02 / 05 / 2024

ankarada yaptırılan malikane

ankarada yaptırılan malikane

Fethullah Gülen'in oturması için yaptırılan yerlere bir yenisinin daha eklendiği ileri sürüldü. Takvim gazetesinin haberine göre Fethullah Gülen için Bebek'te Boğaz'a nazır bir yalı ayarlandı...

ABD Hazine Bakanlığı kripto para birimi karıştırıcısı Tornado Cash’i yaptırım listesine aldı!

ABD Hazine Bakanlığı, kripto para karıştırma hizmeti veren ve kurulduğu tarihten bu yana toplamda 7 milyar doları aşkın kripto parayı aklamak amacıyla kullanılan Tornado Cash'i yaptırım listesine aldı.

Rusya'ya yapılan yaptırımlar buğday fiyatlarına sıçradı!

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinden sonra Rusya'ya yönelik yeni ilave ekonomik yaptırımlar açılandı. Yaşanan gelişmelerin ardından tarımsal emtia fiyatlarında hızlı yükselişler yaşanmaya başladı.

1 Ocak'ta başlıyor! Yaptırım gelecek!

Gayrimenkul ilanlarına yönelik beklenen uygulama 1 Ocak’ta hayata geçiyor. Taşınmaz satışına yönelik yönetmelikte yapılan düzenleme ile yetki belgesi olmayanlar artık gayrimenkul ilanı veremeyecek, yanıltıcı ve sahte ilanlarla ilgili de yaptırım uygulanacak. 

Yap-İşlet-Devret Modeli Çerçevesinde Yaptırılması Hakkında Kanunda Değişiklik Teklifi!

Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli Çerçevesinde Yaptırılması Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi gereğince yap-işlet-devret modeli kapsamında yatırım ve hizmet alımı işleri için ilgili sözleşmeye taraf şirkete yapılacak ödemelerin ertelenmesi amaçlanıyor.

Tuzla'da yapılan Binali Yıldırım İlokulu ve Anaokulu açılıyor!

Tuzla'da Binali Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından yaptırılan Binali Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu, 3 şubatta açılıyor...

Kenan Evren'in villasının yerine yaptırılan malikane, 22 milyon TL'ye satışta!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in eski villasının yerine inşa edilen ve kaba inşaat halindeki yapı 22 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.

Safranbolu'da 2. Abdülhamid'in yaptırdığı okul müzeye dönüştürülecek!

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde bulunan ve Sultan 2. Abdülhamid tarafından 109 yıl önce yaptırılan Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki okul binası restore edilerek eğitim müzesine dönüştürülecek.

Elazığ'da kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Merkez'de bulunan 7 parselde kat karşılığı inşaat yaptırılacak. Konut+ Ticaret alanı olarak ayrılan bölgede yaptırılacak inşaatın toplam bedeli 6 milyon 40 bin 776 TL olarak belirlendi.

Elazığ'da depremzedeler için yaptırılan konutlar teslim edildi!

Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde depremzedeler için yaptırılan son 48 konut daha sahiplerine teslim edildi. 2010 yılında birçok evin hasar gördüğü depremle ilgili daha öncede bin 100 konut yapılarak sahiplerine verilmişti.

Tarkan engelli öğrenciler için 5 milyon TL'ye okul yaptırıyor!

Hülya Avşar’ın “Tarkan vergide birinci mi oldu? Okul mu yaptırdı?” dediği Megastar, engelli öğrencilere 5 milyon TL’ye ultra donanımlı bir okul yaptırıyor. Engelli öğrenciler için yaptırılan okulun 2018'de eğitime başlaması planlanıyor.

Erdinç Dolu Selim'e yapılan yatırımları anlattı!

Selim'e bağlı Kekeç ve Ortakale köylerinde Kaymakamlık tarafından yaptırılan taziye evlerinin açılışı yapıldı. Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, son 3 yılda Selim'e çok şey yapıldığını söyledi.

Irak'ta kaçırılan Türk işçiler serbest bırakıldı!

Irak'ta kaçırılan 16 Türk işçi 28 gün sonra serbest bırakıldı. Bağdat'a getirilen işçilerle telefonda görüşen Başbakan Davutoğlu yaptığı açıklamada, "İşçilerimizin ağlık durumu yerinde. Türk işçiler en kısa zamanda Türkiye'ye getirilecek" diye konuştu.

Malatya'da hayırseverler tarafından yaptırılan cami açıldı!

İstanbul’da bulunan Pütürgeli iş adamları Hasan, Mehmet Nuri ve Derviş Beyhan tarafından 2014 yılında temeli atılarak yaptırılmaya başlanan cami ve sosyal tesislerin açılışı bugün Cuma namazı öncesi gerçekleştirildi.

ankarada yaptırılan malikane Haberi

ankarada yaptırılan malikane


Fethullah Gülen'in oturması için yaptırılan yerlere bir yenisinin daha eklendiği ileri sürüldü.


Takvim gazetesinin haberine göre Fethullah Gülen için Bebek'te Boğaz'a nazır bir yalı ayarlandı. Daha önce de Fethullah Gülen için Amerika Birleşik Devletleri Başkanı'nın kaldığı Beyaz Saray'ın bir benzerinin Ankara'da yapıldığı, yine cemaate yakınlığıyla bilinen Sami Şentürkler'in, Bursa'da Gülen için bir malikane hazırlattığı gündeme gelmişti.


Devlet içinde paralel yapı kurmakla itham edilen cemaatin lideri Fethullah Gülen'in Türkiye gelmesi durumunda kalması için hazırlanan üç sarayın yanı sıra bir de yalı ortaya çıktı.


Akın İpek'in 2010'da yaklaşık 21.5 milyon dolar vererek satın aldığı Bebek'teki Aksu Yalısı'nı da Gülen'in hizmetine hazırladığı iddia edildi. Ünlü iş adamı, büyük bir hevesle aldığı tarihi yapıyı, restore ettirip bahçedeki müştemilatı da köşke çevirdi. İki yol yalısı elde edilen...