18 / 05 / 2024

Ankara\'yı değiştiren projeler \"İncek Life Konutları\"

Ankara\'yı değiştiren projeler \"İncek Life Konutları\"

Ankara'yı değiştiren projeler "İncek Life Konutları"19 Nisan 'da Türk Serbest Mimarlar Derneği 'nde

1957 yılında Modern Mecidiyeköy Sitesi için Büyükdere Caddesi'ndeki arsalar satılacakmış!

1957 yılında, Mecidiyeköy'de Şişli Büyükdere Caddesi ile Beşiktaş Yıldız arasında Modern Mecidiyeköy Sitesi için imar planı hazırlanmış.

TEB, Denizbank, QNB Finansbank... Emekliler hakkında flaş açıklama. Promosyon ödemeleri değişti

Bankalar tarafından promosyon ödemeleri konusunda sık sık değişiklikler gerçekleştiriliyor. TEB, Denizbank, QNB Finansbank da promosyon ödemelerini sık sık değiştiren bankalar arasında yer alıyor. Bu nedenle vatandaşlar sık olarak bankaların promosyon ödemelerini kontrol ediyor. İşte son durum...

Renk Değiştiren arka panelli Vivo Y100 piyasaya çıktı

Vivo, Hindistan'da yeni Vivo Y100'ün piyasaya sürülmesiyle Y serisi serisini genişletti. Çinli üreticinin orta sınıf teklifi,  iki renk değiştiren Pasifik Mavisi ve Alacakaranlık Altın varyantı ve üçüncü bir metal siyah renk seçeneğiyle tanıtıldı.

Şehir değiştiren depremzedeler için önemli açıklama!

AFAD başkanı deprem bölgesinden tahliye edilen ya da kendi imkanıyla şehir değiştiren depremzedelerle ilgili iki önemli konuya açıklık getirdi.

Dünyaca ünlü dev banka dolar tahminini değiştirdi! Doları olanlara şok hamle! Görenlerin ağzı bir karış açık kaldı!

Dünyaca ünlü dev banka JP Morgan dolar tahminini yeniledi. Kararını değiştiren dev bankadan yeni haber şimdi gelirken görenlerin ağzı bir karış açık kaldı. Son dakika dolar gelişmesi...

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31905 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

İstanbul Ankara ve İzmir'deki Hazine'ye ait taşınmazlar satılıp imar planı değişti! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazların satışı ve imar planı değişikliği onaylandı. Mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne kayıtlı Ankara, İstanbul ve İzmir'deki taşınmazlara en yüksek fiyat tekliflerini veren şirketler belli oldu. İşte detaylar...

Oto alım satımında işler artık tersten yürüyecek! Geçen ay hızlı el değiştiren marka belli oldu

Otomotiv çağa ayak uydurmakta en çabuk davranan sektörlerin başında geliyor. Pazar payı 8 sene içinde 722 milyar doları aşacak. İkinci el piyasada dijital ortamda bir araç 29 günde el değiştiriyor. İşte ikinci elde en hızlı el değiştiren model ve satışlarda izlenecek yeni yöntem!..

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31768 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ta imar planları değişti!

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap projesi dahilinde imar planları yenilendi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yapılan değişiklikleri vatandaşlara anlattı. 

Adres değişikliği dilekçesi örneği!

Bilinen iş veya ikamet yeri adreslerini değiştiren mükelleflerin vergi dairesine dilekçe vermeleri gerekiyor. Peki adres değişikliği dilekçesi nasıl yazılır? İşte adres değişikliği dilekçesi örneği...

Gökhan Gürlek MÜSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi!

Gayrimenkul ve inşaat sektörün de başarılı işlere imza atan iş insanı Gökhan Gürlek MUSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi. 

Ankara Pursaklar'da imar planı değişikliği!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı tarafından ''Pursaklar 1. Etap İrtifak Kurulacak Parsellere Yönelik Uygulama İmar Planı Değişikliği'' askıya çıkarıldı. 

Ankara\'yı değiştiren projeler \"İncek Life Konutları\" Haberi

Ankara\'yı değiştiren projeler \

Türk Serbest Mimarlar Derneği, mimarlık,tasarım ve uygulama alanında aktif olan ve serbest çalışan mimarların 1987 yılında Ankara’da kurmuş olduğu, Mimarlık mesleğinin öne aldığı değerlerin yaygınlaşması, kentsel çevre bilincinin oluşması ve yapı sektörünün gelişmesi için hizmet veren bir sivil toplum örgütüdür. Dernek; İstanbul SMD ve İzmir SMD ile koordineli olarak 25 yıldır sektöre yönelik çalışmalarını sürdürmektedir. TSMD’nin amacı Türkiye’de Yapı Sektöründeki sistem ve standartları yükseltmek ve mimarlık mesleğinin kalitesinin artırılmasıdır.Bu amaç kapsamında, mesleğin ve sektörün gerektirdiği hedeflere ulaşılması konusunda uğraş veren, buna olanak sağlayan; eserleri, çalışmaları ve ürünleri ile yapıtların tüme erişimine katkıda bulunan bütün etik, estetik ve akılcı çabalar desteklenmekte, teşvik edilmektedir. 


TSMD bu doğrultuda düzenli olarak,(sanal ve gerçek ortamlarda) kitaplar yayınlamakta, yurtiçi ve yurtdışındasergiler, seminerler, konferans serileri ve benzeri...