03 / 05 / 2024

Antakya Bahçeci Parkı yenilendi mi

Antakya Bahçeci Parkı yenilendi mi

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Kuyulu Mahallesi'nde yer alan İbrahim Bahçeci Parkı’ndaki revize çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Yabancıya konut satışı mercek altında! 100'den fazla dosya incelemede! 

SPK gözetiminde çalışan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği’nin Başkanı Yaşar Bahçeci, gayrimenkul değerlemelerinde çok büyük bir rant oluştuğuna ve çok sayıda manipülasyon tespit ettiklerine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Konut satışında çirkin oyuna büyük ceza yolda! Fiyatları işte böyle yükseltiyorlar!

SPK gözetiminde çalışan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği’nin Başkanı Yaşar Bahçeci yaptığı açıklamada gayrimenkul değerlemelerinde çok büyük bir rant oluştuğunu ve çok sayıda manipülasyon tespit ettiklerini dile getirdi.

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği açıkladı! Gayrimenkulde değerleme hizmet oranı pahalı değil

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Başkanı Yaşar Bahçeci, SPK’dan lisanslı olan gayrimenkul ve varlık değerlemesinde bulunan uzmanların ve değerleme firmalarının kira uyuşmazlıklarındaki arabuluculuk seviyesindeki fiyat belirlemeden çözüm bulmaya çalıştıklarını kaydetti.

Gayrimenkul sektöründe 3'lü açmaz!

Vergi Müfettişi Ahmet Bahçeci, Dünya Gazetesi'ndeki köşesinde gayrimenkul sektöründeki açmazları kaleme aldı. İşte Ahmet Bahçeci'nin 'Gayrimenkul sektöründe üçlü açmaz' başlıklı yazısı...

Alanya'ya millet bahçesi müjdesi! 

Alanya AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu,  Alanya'da bulunan Karayolları Şube Şefliği alanına Millet Bahçesi parkının inşa edileceğini açıkladı. 

Seedarc Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Seedarc Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alaaddin Sadıkoğlu ve Feridun Bahçeci ortaklığında kuruldu.

Rize'de ismi değiştirilen yapılar ve Millet Bahçesi TBMM'de!

2002 yılı sonrasında Rize'de isim verilen veya ismi değiştirilen yapılar ve Fındıklı Belediyesince yapılmak istenen Millet Bahçesi Parkı isim değişikliğine onay verilmemesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Queen City Turizm Acenteliği ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Queen City Turizm Acenteliği ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Umut Verdi Bahçeci tarafından kuruldu... 

Sakarya Kocaali'ye Bahçem Park geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali’ye inşa edilecek olan yeni yaşam alanında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Kırşehir, kentsel dönüşümle daha iyi yerlerde olacak!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, hazırladıkları projelerle ve kentsel dönüşümle Kırşehir'in gelecek yıllarda daha iyi yerlerde olacağını söyledi. 

Kırşehir 3. Etap TOKİ konutlarının sahipleri belirlendi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini açıkladı.Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projede sona gelindi. 

Kırşehir güvenle imar edildi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, halkın kendisine gösterdiği güven sayesinde şehri birlikte imar ettiklerini ifade etti.

Bahçeci Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bahçeci Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Bahçeci tarafından kuruldu. 

Antakya Bahçeci Parkı yenilendi mi Haberi

Antakya Bahçeci Parkı yenilendi mi


Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Kuyulu Mahallesi İbrahim Bahçeci Parkı’ndaki revize çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Kuyulu Mahallesi İbrahim Bahçeci Parkı’ndaki revize çalışmalarını inceleyen Başkan Kimyeci; “ Kuyulu Mahallesi İbrahim Bahçeci Parkı, sadece Kuyulu Mahallesi için değil çevre mahallelere hizmet veren, geniş bir alana sahip bir parkımız. Ekiplerimiz zemin düzeltme ve iyileştirme çalışması gerçekleştirdi. Parkımızda temiz toprakla dolgu düzenlemesi yaparak çimlendirme sistemi ile yemyeşil bir hale getireceğiz. Önceden yapmış olduğumuz sert zemin kaplamasının ardından parkımızda piknik masaları, banklar, çocuk oyun grupları montajı ve bitkilendirme çalışmaları gerçekleştirerek revize çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden hayırlı olsun, emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Başkan Kimyeci’ye denetimler sırasında daire müdürleri eşlik etti.



Antakya...