28 / 07 / 2024

ankastre depo

ankastre depo

MERSİN'de inşaat sektörünün hızla gelişmesi ve doğalgazın kente girmesiyle birlikte her konut farklı bir mimari proje onaya koyuyor. Farklı ürünlerin tercihi de giderek artıyor. Bu süreçte mutfakta ise ankastre kullanımı oldukça arttı...

Reysaş GYO Çayırova Akse'deki deposunu Kolay Depo'ya kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Çayırova'daki deposunu 3 yıllığına Kolay Depo'ya kiraladı. Firma 3 yılda yaklaşık 250 bin TL gelir elde edecek.

Batman'daki depo inşaatında vinç halatı koptu!

Batman'da depo inşaatındaki iş kazasında vinç halatı koptu, bir işçi öldü, Diğer işçi de dengesini kaybedip, inşaattan düşerek yaralandı.

Silverline Ankastre'den bahar kampanyası!

Silverline Ankastre, ürünlerini özel fiyatlarla satışa sunuyor. Yeni kampanyada fonksiyonları ve tasarımları ile dikkat çeken ürünlerden oluşturulacak set kombinasyonları, 1.249 TL'den başlayan fiyatlarla Nisan ayı sonuna kadar satışta olacak...

Ankastre setleri en uygun fiyatlarla Koçtaş'ta!

Koçtaş’ta satışa sunulan 3’lü Candy Inox ankastre seti, montaj dahil 799.90TL’lik cazip fiyatı ve tasarımıyla mutfaklara şık ve modern bir hava katıyor.

Silverline Ankastre, Unicera Fuarı'na katılıyor!

Yenilikçi, çevreci ve fonksiyonel tasarımlara imza atan Silverline Ankastre, 23-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı Unicera'da yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak...

Şanlıurfa Hububat Lisanslı Depo Projesinin inşaat çalışmaları sürüyor!

Şanlıurfa Ticaret Borsası'nın Avrupa Birliği'nden hibe desteği alan Hububat Lisanslı Depo Projesinin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Mustafa Laçin, Silverline Ankastre'nin faaliyetlerini anlatacak!

Silverline Ankastre CEO'su Mustafa Laçin'de ankastre sektörünün proje pazarındaki yeri ve gelişim süreçlerini değerlendirecek ve Silverline Ankastre'nin bu pazardaki faaliyetlerini aktaracak.

Giresun Katı Atık Düzenli Depo Bertaraf Tesisi mühürlenecek!

Yapımı tamamlanan Giresun’un Görele ilçesi Çavuşlu Beldesi sınırları içerisindeki Katı Atık Düzenli Depo Bertaraf Tesisi’nin Ordu Bölge İdare Mahkemesi’nin kararıyla mühürleneceği bildirildi.

TOKİ Antalya lojistik depo ve nizamiye binası inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Antalya ilinde 1'er adet lojistik depo ve nizamiye binalarının yapım inşaatı işi ihalesi bugün saat 14.00'te, TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek.

Patricia Urquiola'nın Leisure Ankastre Serisi mutfaklara boyut kazandırdı!

Dünyaca ünlü ve lüks markaların tasarımcısı Patricia Urquiola tarafından yeni bir bakış açısıyla tasarlanan, farklı ihtiyaçları karşılayacak en geniş Leisure Ankastre Serisi mutfaklara yeni bir boyut kazandırıyor.

TOKİ Antalya'da lojistik depo ve nizamiye binası yaptırıyor!

TOKİ Antalya ilinde 1'er adet lojistik depo ve nizamiye binalarının yapım inşaatı işi ihalesi 18 Ocak 2016 tarihinde saat 14.00'te, TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek.

Adese AVM Kazan'da depo kiraladı!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., Kazan Ankara'da 6.060 mt2 toplam alana sahip depo kiraladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle...

Dilovası'nda kimyasal depo için ağaç kesimi durduruldu!

Sanayi ve konutların iç içe girdiği Dilovası’ndaki tek yeşil alana kimyasal depo kurulması için ağaç kesimi mahkemece durduruldu.

ankastre depo Haberi

ankastre depo



MERSİN'de inşaat sektörünün hızla gelişmesi ve doğalgazın kente girmesiyle birlikte Ozşenler Ankastre Deposu nu açtıklarını anlatan Şirket Genel Müdürü Hasan Şen, mevcut durumda bünyelerinde 7 farklı marka bulunduğunu, yılsonuna kadar bu rakamı 10'a tamamlamayı planladıklarım söyledi. 


Faaliyete bu yıl başladıklarını dile getiren Hasan Şen. "Mersin Kuzey'e doğru bir gelişim sürecinde. Yapılan her konut farklı bir mimari proje onaya koyuyor. Farklı ürünlerin tercihi de giderek artıyor. Bu süreçte mutfakta ise ankastre kullanımı oldukça arttı. 


Biz de bu gelişimi göz önünde bulundurduk. Pek çok ankastre markasının bir arada bulun duşu bir oluşuma giderek ankastre deposu oluşturduk. Henüz iki aydır faaliyette olmamıza karşın beklentimizin üzerinde bir taleple karşılaştık" ifadelerini kullandı Perakendenin yanı sıra toptan ve proje satışları gerçekleştirdiklerini anlatan Şen. yılsonuna kadar pazarlama kadrolarını...