02 / 05 / 2024

ankarada kocaeli toplantısı

ankarada kocaeli toplantısı

Bakan Işık, Vali Topaca, Başkan Karaosmanoğlu, TOKİ Başkanı Turan ile Kocaeli milletvekilleri Şeker, Aygün ve Okur, kentle ilgili projeleri değerlendirdi TOKİ'nin Kocaeli'de yaptığı yatırımlar Ankara'da değerlendirildi.

Kocaeli encümen toplantısında kiralama ihaleleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binasında düzenlenen encümen toplantısı Genel Sekreter Balamir Gündoğdu’nun katılımı ile gerçekleştirildi…

Kocaeli Büyükşehir'den imar barışı toplantısı!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi “İmar Barışı” ile ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı.

Kocaeli Dilovası Nisan ayı toplantısında yatırımlar konuşuldu!

Kocaeli Dilovası Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 2017 yılı yatırımlar ve projeler konuşuldu.

Kocaeli Dilovası Mart ayı Meclis toplantısı gerçekleşti!

Kocaeli Dilovası Mart ayı Meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda, 2017 yılına dair proje ve yatırımlar konuşuldu.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi ÇSED toplantısı yapılacak!

İstanbul, Kocaeli Sakarya illerini içerisinde yapılması planlanan Kuzey Marmara Otoyolu Projesi için Kurtköy-Akyazı Kesimi ve Kınalı-Odayeri Kesimi için halkın katılımı toplantısı yapılacak.

Kocaeli encümen toplantısında kiralama ihaleleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık encümen toplantısı Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Binası Encümen toplantı salonunda Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda kiralama ihaleleri yapıldı.

Gebze'de imar toplantısı yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Otopark Yönetmeliği ve Plan notları değerlendirme ve istişare toplantısında mimar ve mühendis odalarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Gebze'de imar istişare toplantısı yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Otopark Yönetmeliği ve Plan notları değerlendirme ve istişare toplantısında mimar ve mühendis odalarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir yılın son imar toplantısını yaptı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, tüm ilçe belediyelerinin katılımıyla her ay düzenlenen imar koordinasyon toplantısını gerçekleştirdi.

Kocaeli'de imar toplantısı yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyelerin katılımıyla imar toplantısı gerçekleştirdi.

Kocaeli projeleri İl Başkanları Toplantısı'nda masaya yatırıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, geleneksel hale gelen İl Başkanları toplantısına katıldı. Toplantıda Kocaeli projeleri masaya yatırıldı.

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin ÇED toplantısı yapıldı!

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin ÇED toplantısı bugün Tavşantepe Mahalle Konağı’nda yapıldı. Bin 180 yataklı şekilde inşa edilecek projenin inşaat dönemi 3 yıl sürecek.

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin ÇED toplantısı bugün!

Cephanelik alanında inşa edilecek Kocaeli Şehir Hastanesi ile ilgili düzenlenen Çevresel Etki Değerlendirme toplantısı bugün Tavşantepe Mahalle Konağı’nda yapılacak.

ankarada kocaeli toplantısı Haberi

ankarada kocaeli toplantısı

Bakan Işık, Vali Topaca, Başkan Karaosmanoğlu, TOKİ Başkanı Turan ile Kocaeli milletvekilleri Şeker, Aygün ve Okur, kentle ilgili projeleri değerlendirdi TOKİ'nin Kocaeli'de yaptığı yatırımlar Ankara'da değerlendirildi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda Bakan Fikri Işık'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Kocaeli'deki yatırımlar görüşüldü. Toplantıya Bakan Işık'ın yanı sıra Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Başkanı ibrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Milletvekilleri Ilyas Şeker, Zeki Aygün ve Mehmet Ali Okur, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç katıldı. 



SOSYAL PROJELER ELE ALINDI

Bakanlık toplantı salonunda gerçekleşen görüşmede TOKİ'nin Kocaeli'de yapacağı okul, eğitim ve spor alanları ile kültür merkezleri gibi sosyal projelerin yanı sıra konut projeleri de ele alındı. Projelerin değerlendirildiği görüşmede öncelik verilecek projeler belirlendi. Devam eden projeler konusunda da bilgilendirme yapıldı....