02 / 05 / 2024

Ant Yapı satış ofisleri

Ant Yapı satış ofisleri

Gözde projemiz Antasya Residence hakkında özel fırsatlar ve ayrıntılı bilgileri sunarak, Ant Yapı dostlarımızın memnuniyetini artırmak için eğitimli, donanımlı, genç ve nazik ekibimiz sizleri bekliyor...

Ant Yapı'nın Rusya'daki projesi Victory Park Residence satışta!

Ant Yapı'nın Rusya'da inşaatına başladığı Victory Park Residence projesinde satışlar başladı. 455 konuttan meydana gelen projede metrekare fiyatı 550 bin ruble.

Anthaven: Ant Yapı Bodrum projesinin adı belli oldu!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Haziran-Temmuz sayısında "Aspat-Bodrum" başlıklı yazısında Bodrum projesinin adını ve satışa çıktığını açıkladı...

Ant Yapı'dan Çamlıca'ya Antwell projesi geliyor! Yeni Proje!

Ant Yapı imzası taşıyan "Antwell Sağlık Rezidansı" Çamlıca'da Koç İş Merkezi'nin yanında inşa ediliyor. Çamlıca Antwell projesinin 2018 yılına kadar satışa çıkması planlanıyor.

Ant Yapı Bodrum satış ofisi!

Ant Yapı Bodrum projesi için ön talep toplanıyor. Ant Yapı Bodrum projesinin bu yıl sonuna kadar satışa sunulması planlanıyor...

Ant Yapı Antplato'da ruhsat işlemleri tamamlandı!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun ruhsat işlemleri tamamlandı; çevre dostu ofisler satışa çıkıyor. Metrekare birim fiyatları 4.500 TL'den başlıyor.

Ant Yapı dolar kurunu 1,98'de sabitledi!

Ant Yapı dolar ile satışa sunduğu tüm projelerinde kuru 1,98 TL’den sabitledi. Antteras projesinde ise inşaat halen sürüyor, teslimler 2015 Haziran sonunda gerçekleşecek.

Ant Yapı Antriva projesinde satışlar tamamlandı!

99 müstakil villa ile ikiz villadan meydana gelen Ant Yapı Antriva projesi kapsamında yer alan villaların satışları tamamlandı. Proje kapsamında 3 farklı villa seçeneği bulunuyor.

Ant Yapı Antriva'da son 2 villa! Hemen teslim!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz Riva'da Ant Yapı imzasıyla hayata geçirilen Antriva projesinde son 2 villanın satış süreci devam ediyor. Projede ki villaların fiyatları 972 bin dolardan başlıyor.

Ant Yapı Antriva'da son 2 villa! 972 bin dolara!

569 metrekare alana sahip A tipi son 2 villanın satışının devam ettiği Ant Yapı Antriva projesinde kalan villaların fiyatları 972 bin dolardan başlıyor. Teslimler hemen yapılıyor.

Ant Yapı Antriva'da 972 bin dolara! Son 2 villada satışlar devam ediyor!

Son 2 A tipi villada satışların devam ettiği Ant Yapı Antriva'da satışı devam eden villaların fiyatları 972 bin dolardan başlıyor. Villaların alanları 569 metrekare şeklinde tasarlandı.

Ant Yapı Antriva'da son 2 villa! 972 bin dolara!

Fiyatların 972 bin dolardan başlangıç gösterdiği Ant Yapı Antriva projesinde son 2 villanın satışı devam ediyor. Projede villa alanları 323 metrekare ile 574 metrekare arasında değişiyor.

Ant Yapı Antriva'da son 2 villada satışlar devam ediyor! 972 bin dolara!

Ant Yapı Antriva projesinde son iki villanın satışları devam ediyor. Proje kapsamında kalan villaların fiyatları 972 bin dolardan başlıyor ve 985 bin dolara kadar yükseliş gösteriyor.

Ant Yapı Antriva Beykoz'da son 2 villa! 972 bin dolara!

Ant Yapı Antriva Beykoz projesi kapsamında yer alan villaların fiyatları 972 bin dolar ile 985 bin dolar arasında değişiyor. Projede son 2 villanın satışı devam ediyor.

Ant Yapı satış ofisleri Haberi

Ant Yapı satış ofisleri

Şimdiye dek tüm projelerimizde detaylı sunumlar gerçekleştirirken, tanıtımlarımızı daha çok "kulaktan kulağa” yapmayı tercih ettik. Sunum teknikleri ve genişleyen satış ekibimizle de "en iyi” sunumu sağlamak üzere yine karşınızdayız. Gözde projemiz Antasya Residence hakkında özel fırsatlar ve ayrıntılı bilgileri sunarak, Ant Yapı dostlarımızın memnuniyetini artırmak için eğitimli, donanımlı, genç ve nazik ekibimiz sizleri bekliyor!



Ant Yapı, Antasya Residence projesinin her aşamasında son derece titiz, güvenilir bir ekiple çalışıyor. Malzemeler ve inşaat tekniklerindeki üstünlüğümüz, ekibimizin yüksek nitelikleriyle hayata geçiyor. Antteras projemizden bu yana yeni bir ekip daha bu kaliteye bir artı değer daha katıyor: Sizlere proje sunumu için özel hazırlanmış donanımlı Antasya Residence Satış Ekibi.

Şimdiye dek projelerimizi sade, basit, anlaşılır ve sizlere özel sunumlarla tanıttık; ve bu projemizde de yine Ant...