28 / 04 / 2024

Antakyada parke taşı projesi

Antakyada parke taşı projesi

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci Ekinci Mahalle Muhtarı Selim Yılmaz ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi.

Umman Beton'dan yenilik: Saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor!

Umman Beton Santralleri yapı malzemeleri alanında ürettiği çözümlere parke briket makinelerini de ekledi. Bu kapsamda saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor.

109,90 TL’den başlayan fiyatlarla… Koçtaş parke fiyatları belli oldu! İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş parke fiyatları belli oldu! 109,90 TL’den başlayan metrekare fiyatlarıyla indirimli ve kampanyalı ürünlere ulaşabilirsiniz. İşte 20 Ocak 2023 Koçtaş parke fiyat listesi…

MASKİ'nin 13.5 milyon TL'lik fabrika inşaatı yarılandı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen beton boru ve kilit parke taş üretimi fabrikasında imalatları yarılandı..

Denizli Honaz'a otobüs terminali inşa ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, alt yapıdan, kilit parke taşına, sıcak asfalttan otogara, kapalı yüzme havuzundan halı sahalara kadar Honaz'a yapılan yatırımları inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Uşak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uşak Belediyesi kentin dört bir yanında alt yapı ve üst yapı faaliyetlerini sürdürüyor. Kentin eskiyen ve artık kullanışsız olan yollarında yapılan yenileme çalışmaları kapsamında ilk olarak parke taşlarının sökümü yapıldı.

Seydişehir'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi kırsal mahallelerde asfaltlama ve parke taş çalışmalarını hızla devam ettiriyor.

Aydın Çeştepe Stadı yenilenmeyi bekliyor!

Aydın'da Çeştepe Stadyumu 14 yıldır atıl durumda. Spora yeniden kazandırılmayan statta Efeler Belediyesi, parke taşları stoklamak için kullanıyor.

Tarsus'ta 5 mahallede 92 bin 222 metrekarelik yol yenilendi!

Mersin Tarsus'ta mahalleye dönüştürülen bölgelerde parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.Belediye Başkanı Şevket Can, 2015-2016 yılı içerisinde 92 bin 222 metrekare parke taşı döşediklerini ifade etti.

Bafra Belediyesi'nden yol rekoru!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Bafra Belediyesi ait sokak hayvanları barınağı ve Parke taşı ve bordür üretim tesislerini gezerek çalışmaları yerinde takip ettiler.

Manisa Gölmarmara'nın yolları yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kış mevsimi olmasına rağmen hava koşullarının düzelmesiyle birlikte 17 ilçede parke taşı döşeme çalışmalarına yeniden başladı.

Manisa Beğenler'de sıra üstyapıda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde gerçekleştirdiği kilit parke taşı döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Gördes’e bağlı Beğenler Mahallesi’nde gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlanan kilit parke çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Hatay Arsuz'daki yol çalışmaları tamamlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Arsuz ilçesine bağlı Nergizlik Mahallesi'nde parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladı.

Denizli'nin 17 ilçesi yeni yollarına kavuşuyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Proje kapsamında açıkladığı, tüm ilçelere beton kilit parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Antakyada parke taşı projesi Haberi

Antakyada parke taşı projesi

Ekinci mahallesinde incelemelerde bulunan Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci yapılan hizmetleri denetlemenin yanı sıra eksikliklerin giderilmesi noktasında ilgili daire müdürleri ile istişare yaptı. 

Muhtar Selim Yılmaz eşliğinde denetimlerini gerçekleştiren Başkan Kimyeci;

"Ekinci mahallemizde bulunan kanallar yaz aylarında koku nedeniyle vatandaşlarımızı rahatsız etmekte. Muhtarımızın bu konudaki sıkıntılarını dile getirmesi üzerine bölgede teknik heyetimizle beraber incelemeler yaptık. Denetimlerimiz sonrasında gördük ki imar planında yol olarak görünen alan bakımsızlık nedeniyle, kanal sularının da etkisi ile kapanarak dere haline gelmiş. Antakya Belediyesi olarak bu konuda lazım gelen ne varsa yerine getireceğiz. Mahallemizi bu pislikten kurtarmanın yanı sıra yoluna da kavuşturacağız. Antakya'mızın sorunlarının en kısa sürede çözülmesi noktasında muhtarlarımızın bu sorunları bizlere rapor etmelerinden müteşekkirim. Bu sayede sorunu birinci ağızdan öğrenerek hızlıca çözüm için çalışıyoruz. Ekinci...