30 / 04 / 2024

Ankastre setleri

Ankastre setleri

Koçtaş’ta satışa sunulan 3’lü Candy Inox ankastre seti, montaj dahil 799.90TL’lik cazip fiyatı ve tasarımıyla mutfaklara şık ve modern bir hava katıyor.

Siemens Ankastre Ocak en uygun fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ya da evini yenileyecekler için Siemens, yüksek performans özelliklere sahip ankastre ocaklarıyla tüketicisinin karşısına çıkıyor. Gelişmiş teknolojiye sahip ankastre ocaklarda bulunan gaz emniyet sistemi sayesinde güvenli ortam oluşuyor.

Bosch Ankastre Bulaşık Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch Ankastre bulaşık makinesi sahip olduğu uzaktan kontrol özelliği,tablet sayacı ve ekstra hijyen fonksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Gelişmiş teknolojisiyle bulaşık makinesi kusursuz ve pratik bir temizlik ortaya koyuyor.Peki Home Connect özelliği nedir?

Profilo Cam Ankastre Ocak en uygun fiyata nereden alınır? Fiyatları ne kadar? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo siyah cam ankastre ocak göz alıcı tasarımı ve kullanışlı özellikleri ile mutfakların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Ankastre ocak  sahip olduğu dört farklı göz sayesinde aynı anda dört farklı yemek pişirme imkanı sunuyor.

Siemens iQ500 Alttan Donduruculu Ankastre Buzdolabı avantajlı fiyatlarıyla satışta! Özellikleri neler? 16 Şubat 2023...

Buzdolabı almak istediğinizde akla ilk gelen markalardan biri Siemens iQ500 Alttan Donduruculu Ankastre Buzdolabı ile beyaz eşya piyasasında adından söz ettirmeye devam ediyor. Peki Siemens iQ500 Alttan Donduruculu Ankastre Buzdolabı ne kadar, en uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Siemens elektrikli ankastre ocak en uygun fiyata nerde satılıyor? Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfakta yaşamı kolaylaştıran yenilikçi ürünler listesinde yer alan elektrikli ankastre ocak pişirme ve ısıtma ihtiyaçlarını pratik bir şekilde karşılıyor. Dokunmatik kontrol paneline sahip olan cihaz otomatik kapanma modu il dikkatleri üzerine çekiyor.

Bosch ankastre mikrodalga fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar ? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Yemek yapmayı çok seviyorum diyenler için Bosch üst düzey kalite ve yüksek dayanıklılığa sahip ankastre fırını karşımıza çıkarıyor. Tasarımıyla dikkat çeken fırın toplamda 8 farklı pişirme programından oluşuyor.

Bosch Serie 4 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi uygun fiyatlara satışta! 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesi almak isteyen bireyler en uygun ve en kaliteli bulaşık makinelerini soruşturmaya devam ediyor. İşte tam da bu esnada Bosch Serie 4 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi özellikleri ve kalitesiyle ön plana çıkıyor. İşte detaylar...

Silverline S1 Ankastre Fırın Beyaz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Silverline BO6501W01 S1 Ankastre Fırın Beyaz Tam bir fiyat performans ürünü olan marka, özelllikleri ile de ön plana çıkıyor. Peki Silverline BO6501W01 S1 Ankastre Fırın Beyaz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Ankastre fırın ile mutfağınızda rahatlık sürme zamanı! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler için Ankastre fırın olarak geliştirilen elektrikli cihaz, 5 farklı pişirme programıyla birlikte hızlı ön ısıtma özelliğine sahiptir. Ankastre fırın geniş iç hacmi ve zamanlayıcı fonksiyonuyla dikkatleri üzerine çekmektedir.

Dijital göstergesi ile sizi şaşkına çevirecek elektrikli ankastre ocaklar Siemens'te! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

17 adet güç kademesine sahip Siemens elektrikli ankastre ocak mutfakta yaşamı kolaylaştıran yenilikçi ürünler arasına girmektedir. Ankastre ocak pişirme ve ısıtma ihtiyaçlarını pratik bir şekilde karşılar.

Arçelik Elektrikli Ankastre Ocak Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Yeni nesil teknoloji ile geliştirilen Arçelik elektrikli ankastre ocak, kullanışlı yapısı sayesinde ocak arayışı içinde olanların beklentilerini sonuna kadar karşılamayı başarıyor. Dokunmatik kontrol mekanizmasına sahip ocak ile kontrol sizde. İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch'tan Ankastre Setlere özel kaçırılmayacak hediye Mutfak Makinesi fırsatı! İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch Şubat ayı için geçerli seçili ankastre set alana 3.650 TL değerindeki MUM Serie 2 Mutfak Makinesi hediye kampanyasını duyurdu. İşte kampanyanın detayları 

Bosch Serie 2 Tam Ankastre Paslanmaz Çelik Bulaşık Makinesi uygun fiyatlara satışta! 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesi almak isteyen kişiler en uygun ve en kaliteli bulaşık makinelerini soruşturmaya devam ediyor. İşte tam da bu esnada Bosch Serie 2 Tam Ankastre Paslanmaz Çelik Bulaşık Makinesi özellikleri ve kalitesiyle ön plana çıkıyor. İşte detaylar...

Ankastre setleri Haberi

Ankastre setleri

Evini ve yaşam alanlarını güzelleştirmek isteyenlerin ilk durağı olan Koçtaş, ankastre setlerinde geniş ürün seçeneğini tüketicilerin beğenisine sunuyor.


Koçtaş’ta satışa sunulan 3’lü Candy Inox ankastre seti, montaj dahil 799.90TL’lik cazip fiyatı ve tasarımıyla mutfaklara şık ve modern bir hava katıyor. 3’lü Inox ankastre setinde; ankastre davlumbazlar 3 farklı emiş gücü ayarının yanısıra bacalı ya da karbon filtreli kullanım özelliğiyle öne çıkarken, Inox ankastre ocaklar ise otomatik düğmeden ateşleme ve gaz kesme emniyeti  ile dikkat çekiyor. Inox ankastre fırınlar ise 3 farklı pişirme fonksiyonu ve parmak izi tutmayan dış yüzey özelliğiyle tüketicilere kullanım kolaylığı sağlıyor.


Koçtaş’ta bulunan onlarca çeşit ankastre setleri arasından mutfaklarına en çok yakışanı seçmek isteyenler, en yakın Koçtaş mağazasını ya da koctas.com.tr internet mağazasını ziyaret...