16 / 05 / 2024

Antakya Diamond Cityfiyat listesi

Antakya Diamond Cityfiyat listesi

Yurtaş Şirketler Grubu güvencesiyle yükselen projede dairelerin tipleri 2+1'den 5+2'ye kadar farklı seçenekte dizayn edildi. 6 blok şeklinde yükselen projede daireler 2016 yılında teslim edilecek.

Diamond City Antakya satılık ev fiyatları!

Diamond City Antakya projesi, Yurtaş Şirketler Grubu imzası ile yükseliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Diamond City projesinde fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor...

Antakya Belediye Başkanı: Hiçbir yeşil alanı imara açmadık

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, geride kalan 16 aylık dönemde Antakya içinde hiçbir park alanını imara açmadıklarını ve kente de 21 yeni park kazandırdıklarını söyledi.

Antakya'daki kentsel dönüşüm 240 günde bitecek!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, kentsel dönüşümde ilk 2 aşamanın tamamlandığını, kalan 2 aşamanın da 240 günde biteceğini söyledi.

Antakya'da kentsel dönüşüm projesi start aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Türkiye genelinde başlatmış olduğu ve deprem bölgelerinde risk taşıyan konutların yeniden inşa edilmesi üzerine hazırlanan "Kentsel Dönüşüm" projesi Antakya Belediyesi tarafından hayata geçiriliyor.

Antakya Akasya Mahallesi’ne yeni pazar yeri!

Antakya Belediyesi hizmet çıtasını her geçen gün yükseltmeye devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Akasya Mahallesi’ne yeni bir Pazar yeri kazandırmak üzere çalışmalar başlatıldı.

Antakya Belediyesi müteahhit su birikintilere karşı uyardı!

Antakya Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri yaz aylarında artan haşere ve sivrisinek ile mücadele kapsamında 95 mahallede ilaçlama çalışması yaptı.

Antakya'da dört aile ev sahibi oldu!

Antakya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından gelir durumu düşük 4 aileye yeni ev yapılarak teslim edildi.

Antakya İhsaniye Camisi restorasyona girdi!

Antakya İhsaniye Camisi'nin restorasyon çalışmaları devam ediyor. El-Hacı Ebubekir Ağa Vakfı'na ait alan ve 1806 yılında El Hacı Bekir Ağa Civelek tarafından yapılan cami, tarihte yaşanan bir depremde büyük zarar görmüştü.

Kentsel dönüşüm Antakya'nın yüz akı olacak!

Gazeteci Metin Dingil'in kentsel dönüşüm konusundaki sorularına aydınlatıcı bilgiler sunarak yanıt veren Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, süreci tüm yönleri ile izah etti.

Antakya'daki dönüşümde bin 393 bina yıkılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, kentsel dönüşüm için ilk kazmayı 2016 yılında vuracaklarını söyledi. Kimyeci: 1393 yapının yıkılacağı sürecte 3312 hak sahibi vatandaşımız ile kamulaştırma sürecine girmiş bulunuyoruz. " dedi.

İsmail Kimyeci, Antakya'da kentsel dönüşümü anlatacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, bu akşam katılacağı bir TV programında Antakya'daki kentsel dönüşümü anlatacak. Başkan İsmail Kimyeci programda, Antakya Belediyesi hizmetlerini de izleyicilerle paylaşacak.

Antakya'daki tüm binalar dönüşümle yenilenmeli!

Hikmet Çinçin, Antakya genelinde yıpranan tüm binaların bir an önce yenilenmesinin önemine vurgu yaptı. Çinçin:"Antakya'da kent dokusunu oluşturan birçok öğe fiziksel olarak yıpranmış ve ekonomik ömrünü doldurmuştur" dedi.

Antakya Taş Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi projesi halk toplantısı 16 Haziran'da!

Antakya Belediyesi tarafından yapılması planlanan Taş Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi projesi ile ilgili halk toplantısı 16 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antakya Diamond Cityfiyat listesi Haberi

Antakya Diamond Cityfiyat listesi

Antakya Diamond City projesinde dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon şeklinde dizayn edildi. Projede toplam 192 adet daire bulunuyor.


Antakya Diamond City projesinde dairelerin alanları 125 metrekareden 345 metrekareye kadar farklı seçenekte tasarlandı. Proje 6 blok şeklinde yükseliyor.


Antakya Diamond City projesinde kapalı ve açık havuz, sauna, fitness center, kreş, market, etüt salonu gibi sosyal seçenekler bulunuyor. Proje 1. Toki'nin hemen arkasında Hatay Antakya'da yükseliyor.


Antakya Diamond City projesinde teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. 3 bloğunun yapımı biterken 3 bloğunda temelleri atıldı. Projedeki dairelerin fiyatları 250 bin TL ile 750 bin TL arasında değişiyor. 

Antakya Diamond City iletişim

Adres:Akevler Mah. 75. Yıl Bulvarı A. Mutlu Apt. 83/ B...