13 / 05 / 2024

antalya 4 arsa satılıyor

antalya 4 arsa satılıyor

Antalya Döşemealtı'nda bulunan 4 arsa ihaleyle satılıyor...

Milli Emlak arsa satışları açıklandı: İki ilde 4 arsa ile 3 arazi satılacak! 

Trabzon Araklı ve Afyonkarahisar Evciler'de yer alan 3 arsa ile 4 arazi satılıyor. Milli Emlak arsa satışları açıklandı. İşte tüm detaylar...

İki ilde 4 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli ve Balıkesir'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o satış ihaleleri...

İstanbul ile Antalya'da arsa ve arazi satılacak! İki büyükşehirde yatırım yapmak isteyenler dikkat!

İstanbul ve Antalya'da yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 13 Mart ve 20 Mart tarihlerinde yapılacak.

İki ilde konut imarlı 4 arsa satılacak! 16 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya ve Eskişehir'de yer alan imarlı 4 arsa satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

Belediyeden iki ilde satılık 4 arsa!

Ankara ve Isparta'da yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Yeni bir arsa sahibi olmak isteyenlerin merakla beklediği ihaleler 26 Şubat ve 28 Şubat tarihlerinde yapılacak.

3 ilde 4 arsa ve arazi satılacak! 226.4 milyon TL'lik dev satış!

Antalya, Kahramanmaraş ve Diyarbakır'da yer alan arsa ve araziler satışa çıkarıldı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanları...

Antalya’dan arsa almak isteyenlere müjde! O ilçede arsa satılacak!

Antalya ili, Muratpaşa ilçesinde bir adet arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 14 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Kırklareli Belediyesi’nden arsa fırsatı! 4 arsa satılacak!

Kırklareli Belediyesi tarafından 4 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsalar 20 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 15.00’da ihale yoluyla satılacak.

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa'da satılık 4 arsa!

Osmangazi Belediye Başkanlığı Bursa Osmangazi'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 16 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

O belediye 4 arsa satacak! Hemen bakın!

Balıkesir iline bağlı Dursunbey Belediye Başkanlığı 4 adet arsa satışa çıkardı. Açık teklif usulüyle yapılacak satış ihalesi 31 Ekim’de gerçekleşecek.

Kaş Belediyesi 2 arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar hemen bakın!

Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların yüz ölçümleri 2 bin 764 TL ve 4 bin 980 TL olarak açıklandı.

Belediye konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak! Kaçırmayın!

Sakarya İli Adapazarı Belediye Başkanlığı, Sakarya Adapazarı ve Serdivan'da yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsalar ticaret ve konut imarlı olarak belirtildi.

Kepez Belediyesi 4 konut ve 14 arsa satacak! Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat!

Kepez Belediyesi Antalya'da 4 konut ve 14 arsa satacak. Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat... İşte o ihale ilanı...

antalya 4 arsa satılıyor Haberi

antalya 4 arsa satılıyor

Antalya Döşemealtı Yeşilbayır Mahallesi'nde bulunan, metrekareleri 16 bin 921 ile 30 bin arasında değişen ve imar planında konut alanında yer alan 4 arsa ihale ile satışa sunuluyor.


Arsaların fiyatları 163 bin 200 TL ile 288 bin TL arasında değişiyor.


Gayrimenkullerin satışı, Döşemealtı Belediye Başkanlığı'nda 17 Ekim 2012 günü saat 14.00 ve 14.30'da, 19 Ekim 2012 günü 14.30 ve 15.00'de gerçekleşritilecek.



Detaylı bilgi için