06 / 05 / 2024

Ant Yapı devam eden projeleri

Ant Yapı devam eden projeleri

Dört ortağın 1991’de kurduğu Ant Yapı, Moskova’da OXO adını taşıyan proje ile Avrupa’nın en yüksek binasına imza attı. Ant Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Ant Yapı’yı ve projelerini anlattı.

Ant Yapı yurt dışında 3 milyar dolarlık proje üretti!

Yurt dışında sayısız proje üreten Ant Yapı, yatırımlarına devam ediyor. 3 milyar dolarlık proje üreten Ant Yapı, konut proje inşaatlarını hızlandırdı.

Ant Yapı Londra'daki projelerine hızla devam ediyor!

Ant Yapı, Avrupa'nın marka şehri Londra'da üç farklı lüks projesine hızla devam ediyor. Projeler yakın zamanda tamamlanmış olacak.

ANT Yapı'dan yurt dışı atağı!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Yurt dışında Rusya’da birçok proje ile faaliyetlerimize devam ederken değişim ihtiyacı gereği biraz daha batıya yöneldik" dedi. Okay, İngiltere-Londra ile Amerika-Miami-New York şehirlerinde mobilize olarak çok prestijli işlere başladıklarını açıkladı.

Ant Yapı'dan 20 yıl vade kampanyasına destek!

GYODER'in kampanyasına Ant Yapı da destek vermeye devam ediyor. Ant Yapı, kampanyaya 3 projesiyle destek veriyor. Anthill Residence, Antteras ve Antasya Residence projelerinde yüzde 20 peşinat ile ev sahibi olmak mümkün

Ant Yapı her koşulda yatırıma devam etti!

ANT Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ İnsan ve Yaşam Dergisi'ndeki yazısında geçmişten bugüne Ant Yapı'yı anlattı. İşte Mehmet Okay'ın o yazısı..

ANT Yapı'dan Libadiye'ye 30 bin metrekarelik hastane!

Yurtiçi ve yurtdışında inşaat taahhüt işlerinin yanı sıra Ant markasıyla projeler geliştiren Ant Yapı, yeni projelerle büyümesine devam ediyor.

Ant Yapı'dan Gayrimenkulde Güç Birliği'ne destek!

Ant Yapı GODER’in başlattığı tarihi fırsata, Anthill, Antasya ve Anteras’la katıldı. 15 Ekim’e kadar devam edecek kampanyada yüzde 0.70 faiz uygulanıyor

Ant Yapı Panavto Mone Residence'da teslimler Haziran sonunda!

Ant Yapı'nın Rusya projelerinde şantiyeler devam ederken dört proje son dört aya girdi. Cephelerin ve lobilerin tamamlandığı projede teslimler Haziran ayının sonunda yapılacak.

Ant Yapı Londra projesine Mart'ta başlayacak!

Dünyanın en iyi 250 müteahhidi arasında yer alan Ant Yapı, yeni projeler için anlaşma imzalamaya devam ediyor.

Ant Yapı'nın 35 projesi devam ediyor!

ANT Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay gayrimenkulün istikrarlı bir grafik sergilediğini, boşanma, göç ve nüfus artışı gibi etmenlerin de sektörde hareket yarattığını dile getirdi.

Ant Yapı,Londra Projesi sözleşmesini imzaladı!

Dünyanın en iyi 250 müteahhidi arasında yer alan Ant Yapı, yeni projeler için anlaşma imzalamaya devam ediyor.

Ant Yapı Antriva'da son 2 villa! Hemen teslim!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz Riva'da Ant Yapı imzasıyla hayata geçirilen Antriva projesinde son 2 villanın satış süreci devam ediyor. Projede ki villaların fiyatları 972 bin dolardan başlıyor.

Ant Yapı Antriva'da son 2 villa! 972 bin dolara!

569 metrekare alana sahip A tipi son 2 villanın satışının devam ettiği Ant Yapı Antriva projesinde kalan villaların fiyatları 972 bin dolardan başlıyor. Teslimler hemen yapılıyor.

Ant Yapı devam eden projeleri Haberi

Ant Yapı devam eden projeleri

Mehmet Okay, Cengiz Karaduman, Kadir Tokman ve Hasan Yılmaz’ın 1991 yılında kurduğu Ant Yapı, Moskova’da OXO adını taşıyan proje ile Avrupa’nın en yüksek binasına imza attı. Şişli-Bomonti’deki Türkiye’nin en yüksek ikiz kuleleri Anthill’de de imzası bulunan şirket, halen dünya genelinde toplam 20 şantiyede 2 milyar dolarlık iş yürütüyor. Her yıl ENR Dergisi’nin ‘Uluslararası 250 müteahhit’ sıralamasına da üst sıralardan giren Ant Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Ant Yapı’yı ve yeni projelerini konuştuk.


-Ant Yapı nasıl kuruldu?


Biz 4 ortağız. Üniversite hayatından sonra bütün ortaklar profesyonel olarak Mesa’da işe başladık. Bütün ortaklar yaklaşık 10-15 yıl çalıştıktan sonra 4 ortak 1991 yılında Ant Yapı’yı kurduk. Ağırlıklı Rusya’da iş yapmaya başladık.  Ufak taşeronluk hizmetleriyle başlamıştık. 1990’yı yılların sonunda da Türkiye’de proje geliştirmeye başladık....