05 / 05 / 2024

ant teras projesi nerede

ant teras projesi nerede

Ant Yapı; İstanbul’un Anadolu Yakası’nda, Beylerbeyi sırtlarında, boğaza nazır konumlandırdığı ve çevre dostu BREEAM sertifikası adayı Antteras projesini Haziran ayında sahipleriyle buluşturuyor!.

Bursa'da görüntü kirliliğine neden olan binalar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çekirge Teras Projesi ile kentin siluetini bozan yapıların yıkım işlemleri devam ediyor. 

Bursa Çekirge Teras Projesi'nde yıkımlar başladı! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçireceği Çekirge Teras Projesi kapsamında 20 yıldır atıl halde duran Çelik Palas Oteli ek binalarında başlatılan yıkım çalışmaları aralıksız sürüyor. 

Greenist Teras’ta ön satışlar başladı! Yeni proje!

Saray Grup’un butik projesi Greenist Teras projesi 472 metrekare teras alanı ve güneş dairelerle Güneşli’de yükseliyor.

Ant Yapı Bodrum projesi nerede?

Denize sıfır konumda inşa edilecek olan Ant Yapı Bodrum projesi ön talep topluyor. Peki Ant Yapı Bodrum projesi nerede?

Adatepe Teras daire fiyatları!

Adatepe Teras daire fiyatları 430 bin TL'den başlıyor. 3+1 dairelere yer verile Adatepe Teras projesi İstanbul Kağıthane'de Tora İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Verallife İzmit Teras projesi ile 2 bin 200 yeni konut geliyor!

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Verallife İzmit Teras projesinin sorumlusu Abdulkadir Gültekin, proje hakkında açıklamalarda bulundu.

DAP Yapı Teras Kule projesi fiyat!

DAP Yapı imzasıyla hayata geçirilen Teras Kule projesi 364 konut, 25 ofis ve 11 ticari birimden meydana geliyor. İşte DAP Yapı Teras Kule projesi fiyat!

Teras Kule Kartal Projesi'nde yüzde 5 peşinat fırsatı!

Teras Kule Kartal projesi 30 katlı iki kuleden oluşuyor. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanan projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Hatay Titus Tüneli'ne yürüyüş yolları ve teras projesi!

Hatay Samandağ'da Roma döneminden kalma bin 380 metrelik Titus Tüneli'ndeki Beşikli Mağara'ya yeni projeler geliyor. Yürüyüş yolları ve terasların yapılması planlanan proje ile turist sayısının artması bekleniyor.

Adatepe Teras fiyat listesi!

82 adet daireden meydana gelen Adatepe Teras projesi Kağıthane Çeliktepe'de hayata geçiriliyor. İşte, Adatepe Teras fiyat listesi...

Adatepe Teras fiyat!

19 katlı tek blok şeklinde yükselen Adatepe Teras projesi 82 adet daireden meydana geliyor. Adatepe Teras fiyat listesi 395 bin TL'den başlıyor.

Ant Yapı Antmono projesi geliyor!

Ant Yapı 30 milyon dolar değerindeki yeni projesi Antmono için hazırlıklarını sürdürüyor. Antmono projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye’de yükselecek. Ant Yapı daha önce Ümraniye'de Antasya projesini hayata geçirdi.

Kocaeli Sanberk Teras projesi satışa sunuldu!

Sanberk İnşaat tarafından yapımına başlanan Sanberk Teras Projesi Başiskele merkezde toplam otuz daireden oluşacak. Başiskele'de birçok konut projesine imza atan Sanberk İnşaat yeni projesini Sanberk Teras'ı satışa sundu.

ant teras projesi nerede Haberi

ant teras projesi nerede

 

Antteras, Beylerbeyi sırtlarında, Kirazlıtepe-Küplüce sınırları içerisinde, muhteşem boğaz manzarasına hakim olan bir tepede yer alıyor. Beylerbeyi semtinin tarihi dokusu göz önüne alınarak projelendirilen Antteras’ın 28.000 metrekare arsa alanı ve 33.000 metrekare inşaat alanı bulunuyor.  Eski İstanbul denildiğinde akla gelen ahşap evlerden oluşan bir semti andıran ve dört farklı tip bloktan oluşan projede toplam 88 konut yer alıyor.

Projenin 88 konutluk ilk etabında, konut tipleri 2+1, 4+1 ve 5+1 dubleksler ile 3+1 tek katta daireler şeklinde sıralanıyor. 2+1, 4+1 ve 5+1 dubleks daireler 187 metrekare ile 435 metrekare, 3+1 daireler ise 189 metrekare ile 263 metrekare arasında değişiyor. Ayrıca birleştirme imkanı sunulan dubleks konutlar isteğe göre ikiz villalara dönüştürülebiliyor.




8.500 metrekare sosyal alan ayrılan projede panoramik manzaralı kafeterya, restoran, lounge, açık yüzme...