16 / 06 / 2024

Ankaranın trafiği nereye göre planlandı

Ankaranın trafiği nereye göre planlandı

TÜGİAD Ankara Şube Başkanı Türker Naslı, Başkent’in ekonomik büyüme ve kentsel gelişim potansiyeline uyumlu, geleceği gören, kapsamlı bir trafik planlamasına ihtiyaç olduğunu bildirdi.

'Dolar nereye gram altın oraya' diyen İslam Memiş gram altının geleceği yeni rakamı açıkladı! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın fiyatları ile ilgili 'Dolar nereye gram altın oraya' diyerek gram altının geleceği yeni rakamı açıkladı! 

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

Reddi miras nasıl yapılır? Mirasın reddi için nereye başvurulur?

Reddi miras; kanuni veya atanmış mirasçının kendilerine geçmiş olan mirası kabul etmemek hususundaki irade beyanları olarak ifade ediliyor. Peki, Reddi miras nasıl yapılır? Mirasın reddi için nereye başvurulur? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Endeksa'dan yaya trafiği ve ticari potansiyel endeksi analizi!

Kovid-19 salgını ile beraber bütün sektörlerde dijital dönüşüm başladı. Endeksa’nın sunduğu tüm gelişmiş lokasyon analizleriyle rakip marka konumları, bölgedeki detaylı demografik yapı gibi bilgilerin yanı sıra yaya trafiği katmanı ile tüm Türkiye'deki cadde ve sokakların trafik yoğunluğuna da erişi

Şanlıurfa'da trafiği engelleyen yapılar yıkıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesi Eyüpnebi Mahallesi Komiser Şakir Caddesi üzerinde trafiği engelleyen yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Aydın'ın trafiği yeni çevre yoluyla rahatladı!

Aydın-Denizli otoyolunun bağlantısı olan çevre yolunun hizmete açılması, Efeler'deki şehir içi trafiğini rahatlattı.

Silifke'ye yapılacak 4'ncü köprü trafiği rahatlatacak!

Başkan Turgut, Göksu ırmağı üzerinde temeli atılan 20 metre genişliğinde ve yaklaşık 75 metre uzunluğundaki 4. köprünün trafiği rahatlatacağını söyledi.

Ankara Bulvarı'nın trafiğe kapatılması tartışması yargıya taşındı!

Ankara Bulvarının trafiğe kapatılması tartışmasında karşı karşıya gelen Mimarlar Odası Ankara Şubesi ile Ankara ili ve ilçeleri Minibüs ve Halk Otobüsleri Esnaf Derneği arasındaki gerginlik yargıya taşındı.

Ankara Bulvarı'nın kapatılması trafiği nasıl etkileyecek?

Günde 350 bin aracın geçtiği 14,5 kilometrelik Ankara Bulvarı'nın kapatılmasıyla Başkent trafiği sıkıntılı günler yaşayacak. 14,5 kilometrelik Ankara Bulvarı'nın tamamı AOÇ'den geçiyor.

Melih Gökçek Ankara Bulvarı'nın trafiğe kapatılması kararını eleştirdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) imar planının iptali nedeniyle Ankara Bulvarı'nın trafiğe kapatılması kararına ilişkin açıklama yaptı.

3. köprü TEM Otoyolu'ndaki yoğun trafiği rahatlatacak!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde eğik askı halatlarının montajı sürüyor. Betonarme kuleler deniz seviyesinden 304,5 metreye kadar yükseldi. 3. köprü TEM Otoyolu'ndaki yoğun trafiği rahatlatacak.

Kiracının tahliye davası nereye açılır?

Gayrimenkul sahibinin kiracısının tahliyesini isteyebilmesi için bazı haklı gerekçelerin söz konusu olması gerekiyor. Peki, kiracının tahliyesi için nasıl dava açılır? Kiracının tahliye davası nereye açılır?

İstanbul'un hava trafiği de yoğun!

İstanbul'da şiddetli lodosa rağmen hava trafiğinde yoğunluk yaşandı. İstanbul'da günlük iniş-kalkış yapan uçak sayısının 1000'i aştığı belirtiliyor. Bir yılda inen-kalkan uçak sayısı ise milyona yaklaşıyor...

Ankaranın trafiği nereye göre planlandı Haberi

Ankaranın trafiği nereye göre planlandı

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, önümüzdeki yıllarda hızlı bir büyüme sürecine girmesi beklenen Ankara’ya ilişkin trafik planlamasının, 9-10 milyon nüfuslu bir dünya kentine göre tasarlanması gerektiğini bildirdi.


Türker Naslı yaptığı açıklamada, gelişen sanayisi, canlı inşaat sektörü ve sağlık turizmi kapasitesi ile güçlü bir ekonomik potansiyele sahip Ankara’nın çekim merkezi olmaya, göç almaya devam ettiğini belirtti. Bu gelişmenin Ankara’da sürekli yeni yerleşim alanlarına ve alt yapı hizmetlerine ihtiyacı büyüttüğünü vurgulayan Naslı, her geçen gün artan nüfus ve araç sayısının, Ankara’da trafik yoğunluğunu giderek artırdığına işaret etti. Naslı, 5,2 milyonluk nüfusuyla İstanbul’un ardından Türkiye’nin ikinci büyük ili olan Ankara’nın motorlu taşıt sayısında da ikinci sırada yer aldığını; 1 milyon 185 bin 653’ü otomobil olmak üzere toplam 1...