09 / 05 / 2024

antalya aile eğitim merkezleri

antalya aile eğitim merkezleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 4’üncü Aile Eğitim Merkezi Fatih Mahallesi’nde açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Aile Eğitim Merkezlerinin kadınların toplumda sorumluluk almaları açısından son derece önemli olduğunu söyledi...

Eğitim-iş sendikasının hangi illerde yetkili olacağı belli oldu! İşte detaylar

Eğitim-İş Sendikası 2023 yılında yetkili olduğu il ve ilçeler hakkında bir açıklama yaptı. Sendika İzmir, Kocaeli, Antalya ve birçok ilde yetkili olarak belirlendi. Buna göre Eğitim-İş Sendikası’nın giderek büyüdüğü gözler önüne serildi. 

Bakanlık ülke genelinde binlerce personel arıyor! Eğitim şartı aranmıyor! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ülke genelinde binlerce personeli işe alıyor. Üstelik KPSS şartı yok, eğitim şartı yok. İşte detaylar!

Eğitim ödeneği ne zaman verilecek? Hesabınıza tam 1.325 lira yatacak!

‘Eğitim destek ödeneği yattı mı?’ sorusunun yanıtı okulların açılması ile birlikte en çok merak edilen konulardan biri olmakta. Peki Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eli ile verilen bu destek hesaplara yattı mı? Ne zaman yatacak? İşte detaylar…

Bakanlıktan son dakika eğitim desteği! 223,7 milyon lira kaynak aktarıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık yaptığı açıklamada ihtiyaç sahibi hanelerdeki çocukların eğitim masraflarının karşılanması amacıyla 223,7 milyon TL kaynak aktardıklarını söyledi.

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Cavit Arı'dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 

Konyaaltı Halk Eğitim Merkezi yenilendi!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi'nin iç ve dış cephesini onararak, binada baştan sona yapılması gereken tadilat işlemlerini tamamladı. 

Antalya'ya Çevre Eğitim Merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi,Çevre Eğitim Merkezi inşa ediyor.

Antalya Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi için çalışmalar başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi içerisinde kurulması planlanan "Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi" için çalışmalara hızla devam ediliyor.

Çorum'da restore edilen tarihi karakol binası aile eğitim merkezi oldu!

Çorum'da 1890 yılında karakol binası olarak inşa edilen bina gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarıyla aile eğitim merkezi oldu...

Antalya Kepez'e yeni okullar geliyor!

Antalya Kepez ilçesine yeni okullar inşa ediliyor. Kepez ilçesinde muhtarlar mahallelerinin eğitim alanındaki yatırım ihtiyaçlarını anlattı. Başkan Tütüncü “Yeni okullar geliyor” dedi...

Pendik Dumlupınar Aile Çocuk Eğitim Merkezi Ekim'de açılıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Pendik Belediyesi, ilçeye yeni bir aile çocuk eğitim merkezi kazandırıyor.

Pendik Esenler Aile Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Pendik Belediyesi, 4 yaş ve üstü çocuklar için okul öncesi eğitim imkanı sunan Aile Çocuk Eğitim Merkezlerine bir yenisinidaha ekledi. Pendik'teki 6. AÇEM Esenler’de hizmete açıldı.

antalya aile eğitim merkezleri Haberi

antalya aile eğitim merkezleri


Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 4’üncü Aile Eğitim Merkezi Fatih Mahallesi’nde açıldı. Büyükşehir Belediye Başkan Mustafa Akaydın, Aile Eğitim Merkezlerinin kadınların kendilerine güven duymaları ve toplumda sorumluluk almaları açısından son derece önemli olduğunu söyledi. 


Fatih Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi’nin açılış törenine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Antalya Yetim ve Yardıma Muhtaç Çocuklara Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Canan Tungar, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Antalya Şube Başkanı Ayla Yüksel ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta merkezin ‘Masal Okulu’ öğrencilerinin yaptığını gösteri büyük beğeni topladı. 


20 BİN KADINA KATKI SAĞLADI


Başkan Mustafa Akaydın, bu açılan 4’üncü Aile Eğitim Merkezi olduğunu belirterek, “Bu merkez 20 binin üzerinde Antalyalı kadına katkı sağladı. Özellikle kadınların kendine güven duymaları, toplumda sosyal sorumluluk almaları açısından bu...