27 / 04 / 2024

Antalya Aksu Belediye Meclisi toplantısı

Antalya Aksu Belediye Meclisi toplantısı

Aksu Belediye Meclisi mart ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Halil Şahin’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ilçe ile ilgili önemli kararlar alındı.

İzmir Foça ve Antalya Aksu'daki 13 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihleri açıkladı! 

İzmir Foça'da ve Antalya Aksu'da yer alan toplam 13 adet arsa satılıyor. Peki İzmir ve Antalya'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Antalya'da akaryakıt istasyonu yapımı karşılığı kiralama ihalesi!

Antalya İli Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya'da yapım karşılığı kiralama işi ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 5 Aralık tarihinde yapılacak.

Kepez Belediyesi, Antalya'da konut imarlı 3 arsa satıyor!

Antalya Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan konut imarlı üç arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 7 Aralık tarihinde yapılacak.

Sirius Modern'de teslimler Haziran 2024'te!

Pınarlar Grup tarafından Antalya Aksu Altıntaş bölgesinde yükselen Sirius Modern projesinde teslimlerin Haziran 2024'te yapılması planlanıyor.

Antalyalılara müjde!  Kentsel dönüşüm projesinde erken ödeme yapanlara tapuları teslim ediliyor!

Antalya, Korkuteli Belediye Başkanı Arasta projesi Kentsel dönüşüm projesini yapan BY Güzel İnşaat ve hak sahiplerine törenle tapuları teslim etti.

Antalya Büyükşehir, 8 adet arsayı satıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya ili, Aksu ilçesi, Altıntaş ve Güzelyurt mahallelerinde yer alan 8 adet arsayı satıyor. Peki Antalya Aksu'da yer alan arsaların fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Antalya'da belediye tarafından dükkan ve ofis satış ihalesi yapılıyor! Tatil cennetindeki bu fırsat kaçmaz!

Antalya Büyükşehir Belediyesi adına kayıtlı Finike İlçesi İncirağacı Mahallesi 243 ada ve 4 parselde bulunan 36 adet taşınmaz ihaleyle satılacak. İşte detaylar…

Belediye Antalya'da KDV'den muaf arsa satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

Antalya İli Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya Aksu'da yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsanın satış ihalesi 8 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Aksu Belediyesi Antalya'da AVM yaptıracak! İhalesi 23 Şubat'ta!

Antalya ili Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya Aksu Kemerağzı Mahallesinde alışveriş merkezi inşa ettirecek. Söz konusu işin ihalesi 23 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

O ilde 8 taksitle 3 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Antalya Korkuteli Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Kiremitli Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Antalya Aksu parselinin değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO "Antalya Aksu'da yer alan bir adet taşınmazın Değerleme Raporu'nu KAP'ta yayımladı. Peki Antalya Aksu değeri ne oldu? İşte detaylar...

Antalya'da belediye 4 arsa satacak! Bu fırsat kaçmaz!

Kumluca Belediye Başkanlığı tarafından Antalya ili, Kumluca ilçesi, Mavikent mahallesinde yer alan 4 adet arsa ihale ile satılacak.

Antalya Aksu Belediye Meclisi toplantısı Haberi

Antalya Aksu Belediye Meclisi toplantısı

Toplantının başında grup sözcüleri Ankara’da yaşanan patlamadan dolayı duydukları üzüntüleri dile getirirken, 8 Mart nedeniyle kadınlar gününü ve 14 Mart tıp bayramını kutladılar. Sözcülerin konuşmalarına Başkan Şahin de katılarak patlamadan duyduğu üzüntüyü dile getirdi, kadınlar gününde belediye olarak güzel bir organizasyona ev sahipliği yapılacağını duyurdu ve Tıp Bayramını kutladı.

Aksu Belediye Meclisi mart ayı toplantısını gerçekleştirdi. Aksu Belediyesi sınırları içinde bulunan mahallelerde cadde, sokak ismi olmayan ve büyük karmaşaya sebep olan cadde ve sokaklara isim verilmesi ile ilgili çalışmalar meclis toplantısında gündeme geldi. Konu, İmar komisyonuna havale edildi. İlk etapta Solak, Yenidumanlar, Dumanlar, Gökdere ve Alaylı mahallelerinde arazide açık olup da cadde, sokak ismi olmayan yolların isimlendirilmesi ve buna bağlı olarak da güncel adres veri tabanı oluşturulması çalışmalarına başlanıldı. Pilot...