03 / 05 / 2024

Antakya Dönüşüm Projesi sözleşmeleri

Antakya Dönüşüm Projesi sözleşmeleri

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Dönüşüm Projesi’nde hak sahibi olan Akbay ailesi ile de sözleşme imzaladı.

Antakya Emek Dönüşüm Projesi için imzalar atılıyor!

Antakya Belediyesi Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi için imzalar atılıyor.

Antakya dönüşüm projesinde imzalar atılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleriyle ıslak imzalı resmi sözleşme sürecini sürdürüyor.

Antakya Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeler imzalanıyor!

Antakya Belediyesi Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sözleşmeler imzalanıyor.

Emek-Aksaray Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeler imzalanıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının son sürat sürdüğü Antakya'da, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında sözleşmeler imzalanıyor.

Antakya Aksaray Dönüşüm Projesi'nin sözleşmeleri imzalanıyor!

Antakya Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeler imzalanmaya devam ediliyor.

Antakya Emek Dönüşüm Projesi sözleşmeleri imzalanıyor!

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi Aksaray ve Emek Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sözleşme imzalama işlemlerine devam ediyor.

Antakya Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeler imzalanıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, kentte hayata geçirilen Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleri sözleşme imzaladı.

Antakya Emek Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeler imzalanıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Antakya'da, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında sözleşmeler imzalanıyor.

Antakya Aksaray Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeler imzalanıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Antakya Belediyesi Aksaray Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeleri imzalama devam ediyor.

Antakya Emek ve Aksaray Dönüşüm Projesi’nde imzalar atılıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Dönüşüm Projesi’nde hak sahibi olan Akbay ailesi ile de sözleşme imzaladı.

Antakya Emek ve Aksaray Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Antakya'daki Emek ve Aksaray Mahallesi Dönüşüm Projesi’nde hak sahibi Metin Çöteloğlu ile ıslak imzalı sözleşme imzaladı.

Antakya Kentsel Dönüşüm Projesi anlatıldı!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallelerini kapsayan 35 hektarlık riskli alanın dönüştürülmesine yönelik hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesi’ni Antakya Belediyesi Meclis Üyelerine aktardı.

Antakya'da kentsel dönüşüm projesi start aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Türkiye genelinde başlatmış olduğu ve deprem bölgelerinde risk taşıyan konutların yeniden inşa edilmesi üzerine hazırlanan "Kentsel Dönüşüm" projesi Antakya Belediyesi tarafından hayata geçiriliyor.

Antakya Dönüşüm Projesi sözleşmeleri Haberi

Antakya Dönüşüm Projesi sözleşmeleri


Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahibi Akbay ailesi ile ıslak imzalı resmi sözleşme imzaladı.

Başkan Kimyeci; Antakya’mızın Emek ve Aksaray Mahallesi’nde örnek bir proje olacak Kentsel Dönüşüm Projesi’ni inşallah hayata geçireceğiz. Her türlü donanıma sahip projemizle vatandaşlarımıza hayat standartları yüksek bir yaşam alanı sunacağız. Hak sahibimiz Akbay ailesine, memleketimize, milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

Akbay ailesi ise; Antakya’nın çehresini değiştirecek, her türlü ayrıntının düşünüldüğü bu güzel proje için Başkan Kimyeci’yi tebrik ederek projeden memnun olduklarını belirttiler. Akbay ailesi başta Başkan Kimyeci olmak üzere, Antakya Belediyesi’ni ve emeği geçen herkesi tebrik ettiler.

İmza töreninde Başkan Kimyeci’ye Başkan Yardımcıları Cengiz Özgöz, Elçin Eryetli, Kentsel Dönüşüm Müdürü Tüge Gündüz ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü...