20 / 07 / 2024

Anne bak

Anne bak

N’evo Studios, bünyesindeki Gusto Savor Anneler Günü için “Anne bak, kendi ellerimle pişirdim” sloganıyla brunch düzenleyecek..

Çığ gibi zam geliyor... Zam furyası orayı da vurdu. Anne ve babalar hemen koşun bakın yoksa cebiniz delinecek

Enflasyonla birlikte artık iyice çığ gibi olmaya başlayan zamlar bir alanı daha vurdu. Bu alan en çok anne ve babaları zorlayacak.

Anne ve babalar bu habere mutlaka bakın! 1300 TL'nizi almak için acele edin

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığı ile oluşturulan sosyal destek ödemeleri bağlamında anne ve babalara müjdeli haber verildi. Her aile için toplam 1300 TL ödeme olacak. İşte ödeme ayrıntıları.

Anne ve babalar şimdi bakın! 1, 2, 3 ve fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alabiliyor! Çocuk yardımına zam geldi mi?

Çocuk yardımına zam yapılıp yapılmadığı merakla araştırılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca sosyal destek kapsamına alınan çocuk yardımı ile e-Devlet'ten başvuru yapan anne babalara destek ödeniyor.

Çocuk destek bileşenine Mart zammı yapıldı mı? Başvuran PTT'den hemen alabiliyor! Anne babalar şimdi bakın!

Çocuk Destek Bileşeni, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca sosyal destek kapsamına alınmıştı. e-Devlet'ten başvuru yapan anne babalara çocuk yardımı yapılıyor. Peki çocuk destek bileşenine Mart zammı yapıldı mı?

Anne ve babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk desteği zamlandı mı?

Devlet tarafından çocuklu ailelere destek sağlanıyor. Anne ve babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk desteği zamlandı mı?

Anne babalar şimdi bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımı zamlandı mı?

Çocuklu ailelere devlet desteği veriliyor. Anne babalar şimdi bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımı zamlandı mı?

Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler için çocuk sayısına göre 650 TL'ye varan destek ödemesi yapılıyor. Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

Anne babalara resmen Mart 2023 müjdesi geldi! Tek tek yatırılan bu çocuk paralarını aman kaçırmayın!

Anne babalara resmen Mart 2023 müjdesi geldi... Tek tek yatırılan bu çocuk paralarını aman kaçırmayın... Hemen bu detaylara bakın...

e-Devlet'ten başvuran anne babalar PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parası zamlandı mı? Şimdi bakın! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından dar gelirli aileler için çocuk yardımı yapılıyor. e-Devlet'ten başvuran anne babalar PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parası zamlandı mı? Şimdi bakın!

Gençlere TOKİ 2022 Sosyal Konut'ta dev fırsat! Bakan kurum açıkladı! Hemen bakın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde geçlere özel fırsat! Ailesiyle birlikte ikamet eden gençler, anne baba gelirine ya da ev sahipliğine bakılmadan başvuru yapabilecek! Hemen bakın, bakan Kurum açıkladı.

Gusto Savor anneler gününe özel brunch düzenleyecek!

N’evo Studios, bünyesindeki Gusto Savor Anneler Günü için “Anne bak, kendi ellerimle pişirdim” sloganıyla brunch düzenleyecek..

Kış gelmeden kombinize bakın yaptırın!

Kış aylarında "soğuk bir sürpriz"le karşılaşmamak için, havalar tamamen soğumadan kombilerin yıllık bakımlarının yapılmasının son derece önemli olduğu bildirildi

Hilton Bakü Oteli, tamamen Türk eli değen ilk otel!

Azerbaycanın başkenti Baküde yatırımı ISR Holding tarafından gerçekleştirilen Hazar Denizi manzaralı beş yıldızlı Hilton Bakü Oteli Cumhurbaşkanı İlham Aliyevin katıldığı törenle açıldı

Anne bak Haberi

Anne bak


Hizmet vermeye başladıkları günden beri her hafta farklı brunch menüleri ve etkinlikleri düzenlediklerini dile getiren Gusto Savor’un işletme sahibi Leyla Öztürk, bu Pazar Anneler Günü’nde diğer işletmelerden farklı bir etkinliğe imza atmak istediklerini kaydetti.


Sevginin çok sayıda ifadesi olduğunu, ancak çocukların kendi ürettikleri ürünleri anneleri ile paylaşmalarının en güzel sevgi ifadesi olduğunu dile getiren Öztürk, şunları söyledi:


“Brunch’a katılan çocuklar için hazırladığımız alanda ustalarımız nezaretinde kurabiyeler hazırlatacağız. Çocuklar, ‘Anne bak, kendi ellerimle pişirdim’ sloganıyla düzenlenen brunch’ta en güzel kurabiyeyi hazırlayıp, annelerine ikram ederek sevgilerini paylaşacaklar. Bir anne için en güzel hediye çocuklarının kendi elleriyle hazırladığı hediyedir.  Eğlenceli ve sıcak bir ortam oluşturacağımız için şimdiden heyecanlanıyoruz” dedi.


Gusto Savor gündüz bir kafe, akşam saatlerinde ise şık bir restoran ve bistro olarak hizmet...