27 / 04 / 2024

ankaralı yatırımcı büyük konutları tercih ediyor

ankaralı yatırımcı büyük konutları tercih ediyor

TÜİK 2014 gelir ve yaşam koşulları araştırması bölgesel sonuçlarına göre, Ankara en yüksek gelir grubuna sahip il oldu. MFZ Grup'un ortaklarından Muhanver Gözüm, "Ankaralı konut alıcısı halen büyük konutları tercih ediyor" dedi.

A101'de 14-21 Mart aktüel ürünler kataloğu belli oldu! Büyük indirim başlıyor! Duyan akın edecek!

A101 14 Mart ile 21 Mart 2024 tarihleri arasında geçerli olacak aktüel kampanya kataloğunu duyurdu. 14 Mart 2024 Perşembe gününden itibaren A101 Marketlerde 'Aldın Aldın' etiketi ile satışa sunulacak ürünlerde büyük fırsatlar sunuluyor, duyan ekin edecek.  İşte A101 14-21 Mart 2024 Aktüel Kataloğu..

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına kara haber! 2 gün sonrasını işaret etti! Yükselişe aldanmayın dedi, o rakamı verdi

Altın fiyatları son günlerde rekor seviyelere yükseliyor. Yatırımcılar altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? sorusunun yanıtını merak ederken; İslam Memiş, 2 gün sonrasını işaret ederek yatırımcısına kötü haberi verdi. 

Tebernüş Kireçci: Kiralara yüzde 25 sınırı getirmek büyük bir hata!

Fahiş kira artışlarının önüne geçmek için getirilen yüzde 25 sınırının büyük bir hata olduğunu söyleyen Tebernüş Kireçci, bu hataya devam edilmesi halinde daha kötü sonuçların ortaya çıkacağını belirtti.

Altın yatırımcıları ters köşe oldu! Altın fiyatları bugün düşüşte! 5 Şubat 2024 altın fiyatları

Son zamanlarda yükselişe geçen altın, haftanın yeni işlem gününde yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 5 Şubat 2024 altın fiyatları.

Kıbrıs'taki gayrimenkullere Yahudilerden büyük ilgi! Büyük arazi ve dev binaları satın alıyorlar!

Yahudiler, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kuzeyinde bulunan stratejik yerlerden büyük arazi ve dev binaları satın almaya başladı. Peki Yahudiler başta olmak üzere yabancı yatırımcılar neden Kıbrıs'a yöneldi? İşte ayrıntılar...

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

Konut inşaatlarında büyük sorun: Zorunlu olan sığınıklar daireye dönüştürülüyor!

İnşaat projelerinde zorunlu alan olarak projelerde yer alan depoların sonradan ortadan kaldırılması, büyük sorun haline geldi. Apartmanlarda ve iş yerlerinin birçoğunda zorunlu olan sığınaklar bina yapımından sonra daireye dönüştürülüyor.

İslam Memiş'ten o yatırımcılara yüreği ağza getiren açıklama: Bir sabah batma ihtimaliniz çok yüksek!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Filistinli militan grup Hamas'ın İsrail'e düzenlediği saldırının ardından dünya ekonomisinde yaşanacak olasılıkları yazdı. Döviz ve altın yükselmeye devam edecek mi?  İslam Memiş, hangi yatırımcıları uyardı? İşte merak edilenler...

Hatice Kolçak'tan altın yatırımcılarına kötü haber! Altın fiyatları bu yıl daha da düşebilir!

Altın, dolar ve kripto piyasasına yönelik açıklamalarda bulunan ekonomist Hatice Kolçak altın yatırımcılarına kötü haber verdi. Altın fiyatları bu yıl daha da gerileyebilir....

Beklenen büyük İstanbul depremi fazla uzakta değil! Naci Görür yine uyardı: 10 bin bina yıkılsa, 400 bin insan ölebilir!

Yer bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili uyarılarını yineledi. Görür, 7.6 büyüklüğünde deprem beklendiğini belirtti ve "İstanbul’da 1 milyon 100 bin bina var. 10 bin bina yıkılsa, 400 bin insan ölebilir" dedi. 

Pay senedi yatırımcıları rekor kırarak 7 Milyona ulaştı: Hangi şirketler halka arza çıkıyor?

11 Eylül 2023 tarihinde, pay senedi bakiyeli yatırımcı sayısı, son derece etkileyici bir artışla 7 milyon 140 bin 215 kişiye yükselerek rekor bir seviyeye ulaştı. Önceki ay, 31 Ağustos tarihinde kaydedilen 6 milyon 257 bin 415 yatırımcı sayısı rekorunu geçerek bu başarı elde edildi.

Borsada sürdürülen etkileyici yükseliş devam ederken, yatırımcıları neler bekliyor? Borsa tahminleri ne diyor?

Yatırımcılar, borsadaki son gelişmeleri büyük bir merakla izlerken, endekslerin sürdürdüğü etkileyici yükseliş dikkat çekiyor. Bununla birlikte, halka arz edilen hisselerde gözlenen büyük ilgi, yatırımcılara yüksek getiri fırsatları sunmaya devam ediyor. Peki bu konuda borsa tahminleri neler?

Altın fiyatlarıyla ilgili şok açıklama! Yatırımcılar şaşkına dönecek

Altın fiyatları hakkında şok eden bir açıklama geldi. Yatırımcılar bu açıklama ile şaşkına dönecek.

ankaralı yatırımcı büyük konutları tercih ediyor Haberi

ankaralı yatırımcı büyük konutları tercih ediyor

TÜRKİYE İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) 2014 gelir ve yaşam koşullan araştırması bölgesel sonuçlarına göre, Ankara en yüksek gelir grubuna sahip il oldu. 


Başkent 20 bin 446 lirayla ilk sırada yer alırken, İstanbul 19 bin 62 lirayla ikinci, İzmir bölgesi ise 16 bin 935 lirayla üçüncü oldu. Konforuna düşkün, gelir düzeyi yüksek Ankaralı, konut tercihinde de yaşam standartlarını yükselten mekanlara yönelmeye başladı. 


Başkent'in en köklü inşaat firmalarından MFZ Grup'un ortaklarından Muhanver Gözüm, konforu yükselten en önemli etkenlerden birinin konut tercihi olduğunu anımsattı. 


Ankaralılar'ın konut alışkanlığında konforun yıllardan beri olmazsa olmaz olduğunu belirten Gözüm, "Ankaralı için ev, 'barınma' değil 'yaşam' alanı olmalıdır. Geniş, ferah, gün ışığı alan konutlar Ankaralı için her zaman tercih sebebi olmuştur. 30-40 yıl önceki ile bugünkü konfor anlayışı aslında özünde aynı. 


Ankaralı...