02 / 05 / 2024

Ant Tekne İnşaat adres

Ant Tekne İnşaat adres

Ant Tekne İnşaat Anonim Şirketi Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Aleksandr Boev-Pokrovskıı tarafından kuruldu.

Ant Ros İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Ant Ros İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Ekşi tarafından kuruldu.

Sude Tekne Ve Yatçılık Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sude Tekne Ve Yatçılık Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Derya Demir tarafından kuruldu.

Ant Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ant Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Nermin Turgut, Yasin Turgut ve Yavuz Turgut ortaklığında kuruldu.

Ant Tekne İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ant Tekne İnşaat Anonim Şirketi Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Aleksandr Boev-Pokrovskıı tarafından kuruldu.

ANT Yapı dünyanın en büyük inşaat şirketleri listesinde yerini koruyor!

Avrupa ve Ortadoğu bölgesini kapsayan, İngiltere merkezli önde gelen sektörel yayınlardan EME Outlook, Rusya pazarında da sektörünün liderlerinden olan Ant Yapı’nın başarılarına sayfalarında yer verdi. 

Ant Yapı'nın Rusya'daki projesi Victory Park Residence satışta!

Ant Yapı'nın Rusya'da inşaatına başladığı Victory Park Residence projesinde satışlar başladı. 455 konuttan meydana gelen projede metrekare fiyatı 550 bin ruble.

Relıant Endüstri Tesisleri Mühendislik İmalat İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Relıant Endüstri Tesisleri Mühendislik İmalat İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Akgün ve Osman Akgün tarafından kuruldu.

FC ANT Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FC ANT Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Topuz ve Cihan Öztunç tarafından kuruldu.

ANT Projelendirme İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ANT Projelendirme İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Sinem Özbey tarafından kuruldu.

Ant Yapı’nın sponsor olduğu Fenerbahçe Gelişim Takımı, kupa kazandı!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın desteklediği Fenerbahçe Gelişim Takımı, Kadınlar Federasyon Kupası'nda şampiyonluk kazandı.

Rusya'da üç bakanlık Ant Yapı'nın inşa ettiği gökdelene taşınıyor!

Rusya'da faaliyet yürüten Türk şirketlerinden Ant Yapı'nın Moscow City gökdelen iş merkezleri bölgesinde inşa ettiği IQ-Kvartal binası 3 bakanlığa ev sahipliği yapacak.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ant Yapı'nın Rusya'daki gurur projeleri!

Ant Yapı Rusya'da bugüne kadar bir çok projeye imza attı. İşte Ant Yapı'nın Rusya'daki gurur projeler...

Ant Tekne İnşaat adres Haberi

Ant Tekne İnşaat adres

Ant Tekne İnşaat Anonim Şirketi Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Aleksandr Boev-Pokrovskıı tarafından kuruldu.

Ant Tekne İnşaat Anonim Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, gölet ve...