04 / 05 / 2024

Anne Frank ev

Anne Frank ev

Evler, sadece duvarlardan oluşan yapılar değil; kişiliğimizi yansıtan ve hayata kapılarını kapattığımız kişisel sığınaklardır... Peki yazdıklarıyla yolumuza ışık tutan ve cümleleriyle bizi derinlemesine etkileyen yazarların evlerini hiç merak ettiniz mi?

Ev kadını ve anneler müjde! Yeni emeklilik sistemi yüz güldürecek, çalışan çalışmayan her kadın faydalanacak...

Aile ve Gençlik Bankası'nın kurulmasından sonra ev hanımlarının sosyal güvencesi ve erken emekliliğini sağlayacak sistem için çalışmalar hızlandırılacak. Bu kapsamda milyonlarca ev kadını ve anne emekliliğe kavuşacak.

Türkiye konut fiyat artışında zirvede! Hangi ülkede ev fiyatları ne kadar arttı?

Knight Frank tarafından yapılan araştırmada, 2021'in son çeyreğinde ev fiyatlarının en çok arttığı ülkeler açıklandı. Türkiye, zirveye yerleşti...

Dünya genelinde ev fiyatları en çok hangi ülkede arttı?

Konut ve ticari emlak danışmanlığı şirketi Knight Frank'ın hazırladığı küresel konut fiyatları endeksi, dünya genelinde ev fiyatlarındaki en çok artışın yaşandığı yerleri gözler önüne serdi. Peki dünya genelinde ev fiyatları en çok hangi ülkede arttı? İşte ayrıntılar...

Frank Sinatra'nın California'daki evi 4.25 milyon dolara satışa sunuldu!

Frank Sinatra'nın California'daki saklanma yeri şeklinde nitelendirilen evi 2007 yılından beri düzenli olarak satışa çıkarılıyor, fakat her seferinde alıcı bulamıyor. Ev, 4.25 milyon dolar ile yeniden satış listelerine girdi.

Seth Rogen Batı Hollywood'dan 2 milyon dolara ev aldı!

Ünlü oyuncu Seth Rogen, anne ve babası için ev aldı. Aktör, İspanyol tarzı ev için 2 milyon doları gözden çıkardı.

Erkan Petekkaya anne ve babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon TL'ye ev aldı!

Oyuncu Erkan Petekkaya Alzheimer’a yakalanan annesi ve demans hastası olan babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon liraya ev aldı...

Lloyd Wright’ın tasarladığı ev 1.7 milyon dolara satıldı!

Mimar Frank Lloyd Wirght’ın hayatını kaybetmeden önce tasarladığı son ev olan Arizona’daki Norman Lykes House 1.7 milyar dolara satıldı…

Mardin'de çöp ev tepkisi!

Mardin'in Kızıltepe Fırat Mahallesi'nde bir anne ile kızın yaşadığı ev mahalleliyi dışarıya çıkamayacak hale getirdi. Mhalle sakinleri, sorunlarına çözüm bekliyor.

Çağatay Ulusoy ailesine Marmaris'ten ev aldı!

Genç oyuncu Çağatay Ulusoy, vefalı bir evlat olduğunu kanıtladı. Ulusoy, Marmaris'ten anne ve babası için 500 bin lira değerinde ev satın aldı.

Frank Sinatra'nın Los Angeles'taki evi 125 milyon dolara satışa çıktı!

ABD'li ünlü şarkıcı Frank Sinatra'nın Los Angeles'ta evi satışa çıktı. Kentin en pahalı evi unvanına sahip ev için 125 milyon dolar isteniyor.

Aysel Gürel'in evi 500 bin dolara satıldı!

Ünlü oyuncu Müjde Ar, ünlü söz yazarı Aysel Gürel’in Nişantaşı’ndaki evini sattı. Anne yadigarı ev, 500 bin dolara satıldı.

Çinliler ev sahipliğinde ABD'yi geçti!

Çinliler ev sahipliğinde ABD'yi geçti. Çin'dei milenyum kuşağı ABD'deki yaşıtlarına göre iki kat daha fazla ev sahibi... Ülkedeki anne ve babalar oğullarının evlenebilmesi için ev sahibi olmalarını sağlıyor.

Bayburt'ta kerpiç ev çöktü!

Bayburt'ta iki katlı kerpiç evin çökmesi sonucu anne ve kızı yaralandı. Merkeze 35 kilometre uzaklıktaki Pelitli köyünde alt katı ahır olarak kullanılan Nizamettin Alan'a ait iki katlı kerpiç ev, henüz belirlenemeyen nedenle çöktü.

Anne Frank ev Haberi

Anne Frank ev

Evler, kişiliğimizi yansıtan ve hayata kapılarını kapattığımız kişisel sığınaklardır. İnsanın yaşadığı ev, mutlaka onun kişiliğinden ve ruhundan izler taşır. Peki yazdıklarıyla yolumuza ışık tutan ve cümleleriyle bizi derinlemesine etkileyen yazarların evlerini hiç merak ettiniz mi? İşte ölmeden önce mutlaka ziyaret etmeniz gereken ve ünlü yazarları daha iyi anlamanıza neden olacak evleri...


1- Gabriel Garcia Marquez- Aracataca



Kolombiyalı yazar Gabriel Garcia Marquez, Kolera Günlerinde Aşk, Kırmızı Pazartesi gibi modern zaman eserleriyle ismini edebiyat tarihine altın harflerle kazımış. İşte bu usta yazar, doğduğu şehir Aracataca'dan da romanlarında ilham almış ve bazı kitaplarında bu şehri Macondo adıyla kurgusal bir köy olarak anlatmıştır. Aracataca ise Marquez sayesinde tüm dünyaya ismini duyurmuştur. 


2- Victor Hugo- Paris



Victor Hugo, gerek şiirleri gerekse roman ve tiyatro oyunlarıyla, tüm...