29 / 04 / 2024

Ant yapı projeler

Ant yapı projeler

Moskova’daki 352 metrelik OKO Towers’ı inşa ederek Avrupa’nın en yüksek binası rekorunu egale eden Ant Yapı, şehrin toplu konut bölgesinde 15 bin adetlik sosyal konut işine başladı

Tecrübesiz inşaatçı ev satamıyor!

İnşaat sektöründe yaşanan satış sorununu değerlendiren Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, sorunu hatalı fizibiliteye bağladı, "Piyasada tecrübeli firmalar iş yapıyor” dedi. İşte açıklamalar...

Ant Yapı Antriva fiyatları 500 bin dolardan başlıyor!

Ant Yapı tarafından inşa edilen Antriva 100 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulan 99 villadan oluşuyor. Riva'da yer alan projede fiyatlar 500 bin dolardan başlıyor

Ant Yapı'dan Moskova Paveletskaya Meydanı'na AVM!

Uluslararası alanda önemli projeler üstlenen 100 müteahhit arasında yer alan Ant Yapı, Rusya Moskova’daki Paveletskaya Meydanı'nda alışveriş merkezi inşaatı gerçekleştiriyor.

Ant Yapı, Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı!

Yurtiçinde ve yurtdışında önemli projeler hayata geçiren Ant Yapı, Rusya'nın üçüncü büyük kenti Novosibirsk'teki uluslararası Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı.

Ant Yapı'nın Rusya'daki gurur projeleri!

Ant Yapı Rusya'da bugüne kadar bir çok projeye imza attı. İşte Ant Yapı'nın Rusya'daki gurur projeler...

Ant Yapı, yurt içi ve yurt dışında önemli projeler hayata geçiriyor!

“ENR Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi” listesinde geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu yıl da 86. sırada yer alan, Türkiye’de de ilk 10’da bulunan Ant Yapı, yurt içi ve yurt dışında önemli projeleri hayata geçiriyor. Başarılı yatırımlar birbirini izliyor.

Ant Yapı projeleri tamamlanıyor!

Ant Yapı projeleri tamamlanıyor. Yurt içinde ve dışında yeni projeler start alıyor.

Ant Yapı Londra'daki projelerine hızla devam ediyor!

Ant Yapı, Avrupa'nın marka şehri Londra'da üç farklı lüks projesine hızla devam ediyor. Projeler yakın zamanda tamamlanmış olacak.

Ant Yapı'dan 20 yıl vade kampanyasına destek!

GYODER’in"Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye" kampanyasına Ant Yapı 3 projesiyle destek veriyor. Projeler teslime hazır.

ANT Yapı'dan Libadiye'ye 30 bin metrekarelik hastane!

Yurtiçi ve yurtdışında inşaat taahhüt işlerinin yanı sıra Ant markasıyla projeler geliştiren Ant Yapı, yeni projelerle büyümesine devam ediyor.

Ant Yapı Londra projesine Mart'ta başlayacak!

Dünyanın en iyi 250 müteahhidi arasında yer alan Ant Yapı, yeni projeler için anlaşma imzalamaya devam ediyor.

Ant Yapı, Rusya'da Avrupa'nın en büyük gökdelenini dikti!

Mehmet Okay, "Ant Yapı, küçük çaplı taşeronluk işleriyle girdiği Rusya pazarında, kriz dönemlerinde yaptığı projeler sayesinde bugün önemli bir konuma geldi." dedi.

Ant Yapı yapılmamışları yapmayı hedefliyor!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 250 müteahhit firma listesinde 92'nci sırada yer alan Ant Yapı, 'yapılmamışları yapmak' hedefi ile yeni projeler peşinde.

Ant Yapı,Londra Projesi sözleşmesini imzaladı!

Dünyanın en iyi 250 müteahhidi arasında yer alan Ant Yapı, yeni projeler için anlaşma imzalamaya devam ediyor.

Ant Yapı projelerini bugüne odaklı gerçekleştiriyor!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, geçmişe bağlı kalmadan bugüne odaklı yaşamak gerektiğini belirterek, Ant Yapı'nın da bu felsefeyle projeler gerçekleştirdiğini söyledi.

Ant yapı projeler Haberi

Ant yapı projeler



Ant Yapı, Rusya’da Moscow City adı verilen Moskova Uluslararası İş Merkezi’nde 15 parselde geliştirilen projeler içinde 8 tanesine imzasını attı. Ant Yapı, Moskow City’de yer alan ve ‘Avrupa’nın en yüksek bitmiş binası’ unvanına sahip olan 305 metrelik Capital City projesinden sonra kendi rekorunu kırarak 352 metrelik OKO Towers projesini de tamamladı.

49 ve 85 katlı iki kuleden oluşan OKO Towers, 387 milyon dolar proje bedeliyle hayata geçirildi. Haziranda teslim edilecek kuleler, 132 bin 500 metrekaresi ofis, 42 bin 800 metrekaresi otel ve 83 bin 700 metrekaresi konut olmak üzere toplam 290 bin metrekare alandan oluşuyor.   

Sosyal konut ismi: A101

Dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasında yer alan Ant Yapı, Rusya’da 7 milyon metrekarenin üzerinde iş yaptı.  Firma şimdi de Moskova’nın...