29 / 04 / 2024

antakya haberleri

antakya haberleri

Arkeolojik kalıntılar ve 850 metrekarelik dev mozaik üzerinde inşa edilen otel için Asfuroğlu, "Antakya'dan dünya markası çıkacak" diyor. Yatırım bedeli 100 milyon doları aşan otel, Eylül 2014'te hizmete girecek...

Antakya, Temmuz ayı toplantısında kentsel dönüşüm konuşulacak!

Antakya Belediye Meclisi, 1 Temmuz Cuma günü saat 14.00'de Atatürk Caddesi'nde bulunan Mahfel Sosyal Tesisleri Nikâh Salonu'nda yapılacak toplantıda Belediye Meclisi gündemindeki 5 madde görüşülerek karara bağlanacak.

Antakya Özgür Sokak'ta yeni imar yolu açılıyor!

Antakya Belediyesi Ekinci Mahallesi Özgür Sokak'ta yeni imar yolu açma çalışmaları başlattı. Antakya Belediyesi ekiplerince periyodik sırayla yapıldığı ifade edildi.

Antakya Müze Otel'in inşaatında 17 bin ton yapısal çelik kullanıldı!

Antakya Hilton ASF Müze Otel, Atina'nın ardından dünyadaki ikinci müze otel kompleksi olacak. İnşaatında 17 bin ton yapısal çelik kullanılan otelin maliyetinin 100 milyon doları geçeceği tahmin ediliyor.

Hatay Antakya'da kentsel dönüşüm son aşamada!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, ilçede kentsel dönüşüm projesinin kapsadığı 1390 yapının bulunduğunu söyleyerek dönüşüm çalışmaların son aşamaya geldiğini belirtti..

Antakya Emek ve Aksaray'da 3 bin 312 yapı yıkılacak!

Antakya Belediyesi'nin Emek ve Aksaray'da 1300 binadaki 3312 yapının yıkılması ve Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yeniden modern şekilde inşasıyla ilgili çalışması Belediye Meclisi'nden geçti.

Antakya Yeni Devlet Hastanesi yoluna asfalt!

Vatandaşları güvenli ve kaliteli ulaşım imkânlarıyla buluşturmak amacıyla hizmetlerine aralıksız bir şekilde devam eden HBB ekipleri, Antakya ilçesine bağlı Yeni Devlet Hastanesi yolunda beton- asfalt çalışmalarına başladı.

Antakya 3. Etap TOKİ Konutları'na sosyal alan kazandırılıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Akasya Mahallesi 3. Etap TOKİ Konutları'nda 19.999 metrekare alana sahip park, yeşil alan ve mesire alanı çalışmalarını yerinde inceledi.

Antakya'daki dönüşümde kimse mağdur edilmeyecek!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, “Biz Kentsel yenileme değil, kentsel dönüşüm yapıyoruz. Projemiz farklılık arz ediyor. Hiçbir hak sahibini mağdur etmeden mahallinde yaşama imkanı sunacağız” dedi.

Mete Horozoğlu, Antakya’daki 150 yıllık konağı otele çevirdi!

Mete Horozoğlu, oyunculuktan kazandığı tüm parayı harabeye dönmüş eski bir konağa yatırdı.Antakya’daki 150 yıllık bir konağı satın alıp restore ettiren ünlü oyuncu, üç yıl süren çalışmanın ardından konağı 6 odalı butik otele çevirdi.

Antakya Mobilyacılar Sanayi Sitesi'nde 100 işyeri yaptırılacak!

Antakya Mobilyacılar İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 100 işyeri yaptıracak. Keşif bedeli 133 milyon 330 bin TL olarak belirlenen işyerlerinin ihalesi 12 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Antakya Saraycık Mahallesi'nde park yapım çalışmaları tamamlandı!

Antakya Belediyesi Saraycık Mahallesi'ndeki park yapım çalışmalarını tamamlayarak 95 mahalleye kazandırdığı parklara bir tane daha ekledi. Bin 932 metrekarelik parkta yeşillendirme çalışmaları tamamlandı.

Girişimciler Eski Antakya Evleri'ni restore etti!

Çok sayıda cesur girişimci, yıkılmaya yüz tutmuş eski Antakya Evlerini özverili çalışmalar sonucunda tekrar ayağa kaldırdı, bu değerlerimizi cafe, restoran, eğlence mekanı olarak değerlendirerek canlandırdı, coşkusuna coşku kattı.

Antakya'da 6 yeni spor tesisi inşa edilecek!

Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Spor Tesisi Yapımı Hibe Desteği protokolü imzalayan Başkan İsmail Kimyeci, kente 6 yeni spor tesisini kazandıracaklarının müjdesini verdi.

antakya haberleri Haberi

antakya haberleri



Antakyalı iş insanı Necmi Asfuroğlu, 16 yaşından beri ticari yaşamda. Demir, çimento gibi inşaat malzemeleriyle başlayan ticari yaşam, enerji, sağlık ve turizmle büyüyor. Arkeolojik kalıntılar ve 850 metrekarelik dev mozaik üzerinde inşa edilen otel için Asfuroğlu, "Antakya'dan dünya markası çıkacak" diyor. Yatırım bedeli 100 milyon doları aşan otel, Eylül 2014'te hizmete girecek. 


Hedefi büyük ama bir o kadar da iyimser ve pozitif bakışa sahip. Varlıklı bir aileden geliyor, ama 16 yaşından beri ticari yaşamda. Antakya'da liseyi bitirdikten sonra demirçimento ticaretiyle başlayan 44 yılım geride bıraktığı iş yaşamı için "Kendi girişimcilik hikayemi yazıyorum" diyor. Depaş Demir Çelik, faaliyet alanlarının amiral gemisi konumunda. 


Yıllık iş hacmi 120 milyon lira. Esas Holding'le sağlıkta, Kalyon İnşaat ile de enerjide ortaklığı var. Ântakyalı Necmi Asfuroğlu, bu...