13 / 05 / 2024

Antalya acil toplanma alanı

Antalya acil toplanma alanı

Antalya'da afet ve acil durum toplanma alanı olarak belirlenen iki alanın küçüklüğü ve yüksek binaların arasında bulunması görenleri şaşkınlığa uğrattı.

Antalya Kaş'ta imarlı 2 arsa satılacak! Acil bakın!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ataköy'de toplanma alanı krizi! Zeytinlik Mahallesi'ndeki inşaata tepki geldi! 

İstanbul Bakırköy'e bağlı Zeytinlik Mahallesi sakinleri "acil toplanma alanı" olduğunu ileri sürdükleri alana konut inşa edilmesine tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

İstanbul Göktürk'teki 300 dönümlük deprem toplanma alanında inşaat tam gaz! 

Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerden sonra toplanma alanları sık sık gündeme geldi. Kemer Country'de AFAD’ın acil durum toplanma alanı şeklinde belirlediği yerlerden. Bu alanda lüks konut inşaatı sürüyor. İşte ayrıntılar...

Şehir planlama profesöründen o il için acil çağrı

Şehir Planlama Profesörü Hilal Erkuş, Antalya'da acil olarak konut sorununa çözüm bulunması ve şehrin sürdürülebilirliğini sağlayacak planlamalar yapılması gerektiğini söyledi.

Emlakjet JetSat hizmeti Antalya'da!

Emlakjet Jetsat hizmetini Antalya'ya taşıdı. Emlakjet, 'acil nakit ihtiyacı olan ve evini satmak isteyen ev sahipleri' için İstanbul ve Ankara’da sağladığı hizmeti Antalya'da da sunacak.

Antalya ve Muğla'da çıkan yangında 2 bin 516 bağımsız birim ağır hasar aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'da çıkan yangında toplamda 2 bin 516 bağımsız birimin acil ağır hasarlı ve yıkık olduğunu söyledi.

AFAD'dan toplanma ve barınma alanları açıklaması!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD), İstanbul'da 3 bin 21, Türkiye genelinde ise 18 bin 910 toplanma alanı bulunduğu açıkladı.

Kartepe'de afet ve acil toplanma alanları belirlendi!

İçişleri Bakanlığı GAMER Başkanlığı, Kartepe Belediyesi ile yaptığı ortak çalışma sonucunda Kartepe genelinde “Afet ve Acil Toplanma Alanı” şeklinde 42 nokta belirlendi.

İzmir'de evsiz kalan depremzedeler acil destek bekliyor!

İzmir depreminde binlerce bina hasar gördü, yüzlercesi oturulamaz duruma geldi. Evlerini kaybeden vatandaşlar bugünleri acil toplanma alanlarındaki çadırlarda geçirirken yarınlara kaygıyla bakıyor. 

Acil toplanma yerleri için yeni çözüm!

Acil Toplanma Yeri Yoklama Çözümü yangın, deprem ve benzeri acil durumlarda bina içinde kalanların sayısının ve kimler olduğunun görülebilmesine imkan sunuyor.

Bursa Gemlik'te 38  toplanma alanı var!

Son zamanlarda art arda yaşanan depremler olası afet durumuna yönelik çalışmaları artırdı. Son olarak Bursa Gemlik'te bulunan 38 acil toplanma alanı vatandaşlar ile paylaşıldı...

Antalya'nın acil bölgesel planlaması yapılmalı!

Elazığ depreminin Akdeniz’in de içinde yer aldığı bölgenin tamamını etkilediği için uyarılar yapan Şehir Plancıları Odası Antalya Şubesi, acilen bölgesel planlama yapılmasını ve riskli yapılara çözüm getirilmesini istedi.

Kızılcahamam’da acil toplanma alanları açıklandı!

Ankara'nın ilçe sınırlarında daha önceden AFAD’la belirlenen 13 deprem toplanma alanı, Kızılcahamam Belediyesi'nce kamuoyuna duyuruldu.

Antalya acil toplanma alanı Haberi

Antalya acil toplanma alanı

Antalya'da afet ve acil durum toplanma alanı olarak işaretlenen iki alanın küçüklüğü ve yüksek binaların arasında bulunması görenleri şaşırtıyor.

CNN Türk'te yer alan habere göre; her depremin ardından hatırlanan 'afet ve acil durum toplanma alanı'na yönelik Antalya'daki iki örnek, dikkati çekiyor. Her gün yüzlerce hastanın kullandığı Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'nde bulunan acil toplanma yeri, etrafı demir bariyerle çevrili bir ağacın etrafı olarak gösterildi.

Ortasında bir ağacın da yer aldığı toplanma yeri, yaklaşık 8 metrekareden meydana geliyor. Dikkati çeken ikinci toplanma alanı ise Cengiz Toytunç Caddesi üzerinde bulunan Antalya Kültür Sanat (AKS) Merkezi ile yanında yükselen iş merkezi arasında kalan yaklaşık 15 metrekarelik alana sahip.

ANTALYA'DA 967 TOPLANMA ALANI VAR

Belediyelerin toplanma alanı olarak gösterdiği, afet ve acil durum müdürlüklerinin onay verdiği alanları değerlendirmelerde...