30 / 04 / 2024

Ant Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ant Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ant Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Duranoğlu, Selime Toksöz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Fatih, Seyitömer Mahallesi'nde kuruldu.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

Ekl Tünelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekl Tünelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Kaya tarafından kuruldu.

Sigma Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sigma Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Asım Doruk tarafından kuruldu. 

İzoforte Yalıtım İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

İzoforte Yalıtım İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. İzoforte Yalıtım İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'ye taşındı. 

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı bugün!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF), Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. 

ANT GM Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

ANT GM Yapı İnşaat Limited Şirketi 600 bin TL sermaye ile bugün İlkay Kızılaslan, Nevzat Beşcan ve Halis Aydın ortaklığında kuruldu. 

Vadi Müteahhitlik Yalıtım İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Müteahhitlik Yalıtım İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hatice Erdem ve Burak Terzi ortaklığında kuruldu. 

Tünelcilik, inşaat sektöründe Türkiye’nin yeni gücü oldu!

Türkiye'de adından en çok söz ettiren sektörlerin başında Tünelcilik geliyor. Türkiye’de 5 yıldır bu önemli sektöre öncülük eden TÜNELDER, Türkiye’deki tünel projelerinin önemini ve son teknik gelişmeleri anlatmak amacıyla 2 – 3 Aralık 2017 tarihlerinde Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu düzenliyor.

Tümenbatur İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümenbatur İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Vildan Tümenbatur ve Mahmut Tümenbatur ortaklığında 15 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

FNF Yapı Taahhüt ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

FNF Yapı Taahhüt ve İnşaat Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Nesat Sanlıer, Fatih Tarkoçin ve Fatih Semiz ortaklığında kuruldu. 

Türkerler İnşaat'tan Ankara Çukurambar'a yeni proje!

50 yıl önce Ankara'da küçük bir mağazayla başlayan Türkerler Holding, konut, baraj, tünel, yenilebilir enerji gibi her alanda varlığını güçlendirerek yoluna devam ediyor. Türkerler İnşaat, Ankara Çukurambar'da yeni konut projesine hazırlanıyor.

Ada Yapıt Mimari İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Yapıt Mimari İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İsmail Öden tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Hdh Yapı Taahhüt Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hdh Yapı Taahhüt Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Hanife Kübra Demirci ve Hasan Demirci ortaklığında 3 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ant Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ant Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ant Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Duranoğlu, Selime Toksöz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu. 


Ant Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-    Yurtiçinde ve yurt dışında resmi ve özel kuruluşların ihale ve taahhütlerine iştirak ederek çelik, beton, kargır, ahşap, prefabrike ve her türlü inşaat işleri, yollar, konutlar, işyerleri,     köprüler, limanlar, barajlar, kanallar, okullar,hastaneler, hava meydanları, tüneller, tatil köyleri, hafriyatlar, pansiyonlar, otel, motel gibi ve sınai yapı ve fabrika işlerini taahhüt etmek, yapmak, yaptırmak veya emaneten yapıcı olarak bu işleri üstlenmek. 2-    Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatları yapmak, satmak, kendi hesabına  arsa ve arazi almak, parsellemek suretiyle aracılık yapmak ve yaptırmak...