19 / 05 / 2024

Antalya 0

Antalya 0

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği, konut kredilerinde yaşanan indirim sonrasında 0,99 Konut Fuarı düzenledi. Fuarda vatandaşlar ile birebir görüşmeler yapıldı.

Coolest Antalya'da 18 ay 0 faiz fırsatı! 432 konutluk yeni proje!

Coolest Antalya'da yüzde 50 peşinat ödendiğinde 18 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Söz konusu projede 432 konut yer alıyor.

Yeni konut finansmanı yürürlüğe girdi! 0.69 faizle 15 yıl vadeli konut müjdesi!

Merakla beklenen yeni konut finansmanı programı, yürürlüğe girdi. Buna göre yüzde 0.69 faizle 15 yıl vadeli konut almak mümkün olacak. Resmi Gazete’de yayımlanan karar kapsamında İstanbul 1’inci; Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Mersin ve Muğla 2’nci bölge diğer iller de 3’üncü bölge şeklinde belirlen

Sur Yapı Tam Evi Tam Zamanı kampanyası başladı! Şimdi yüzde 0,99 faiz ve yüzde 20 indirimle ev alma zamanı!

İstanbul ve Antalya’daki konut projelerini İlk Evim Konut Finansman Paketi kapsamında satışa sunmaya başlayan Sur Yapı, Tam Evi Tam Zamanı kampanyasını başlattı. İşte yüzde 0,99 faiz ve yüzde 20 indirim sağlanan o kampanyanın detayları...

Sur Yapı Antalya projesinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Sur Yapı Antalya Projesi'nde yüzde 20 indirime ek yüzde 20 peşinat uygulanıyor. Geri kalan ödeme için ise 180 aya varan yüzde 0,64 vade imkanı sunuluyor.

Rengi Antalya'da 0,79 faiz fırsatı!

30 farklı ülkeden konut alıcısı bulunan Rengi Antalya’da yüzde 50 peşinat ve 12 ay vade farksız taksit imkanıyla daire sahibi olabilirsiniz. Antalya Döşemaltı’nda, Karaarslan İnşaat tarafından inşa edilen Rengi Antalya’da, kısa bir süre devam edecek cazip bir kampanya başlatıldı...

Antalya 3. Sulh Hukuk Mahkemesi'nde 9.3 milyon TL'ye satılık tarla!

Antalya 3. Sulh Hukuk Mahkemesi Hakimliği, Antalya ili, Aksu ilçesi, Boztepe Köyü, 0 ada, 27 parselde yer alan tarlayı 9 milyon 297 bin 300 TL'ye satışa çıkardı...

Sur Yapı Antalya Turkuaz Sitesi'nin son etabı satışta!

Sur Yapı Antalya projesi kapsamında inşa edine Turkuaz Sitesi'nin son etabı satışa çıkarıldı. Fiyatların 327 bin TL'den başladığı son etapta 0,69 faiz oranıyla ev sahibi olunabiliyor...

Antalya 0,99 Konut Fuarı'na yoğun ilgi!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği, konut kredilerinde yaşanan indirim sonrasında 0,99 Konut Fuarı düzenledi. Fuarda vatandaşlar ile birebir görüşmeler yapıldı.

Sur Yapı Antalya'da peşinat 0'landı!

Sur Yapı Antalya projesinde yeni bir kampanyaya başladı. Kampanya kapsamında proje için ödenecek peşinat tutarı 0'landı.

Sur Yapı Antalya'da faizler yüzde 0,69'a düştü!

Sur Yapı, Ziraat Bankası ile vardığı anlaşma kapsamında Antalya projesindeki konutlar için 15 yıl vadeye kadar yüzde 0.69 faiz oranlı konut kredisi kullandırıyor.

Sur Yapı Antalya projesinde 180 ay 0.69 vade fırsatı!

Sur Yapı Antalya'da alıcılara dev kampanya fırsatı. Sur Yapı Antalya, alıcılara ara ödemesiz 180 ay 0.69 vade oranı sunuyor.  

Antalya Altınova'ya emsal artışı müjdesi!

Antalya Kepez Belediye Meclisi'nin Ocak ayı toplantısı düzenlendi. Mecliste görüşülen uygulama imar planı revizyonu ile ticaret ve konut alanlarında 0.60 olan emsal 0.80'ne çıkarıldı.

Green Life Residence Antalya'da 0,60 faizle 120 ay vade fırsatı!

Antalya Döşemealtı'nda yükselen Green Life Residence projesi Müeahhit Halil Uçar tarafından inşa ediliyor. Lansmana özel satışların yapıldığı projenin 197 gün sonra tamamlanması planlanıyor.

Antalya 0 Haberi

Antalya 0

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği, konut kredilerinde yaşanan indirimin ardından Agora alışveriş Merkezi'nde bir fuar düzenleyip konut projelerini tanıttı. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; 0,99 Konut Fuarı'na vatandaşlar da yoğun ilgi geldi. Fuar da vatandaşlar ile birebir görüşmelerde bulunup konut kredileri hakkında bilgiler aktarıldı.

EV ALMANIN TAM ZAMANI

Fuarın açılışına katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ev almanın tam zamanı olduğunu söyledi. Dernek Başkanı Atılgan Sert ise Antalya' da ilk kez bu tarz da bir fuar düzenlendiğini ifade ederek "İlk kez gerçekleştirmiş olmamıza karşılık fuarımız büyük ilgi gördü. Katılımcı müteahhit firmaları bu fuar da sıcak satışlarda gerçekleştirdi. Fuarımızın daha büyük geniş kitlelere ulaşması için çalışacağız" açıklamasında...