30 / 04 / 2024

Ankarada yol ve kaldırım çalışmaları

Ankarada yol ve kaldırım çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl da yeni yol açımından asfalt serimine, kaldırım çalışmalarından tretuvar yapımına kadar birçok alanda yeni rekorlara imza attı.

AFAD açıkladı: Deprem bölgesine geri dönmek isteyen afetzedelerin yol ve bilet masrafları Ziraat Bankası'na yatırılacak 

AFAD tarafından deprem bölgesine geri dönüş yapmak isteyen afetzedelerin yol masrafı ve bilet ücreti ödemelerinin kimlik numaraları üzerinden Ziraat Bankasına yatırılacağı açıklandı. İŞte ayrıntılar...

Çalışanlara müjde! Yemek parasına yüzde 50 zam geldi! Yol ücreti de arttı! İşte zamlı yeni rakamlar...

Temmuz ayında askeri ücrete ek zamdan sonra çalışanların yol ve yemek ücretleri de arttırıldı. Peki yol ve yemek ücretleri ne kadar oldu? İşte zamlı yeni rakamları...

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Yemek ve yol ücretleri arttı! Temmuz 2022 yemek ve yol ücretleri ne kadar oldu?

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla, işçi ücretleri üzerinden işverenlere sağlanan gelir vergisi istisnalarında artış yapıldı. Günlük yol ve yemek ücretleri için işverenlere sağlanacak olan vergi istisnası tutarları güncellendi.

Meclisten geçen yeşil alan ve toplanma alanı kararları mahkemeye taşındı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, meclisten geçen park, yol ve deprem toplanma alanı olarak plan değişikliği yapılması kararı ile bazı tahsisleri kararlarını mahkemeye taşıdı. 

Trabzon Boztepe'deki tünel ve yol inşaatına tepki! 

Trabzon'da Kanuni Bulvarı projesi kapsamında doğal sit alanı olan Boztepe'de yol ve tünel inşaatı tepkilere yol açtı. Doğa ve Tarifi Değerleri Koruma Derneği Başkanı Doç.Dr Coşkun Eruz çalışmaların kent siluetine zarar verdiğini belirtti. 

Eyüpsultan Yol ve Kavşak Projesi imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Güzeltepe Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Kesişimi Yol ve Kavşak Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Bostancı yol ve kavşak projesi imar planı askıya çıktı!

Kadıköy Bostancı Tünel Caddesi-Kayışdağı Caddesi Arası Bağlantısı Yol, Kavşak Revize Uygulama Projesine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Ankara'nın yeni yol ve kavşakları tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki yol ve kavşak çalışmalarını sürdürüyor.

Ordu'da yıkılan binalar ve yollar yeniden inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sel felaketinin ardından Ordu'da incelemelerde bulundu. Kurum, bölgede yıkılan yol ve binaların yeniden inşa edileceğini ve iki ayda tamamlanacağını söyledi.

Bostancı-Kayışdağı yol projesi 4. kez ihaleye açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bostancı-Kayışdağı arasına yapmayı planladığı yol ve kavşak için 4’üncü kez ihale açtı. Yeni ihale 21 Haziran’da yapılacak...

İstanbul'daki 1.8 milyarlık yol ve kavşak ihalesi iptal!

İstanbul'daki 390 yol, kavşak ve altyapı inşaatı için açılan ihale iptal edildi. 1 milyar 828 milyon TL'lik dev ihaleyi Makyol İnşaat almıştı.

İştirak Yol Ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

İştirak Yol Ve Yapı Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cevat Yüksel ve Veysel Demir ortaklığında kuruldu. 

Malatya Yol ve Altyapı Dairesi'ne yeni bina tahsis edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya genelinde yoğun bir çalışma temposu sergileyen Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı için yeni bir hizmet binası tahsis etti.

Ankarada yol ve kaldırım çalışmaları Haberi

Ankarada yol ve kaldırım çalışmaları

Başkenti modern cadde, bulvar ve kaldırımlarla donatarak Ankara'yı, nüfusu 5 milyonluk kentler arasında trafiği en rahat ve en yaşanabilir şehir durumuna getiren Büyükşehir, yine geçen yıl yoğun bir çalışma gerçekleştirerek, il genelinde toplam 4 milyon 775 bin ton asfalt serimi yaptı. Geçen yıl sorumluluk alanına yeni katılan çevre ilçeler başta olmak üzere, toplam 25 ilçede 967 kilometre yeni yol açarken, bin 262 kilometre yolda malzemeli bakım yaptı, 1 milyon 477 bin metrekare tretuvar, 920 bin metre bordür, 35 bin adet de bariyer döşedi. 



Sabah...