16 / 05 / 2024

Mersin'de ilk ankastre depo açıldı!

Mersin'de ilk ankastre depo açıldı!

MERSİN'de inşaat sektörünün hızla gelişmesi ve doğalgazın kente girmesiyle birlikte her konut farklı bir mimari proje onaya koyuyor. Farklı ürünlerin tercihi de giderek artıyor. Bu süreçte mutfakta ise ankastre kullanımı oldukça arttı...





MERSİN'de inşaat sektörünün hızla gelişmesi ve doğalgazın kente girmesiyle birlikte Ozşenler Ankastre Deposu nu açtıklarını anlatan Şirket Genel Müdürü Hasan Şen, mevcut durumda bünyelerinde 7 farklı marka bulunduğunu, yılsonuna kadar bu rakamı 10'a tamamlamayı planladıklarım söyledi. 


Faaliyete bu yıl başladıklarını dile getiren Hasan Şen. "Mersin Kuzey'e doğru bir gelişim sürecinde. Yapılan her konut farklı bir mimari proje onaya koyuyor. Farklı ürünlerin tercihi de giderek artıyor. Bu süreçte mutfakta ise ankastre kullanımı oldukça arttı. 


Biz de bu gelişimi göz önünde bulundurduk. Pek çok ankastre markasının bir arada bulun duşu bir oluşuma giderek ankastre deposu oluşturduk. Henüz iki aydır faaliyette olmamıza karşın beklentimizin üzerinde bir taleple karşılaştık" ifadelerini kullandı Perakendenin yanı sıra toptan ve proje satışları gerçekleştirdiklerini anlatan Şen. yılsonuna kadar pazarlama kadrolarını genişletmeyi planladıklarım söyledi. İlk yıllan olma «a nedeniyle fanınm ve pazarlamaya ağırlık vereceklerim vurgulayan Hasan Şen. yine yılsonuna kadar perakendede bin. proje ve toptanda ise 1500 - 2 bm set arasında satış hedeflediklerinin altım çizdi. 


Mersin'de inşaat sektörünün diğer illere oranla daha hareketli olduğunu dile getiren Şen. ''İnşaatlarda sürekli konforun artın İmasına yönelik çalışmaların yanında kentimize doğalgaz gelmesi de sektörümüzün hareketlenmesinde önemli rol oynadı. Kullanıcılar eski fırınlarım doğalgazla uyumlu yeni fırınlarla, ocaklarla değiştirmek istiyor, bunu yaparken de ankastreyi tercih ediyorlar" açıklamasını yaptı. 

MıVrorfal^arian daV lumbaza, Arından evyeye kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olduklarım ifade eden Şen. yılsonuna kadar Mersin'de henüz bulunma yan bir markayı da bünyelerine dahil etmek için çalışmalarının devam erağmi sözlerine ekledi. 


Ankara Ticaret ve Hayat Gazetesi


Geri Dön