03 / 05 / 2024

Antakya TOKİ 956 Konutlar park inşaatı

Antakya TOKİ 956 Konutlar park inşaatı

ANTAKYA Belediyesi Fen ve Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri TOKİ 956 Konutlar bölgesinde 19,5 dönüm büyüklüğündeki alanda park-bahçe, mesire ve piknik alanı ve çevre düzenleme çalışmalarına başladı.

Antakya Dikmece’de ‘durdurma’ kararının devamına karar verildi!

Antakya Dikmece mahallesinde topraklarına TOKİ konutlar inşaatı için "acele kamulaştırma" kararı ile el konulan ve köylülerin başvurularına ilişkin "yürütmeyi durdurma" kararının devamına karar verildi. 

TOKİ'den Antakya'ya 464 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

TOKİ'den Antakya'ya 464 yeni konut müjdesi geldi. Söz konusu projenin ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den 2 bin 956 konut geliyor! Müjde!

TOKİ tam 16 projede toplam 2 bin 956 konut inşa ettirecek ve bu konutları alt ve orta gelir grubuna özel satışa çıkaracak...

Antakya'nın eski stadyum alanına TOKİ projesi!

Hatay Antakya'nın yeni stadyumu tamamlanıyor. Bu durumda atıl durumda kalacak eski stadyum alanına da TOKİ konut projesi inşa edecek.

TOKİ Antakya 1. Etap Konutları'nda çalışmalar devam ediyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri programı kapsamında TOKİ 1. Etap Konutları bölgesinde yapım çalışmaları devam eden yeşil alanda incelemelerde bulundu.

Antakya TOKİ 3.Etap Konutları'na mesire alanı kazandırılıyor!

Hatay Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi TOKİ 3.Etap 956 Konutlar mevkiinde, yaklaşık 20 dönümlük alanda yapımı devam eden park ve mesire alanı çalışmalarını denetledi.

750 yataklı Antakya Devlet Hastanesi Eylül'de açılacak!

TOKİ tarafından Antakya Küçük Dalyan Mahallesi’nde yaptırılan 750 yataklı Antakya Devlet Hastanesi, sahip olduğu donanımla adeta bölge hastanesi gibi hizmet verecek.

Antakya 3. Etap TOKİ Konutları'na sosyal alan kazandırılıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Akasya Mahallesi 3. Etap TOKİ Konutları'nda 19.999 metrekare alana sahip park, yeşil alan ve mesire alanı çalışmalarını yerinde inceledi.

Antakya Akasya Mahallesi'nde parke döşeme hizmeti denetlendi!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci hizmet denetimleri kapsamında ilçede yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı. Kimyeci, ardından Akasya Mahallesi 101 Sokak'ta devam eden parke döşeme hizmetini denetledi.

Antakya Belediye Meclisi Mart toplantısında imar görüşüldü!

Antakya Belediye Meclisi Mart ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci'nin başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısı Mahfeli Sosyal Tesislerinde bulunan Belediye Nikah salonunda yapıldı.

Antakya'da tarihi evler restore ediliyor!

Antakya'nın son 200 yılına tanıklık etmiş tarihi evlerin restorasyonla kurtarılanlarına her gün yenileri ekleniyor, eklenirken de bu telaşın içinde oradan oraya koşuşturanların omuzlarında yorgun bir umut yükseliyor…

Antakya'daki 13 tesisin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Antakya Kültür Merkezi'nde düzenlenen 71 milyon lira değerindeki 13 tesisin temel atma ve ORKÖY kredileri kullandırılan köylülere sertifika dağıtım törenine katıldı...

Antakya Emek ve Aksaray'da dönüşüm başvuruları başladı!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci Emek ve Aksaray Mahallelerinde uygulanacak Kentsel Dönüşüm süreci için geri sayımın başladığını, 18 Mart 2016 gününe kadar tüm hak sahiplerinin başvuru yapması gerektiğini söyledi.

Antakya TOKİ 956 Konutlar park inşaatı Haberi

Antakya TOKİ 956 Konutlar park inşaatı

ANTAKYA Belediyesi Fen ve Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri TOKİ 956 Konutlar bölgesinde 19,5 dönüm büyüklüğündeki alanda park-bahçe, mesire ve piknik alanı ve çevre düzenleme çalışmalarına başladı. Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, TOKİ 956 Konutlar bölgesinde belediye ekiplerince yürütülen yeşil alan ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. 


Başkan Kimyeci, "19,5 dönüm büyüklüğündeki alan üzerinde yaptığımız çalışmayla bu bölgeyi yeşil alanları, oyun grupları, spor aletleri, jmriiyüş yolları, piknik ve mesire alanları ile çok estetik ve hemşerilerimize yaraşır bir görünüme kavuşturuyoruz. Çalışmayı kısa bir zamanda tamamlamayı ve hizmete sunmayı hedefliyoruz. İnsanlarımız burada piknik yapabilecek, çocuklar oyun parklarında dilediği gibi koşup oynayabilecek" diye konuştu. 


MANİSA Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve yönetim kurulu üyeleri, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret ederek, TOKİ aracılığı ile...