03 / 05 / 2024

antakya park yenileme çalışmaları

antakya park yenileme çalışmaları

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Kuyulu Mahallesi'nde yer alan İbrahim Bahçeci Parkı’ndaki revize çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Depremin sembolü olarak gösteriliyordu! Antakya'daki o bina da yıkıldı!

Depremin sembolü olarak gösterilen, 15 yıl önce ‘karbon fiberle'' güçlendirildiği için depremlerde dimdik ayakta kalan Antakya Belediye Kooperatif Evleri’ndeki A2 Blok, yenileme çalışmaları kapsamında yıkım kararı verildi. 

Gültepe K-Park Otoparkı yenilendi!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yerel seçimlerde verdiği otopark için verdiği sözü yerine getirerek K-Park Otopark'ında yenileme çalışmaları yaptırdı.

Antakya Stadyumu'nun yenine konut planı!

Mimarlar Odası Hatay Şube Başkanı Mustafa Özçelik, Antakya Stadyumu'nun imara açılmasının planlandığını söyledi. Özçelik, stadyum yerinin ticaret, konut, kısmen park ve küçük bir meydan olarak belirlendiğini söyledi.

İzmir Konak'ta 3 yılda 42 park yenilendi!

İzmir Konak'taki park yenileme çalışmaları devam ediyor. Konak Belediyesi bu kapsamda 42 parkı baştan aşağı yeniledi.

Trabzon Meydan Parkı'ndaki çalışmalar tamamlandı!

Yatırımlarına devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meydan Parkı II. etap kentsel yenileme çalışmalarını tamamladı. Parkı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hizmete açacak.

İzmir'de İhsan Alyanak Parkı açıldı!

İzmir’in eski başkanlarından olan ve hayatını kaybeden İhsan Alyanak’ın adını taşıyan Kılıçreis Mahallesindeki İhsan Alyanak Parkı, yürütülen bakım ve yenileme çalışmalarıyla yeniden açıldı.

Topkapı Kültür Parkı Yenileme projesi imar planı askıda!

İstanbul Topkapı Kültür Parkı Yenileme Revizyon Avan Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, tasarım ve yenileme çalışmaları tamamlanan, Tarsusluların hasretle beklediği ve birçok ile örnek olacak Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı'nı hizmete açtı

Kuşadası Efe Suphi Parkı yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi park yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye bu kapsamda Efe Suphi Parkı’nı yeniliyor.

Antakya Bahçeci Parkı yenileniyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Kuyulu Mahallesi'nde yer alan İbrahim Bahçeci Parkı’ndaki revize çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Antakya Altınevler Parkı yenileniyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Ürgenpaşa Mahallesi Altınevler Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Trabzon Meydan Parkı 2. Etap Nisan'da tamam!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Meydan Parkı 2’inci etap kentsel yenileme alanını inceledi

İskenderun Numune Parkı yeni yüzüne kavuşuyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun halkına yeni modern yeşil alanlar oluşturduklarını belirtti. Başkan Seyfi Dingil, Park Bahçe Müdürü Aylin Selçuk ile birlikte Numune Mahallesi parkının bakım, onarım, düzenleme ve yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

antakya park yenileme çalışmaları Haberi

antakya park yenileme çalışmaları


Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Kuyulu Mahallesi İbrahim Bahçeci Parkı’ndaki revize çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Kuyulu Mahallesi İbrahim Bahçeci Parkı’ndaki revize çalışmalarını inceleyen Başkan Kimyeci; “ Kuyulu Mahallesi İbrahim Bahçeci Parkı, sadece Kuyulu Mahallesi için değil çevre mahallelere hizmet veren, geniş bir alana sahip bir parkımız. Ekiplerimiz zemin düzeltme ve iyileştirme çalışması gerçekleştirdi. Parkımızda temiz toprakla dolgu düzenlemesi yaparak çimlendirme sistemi ile yemyeşil bir hale getireceğiz. Önceden yapmış olduğumuz sert zemin kaplamasının ardından parkımızda piknik masaları, banklar, çocuk oyun grupları montajı ve bitkilendirme çalışmaları gerçekleştirerek revize çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden hayırlı olsun, emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Başkan Kimyeci’ye denetimler sırasında daire müdürleri eşlik etti.



Antakya...