30 / 04 / 2024

Siemens elektrikli ankastre ocak en uygun fiyata nerde satılıyor? Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Siemens elektrikli ankastre ocak en uygun fiyata nerde satılıyor? Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfakta yaşamı kolaylaştıran yenilikçi ürünler listesinde yer alan elektrikli ankastre ocak pişirme ve ısıtma ihtiyaçlarını pratik bir şekilde karşılıyor. Dokunmatik kontrol paneline sahip olan cihaz otomatik kapanma modu il dikkatleri üzerine çekiyor.



 Siemens elektrikli ankastre ocak en uygun fiyata nerde satılıyor? Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfakta yemek yapmaktan zevk alan ve ev hanımlarının işini kolaylaştıran bu elektrikli ankastre ocak mutfakların vazgeçilmez beyaz eşyaları arasında yerini alıyor.Ev hanımlarına pişirme ve ısıtma konusunda yenilikçi teknolojisi ile cevap veren ve harika sonuçlar ortaya koyan bu ankastre ocak en çok tercih edilen ürünler arasına giriyor.

ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ

  • Dokunmatik kontrol paneli olan  bu ürünü kolaylıkla çalıştırabilir veya kapatabilirsiniz. Dört adet elektrikli göz sayısı bulunan model, değişik yemek yapma fırsatı sunmaktadır. 
  • Elektrikli ankastre ocak, her çeşit yemek türü için kullanılır. Kullanılacak olan tava ve tencereler, ocaktaki pişirme gözüne uygun olarak seçilip yerleştirildiğinde  ısıtmadan en iyi şekilde yararlanılır.
  • 17 adet güç kademesine sahip olan ET611HE17E Siemens ocak modeli, yemeklerinizin istediğiniz sürede pişirilmesini sağlamaktadır. Bu kademeyi her bir göz için ayrı ayrı uygulayabilir ve çoklu yemek pişirme sırasında en iyi verimi alınmış olunur.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • Dijital bir göstergeye sahip olan ocak, mevcut ısının durumunu size gösterir. Kullanım sonrasında ocak kapatıldığında ısının azalması ve tamamen sönmesi semboller ile ortaya koyar. “H” sembolü ocağın hala sıcak olduğunu ve “h” sembolü de ısının biraz azaldığını gösterir.
  • Göstergede “h” sembolü görünüyorsa yemeklerinizi bir süre daha sıcak tutar anlamına gelir. Ocağı kullanmayı bitirdiğinizde ise yaklaşık 1 dakika içerisinde kendini kapatır. Bu sayede elektrikten de tasarruf etmiş olursunuz.
  • Pişireceğiniz yemek türüne göre ısı ayarını “+” ve “-” tuşlarıyla ayarlayabilirsiniz. En düşük kademe 1 ve en yüksek kademe 9 olmak üzere ısı tuşu var.
  • Otomatik çocuk emniyetine sahip olan ürün, olası riskleri önlemek için açılıp kapatılır. Böylelikle çocuklu aileler için daha güvenli bir ürün haline gelir.
  • Arızalar için önlem niteliğinde olan otomatik kapanma modu, aşırı ısınmanın önüne geçerek ocağınızı uzun yıllar kullanabilmenize yardımcı olmaktadır.

Peki ürün en uygun fiyata nerde satılıyor ? 


Geri Dön