05 / 05 / 2024

annemin işi benim geleceğim

annemin işi benim geleceğim

"Annemin işi, benim geleceğim" kapsamında yapılan Neşe Fabrikası yarışmasını Can Özkan ve Serdar Köroğlu kazandı...

Borusan Neşe Fabrikaları hayalden gerçeğe dönüşüyor!

Organize Sanayi Bölgelerinde kreş ve gündüz bakımevi ulusal mimari proje yarışması yapılıyor. Yarışmanın birincisine 40 bin TL ödül verilecek...

Dükkan sahibiyle davalık olan kiracının astığı afişi görenler inanamadı: 'Esnaf arkadaşlara tavsiyem...'

Kocaeli İzmit'te dükkan sahibiyle davalık olan kiracının astığı afiş adeta ağızları açık bıraktı. Söz konusu afişte, "Kimseye güvenip elden ödeme yapmayın, benim gibi mağdur olup aynı zamanda hem işinizden hem de paranızdan olursunuz" ifadeleri yer aldı.

Ünlü doktordan 2024 dileği: Umarım bu yıl benim gibi on binlerce mağdur insan evlerine kavuşur!

Uzman Doktor Dağıstan Ayan'ın kiracı isyanı sürüyor. Dr. Ayan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda borçla harçla aldığım evimde oturabilmek için 2022'de başlattığı hukuk mücadelesinde 2023'te de bir sonuç alamadığını söyledi. İşte o açıklama ve gelen yorumlar...

Ekonomist Selçuk Geçer 'Benim için sürpriz olmayacak' diyerek doların ne kadar olacağını açıkladı!

Dolar/TL kuru rekor kırmaya devam ediyor. Uzmanlardan dolar yorumları ise yakından takip edilirken, Ekonomist Selçuk Geçer 'Benim için sürpriz olmayacak' diyerek doların ne kadar olacağını açıkladı.

Artık benim de evim olsun diyenler! Fırsat İş Bankası'ndan geldi, işte kampanya detayları!

Konut sahibi olmak isteyen ancak yeterli nakit birikimi olmayanlar için İş Bankası müjdeli bir haber verdi.

Dolar kahini Selçuk Geçer, dolarda 30 TL ve 70 TL için tarih verdi!

Dolar için ağustos ayının sonu için beklentisini açıklayan Geçer, "Ağustos sonu eylül başı itibari ile benim öngörüm 20 liranın üstünde bir dolar kuru tutabilirler” cümlelerini kullandı.

Malatya'da çöken binada tadilat yapan işletmecinin ifadesi ortaya çıktı!

Malatya'da çöken binada tadilat yapan işletme sahibi Hikmet D, "Benim yaptığım tadilat bu yıkıma sebep olmamıştır" dedi.

Sitelerde ortak alanlarda yapılacak değişiklikler için oylama nasıl yapılır?

Posta yazarı Tamer Heper 'Kat Mülkiyeti Kanunu’na göre, ortak alanlarda yapılacak inşaat, onarım, değişik renkte badana için beşte dört oy gerekiyor. Daireme klima taktıracağım. Klimanın dış ünitesi için 23 bağımsız bölümlü binamızda, benim bir olan payım da hesaba katılacak mı?' sorusunu cevapladı.

Miras kalan arsa mirasçılar arasında nasıl bölüşülür?

Posta yazarı Tamer Heper 'Köyde babamızdan kalan arsamız var. Bunun 3/5’i ağabeyimin, 2/5’i benim. Ağabeyim bu arsanın tamamını istedi, dava açtı. Avukatı ‘satarız’ dedi, teklif ettiğim rakamı kabul etti, ‘tamam ben sattım’ dedi. Şimdi arıyorum bulamıyorum. Bu durumda ne olur?' sorusunu cevapladı.

Apartmanları için yeni proje yaptıracaklar dikkat!

Posta köşe yazarı Tamer Heper, 'Apartmanımızda 24 daire var, benim dairem 6 numara. Şimdi kapıcı dairesine numara verilecek, daire numaraları değişecek. ‘Yeni proje yapılsın’ diyorlar. Tapuda 6 kalacak ama değişikliğe gidilirse kapı numaram 7 olacak. Böyle bir şey doğru mu?' sorusunu yanıtladı.

Kırıkkale'de başlatılan projeyle köylerin çehresi değişiyor!

Kırıkkale Valiliği'nce başlatılan "En Güzel Köy Benim Köyüm" projesi kapsamında köylerin bütün eksikleri gideriliyor ve köylerin çehresi değişiyor.

Yonca Evcimik'ten evine haciz geldiği iddialarına ilişkin açıklama!

Şarkıcı Yonca Evcimik, bankadan çektiği yaklaşık 1 milyon TL'lik kredi borcunu ödeyemediği haberlerine ilişkin "Evimden olmuşum… ama bundan benim haberim yok! " dedi...

İzale-i şuyu talep edilmeden hisse alınır mı?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Vefat eden babamdan üvey annemle bana bir ev kaldı. Üvey annem üst katta oturuyor, ben alt katta. Üvey annemin 1/4 benim 3/4 payım varken, beni çatı katına çıkartmıyor. İzale-i şuyu talep etmeden bu hisseyi almam mümkün mü?' sorusunu yanıtladı.

Binalardaki ortak alanları başkası kullanabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Annemle karşılıklı binalarda oturuyoruz. Annemlerin binasında kapalı otopark var, bizim binada yok. Annemin aracı yok, benim var. Ben aracımı annemlerin otoparkına park etsem olur mu?' sorusunu yanıtladı.

annemin işi benim geleceğim Haberi

annemin işi benim geleceğim

"Annemin işi, benim geleceğim" kapsamında inşa edilecek kreş ve gündüz bakım evleri için açılan ulusal mimari yarışma sonuçlandı. Sonuca göre genç mimar Can Özkan ve Serdar Köroğlu birinci oldu. Neşe Fabrikası ilk etapta Adıyaman, Malatya, Şanlıurfa ve Afyon'da...