28 / 04 / 2024

ankarada tarla satılıyor

ankarada tarla satılıyor

Ankara'da bulunan 61 bin 850 metrekare arsa alanına sahip tarla icradan satılıyor...

Manisa Soma'da 5 adet arsa ile 2 adet arazi KDV'den muaf satılıyor! 

Manisa ili Soma Belediye Başkanlığı, Manisa ili, Soma ilçesinde yer alan 5 adet arsa ile 2 adet tarla satılıyor. Peki Manisa'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

O ilde yüzde 20 indirim ve 8 taksitle arsa, ham toprak ve tarlalar satılıyor! 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Afyonkarahisar Merkez'de 43 adet gayrimenkul satılıyor. Gayrimenkuller arasında arsa, tarla ve ham topraklar yer alıyor. İşte o satışla ilgili merak edilen ayrıntılar...

Uşak'ta yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ev sahibi olma fırsatı! Tarla ve araziler de satılıyor!

Uşak ili, Merkez ilçesi, Dikilitaş, Hacıkadem, Yeşildere ve Dağdemirler'de yer alan 2 konut ve birer de tarla, arazi ile ham toprak satılıyor. Gayrimenkuller için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ödeme fırsatı bulunuyor...

Niğde'de 5 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla 78 arsa ve tarla satılıyor! Dikkat!

Niğde İl Özel İdaresi mülkiyetindeki Niğde ili, Çamardı ve Ulukışla ilçelerinde yer alan 78 adet arsa ve tarla satışa sunuluyor. İşte fiyatlar ve tüm detaylar...

Temaşehir Konya 42. Cadde satılıyor!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Torkam İnşaat imzası ile hayata geçirilen Temaşehir Konya'nın ticari birimlerinin yer aldığı 42. Cadde satılıyor...

Bank Asya'nın villası 25.5 milyon TL'ye satılıyor!

FETÖ soruşturması kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na denetimine geçen Bank Asya'nın Bebek'teki villası 25 milyon 500 bin liraya satılıyor. 

Poyrazköy'de devlet arazileri işgal edilip satılıyor!

İstanbul Poyrazköy'de Yavuz Sultan Selim Köprüsü ayağında yer alan Devlet arazileri yabancılar tarafından yıllardır kullanılıyormuş gibi gösterilip satılıyor. 

Kadına hitap eden konutlar daha hızlı satılıyor!

Kadınların beğenisini kazanan konutların günümüzde satış süreleri daha kısa oluyor. Kadına hitap eden konutlar daha hızlı satılıyor.

Pera Palas Otel satılıyor mu?

İstanbul'un tarihi oteli dünyaca ünlü Pera Palas Otel 1895'den beri hizmet vermeye devam ediyor. Dubai Holdingin otel markası Jumeriah adı altında işletilen otel, geçtiğimiz günlerde bu markayla yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Peki Pera Palas Otel satılıyor mu?

Emirgan Şerifler Yalısı'nın arsası satılıyor!

Boğaziçi’nin Avrupa Yakası’nda ayakta kalan en eski eser olma niteliğindeki Emirgab Şerifler Yalısı’nın 3 bin 250 metrekare alanlı harem kısmının arsası İzale-i Şuyu ile satılıyor.

Elvis Presley'in balayı evi 6 milyon dolara satılıyor!

Rock'ın Kralı lakaplı ABD'li şarkıcı Elvis Presley ve Priscilla Presley'in 1967'de balayını geçirdiği ev 6 milyon dolara satılıyor.

Sinpaş Metrolife yüzde 30 indirimle satılıyor!

Sinpaş'ın , İstanbul Anadolu yakasındaki 19. projesi olan Metrolife yüzde 30 indirimle satılıyor.

EGO'nun Mamak'taki 3 arsası 214.8 milyon TL'ye satılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Elektrik Havagazı ve Otobüs İşletme Müessesesi EGO Genel Müdürlüğü tarafından Mamak'ta 3 arsa satılıyor..

ankarada tarla satılıyor Haberi

ankarada tarla satılıyor

Ankara Pursaklar Çubuk Mahallesi'nde bulunan 61 bin 850 metrekare arsa alanına sahip olan tarla , Ankara 22. İcra Müdürlüğü tarafından satışa sunuluyor.


Fiyatının 1 milyon 237 bin TL olarak belirlendiği tarla, Karaağaç mevkiinde bulunuyor.



Gayrimenkulün satışı, 19 Kasım 2012 günü saat 12.15'de Ankara Adliyesi Mezat Salonunda, 2 nolu salonda açık artırma sureti ile yapılacak.




Detaylı bilgi için tıklayın



Melek...