrekare birim fiyatları 4 bin TL' den başlıyor.

Saloon Residence'ta metrekare fiyatları 3 bin 750 TL'den başlıyor!

Saloon Residence'da satışlar sürüyor. Gen Yapı'nın Saloon Residence projesinde 1 +1 dairelerin metrekare fiyatları 3 bin 750 TL'den başlıyor. Çekmeköy ve Ataşehir'e yaklaşık 7 dakikalık mesafede konumlandırılıyor.

Rönesans Sayfiye'de metrekare birim fiyatı 3 bin TL! 1 ayda yüzde 50'si satıldı!

Rönesans Konut’un İstanbul’daki ilk projesi “Sayfiye”de projenin lokasyon ve mimari özellikleri satışlara hız kazandırdı ve projenin yüzde 50’si bir ay gibi kısa bir sürede satıldı. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin TL'den başlıyor...

Kalekent'te konutların metrekare fiyatı 2 bin 700 TL'den başlıyor!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığı ile Beylikdüzü'nde inşa edilen ve büyük ilgi göre Kalekent konut projesinin 2.etabının satışı başlıyor. Projede satışa sunulan dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 700 TL'den başlangıç gösteriyor...

Quasar İstanbul'da dairelerin metrekaresi 7 bin 300 dolara! Teslimler Eylül 2015'te!

Mecidiyeköy-Şişli'de inşa edilen Quasar İstanbul projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin 300 dolardan başlangıç gösteriyor.Projenin teslim tarihi 2015 yılı Eylül ayı olarak belirlendi.

Dareyn Bakırköy'de dairelerin metrekaresi 9 bin TL!

Dareyn Bakırköy projesinde daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dublex, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dublex ve 4 oda 1 salon dublex olarak tasarlandı.Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 9 bin TL'den başlıyor.

Basın Ekspres Yolu'nda dairelerin metrekare fiyatı 4 bin liradan başlıyor!

Remax Carisma Gayrimenkul Broker'ı Selahattin Şatır Bölgede ağırlıklı olarak 1+1 ve 2+1 dairelerin olduğunu " Basın Ekspres Yolu'nda daire fiyatlarının metrekare bazında 4 bin TL ila 5 bin TL bandında işlem gördüğünü söyledi...

Seyran Şehir Kayaşehir! Metrekare fiyatı 2 bin 500 liradan!

Seyran Şehir Kayaşehir projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 500 lira ile 2 bin 700 lira arasında değişiyor. Seyran Şehir Kayaşehir'de teslimler Aralık 2015'te yapılıyor...

ankarada dairelerin metrekare birim fiyatı Haberi

ankarada dairelerin metrekare birim fiyatı


Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala: Son yıllarda İstanbul'da birbirine benzeyen projeler hem müşterilerin hem de yatırımcıların ilgisini Ankara'ya çekiyor. Ankara'da 25-30 yıl kadar önce metrekare birim fiyatı 50 kuruş ile 1 lira olan yerler artık 500- 600 liraya alıcı buluyor. 


"Taşı toprağı altın kent İstanbul'a, son yıllarda Başkent Ankara da eklendi. Üzerine yapışan "memur kenti" tanımlamasından hızla sıyrılan, sanayi ve ticaret gibi alanlarda atılan adımların yanında özellikle inşaat sektöründeki gelişim, Ankara'nın büyümesine katkı sağlarken, bu durum metrekare fiyatlarına da yansıyor. Cumhurbaşkanlığı Köşkü, Türkiye Büyük Millet Meclisi, kuvvet komutanlıkları ile kamu kurum ve kuruluşlarına ev sahipliği yapan Ankara, bu özellikleri nedeniyle uzun yıllar "memur kenti, bürokrasinin beşiği" olarak algılandı. Ancak sanayi, ticaret, eğitim ve sağlık gibi alanların yanında Türk...