16 / 05 / 2024

Antalya Akvaryum Arapsuyu Olbia Kanyonu

Antalya Akvaryum Arapsuyu Olbia Kanyonu

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Avrupa'nın en büyük akvaryumlarından olacak Antalya Akvaryum'un inşaatının yüzde 90'ının tamamlandığı açıklandı

Antalya Konyaaltı'na 140 odalı yeni otel geliyor! 138 milyon 755 bin TL'ye mal olacak!

RG Gayrimenkul İnşaat tarafından Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Arapsuyu Mahallesi, 3779 Ada 14 Parsel adresinde, 2 bin 977 bin metrekare alana toplam 140 oda 300 yatak kapasiteli yeni otel geliyor. 

Antalya Konyaaltı'nda 10.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Antalya 1. Satış Memurluğu, Antalya ili, Konyaaltı ilçesi, Arapsuyu Mahallesi, 7649 ada 1 parselde yer alan tarlayı 10 milyon 389 bin TL'ye satıyor. 

TOKİ'den Antalya Konyaaltı Arapsuyu'ndaki araziyle ilgili açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Antalya Konyaaltı Arapsuyu'nda bulunan araziyle ilgili açıklama yaptı.

Antalya Konyaaltı'nda kamu arazisindeki lüks konut inşaatı için suç duyurusu!

Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi’nde 1980 öncesinde üniversite alanı olarak kamulaştırılan sonrasında 30 Temmuz 2018'de Millet Bahçesi yapılması sebebiyle önce TOKİ’ye, oradan da özel bir inşaat şirketine satılan alanda lüks konut ve iş yeri inşaatı yapımı sürüyor...

Antalya’nın kalbi Muratpaşa!

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi, mavi bayraklı plajıyla Türkiye’nin gözdesi oldu. Başkan Uysal, “Muratpaşa ilçesi akvaryum gibi sahiliyle bunu hak ediyor. Umuyorum ki gelecek kuşaklara aynen bugün olduğu gibi pırıl pırıl sahiller bırakırız. Yeni 5 yıllık dönem için halkımızın oyuna talibim” dedi.

Antalya Konyaaltı'nda 8.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Arapsuyu Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa 8 milyon 286 bin 600 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için birinci satış günü 11 Şubat 2019 olarak belirlendi. 

Antalya Konyaaltı'nda 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Konyaaltı Arapsuyu Mahallesi'nde yer alan arsa 9 milyon TL bedelle satışa sunuluyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkan arsanın ihalesi 23 Şubat'ta gerçekleştirilecek. 

Antalya Konyaaltı'nda tesis inşaatı ihalesi 2 Kasım'da!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Konyaaltı İlçesi'na bağlı Arapsuyu Mahallesi'nde Yap-İşlet-Devret modeli ile tesis yaptırılacak..

Antalya'daki yeni TRT binası nereye yapılıyor?

TRT Genel Müdürlüğü ile protokol yapan Büyükşehir Belediyesi Konyaaltı Arapsuyu’nda mülkiyeti TRT’ye ait arsanın yarısının belediyeye devri karşılığı TRT Antalya Müdürlüğü Ana Hizmet Binası ve Stüdyolar ile Açık Amfi çevre düzenlemesi yapacak

Antalya'daki yeni TRT binası Arapsuyu'na inşa edilecek!

Antalya'nın önde gelen işadamları ve sanayicilerinin oluşturduğu Salı Grubu’nun bu haftaki konuğu TRT Antalya Müdürü Mehmet Buğra Şahin oldu. Şahin Antalya'ya yeni TRT hizmet binası inşa edileceğini söyledi..

Antalya Büyükşehir Belediyesi okul alanının imar plan değişikliğini kabul etti!

Toros Eğitim Kurumları, Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi'ndeki okul alanının 5 bin ölçekli nazım imar planı değişikliğini kabul eden Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 16 haziran 2014 tarihli kararına itiraz etti.

Antalya'da yurt imar planına iptal edildi!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, AK Parti'nin oy çokluğuyla cemaat yurt ve okul inşaatlarının imar hakları iptal edildi. Meclis'te ayrıca Toros Koloji'nin Arapsuyu Mahallesi'nde yeni yaptıracağı okula ait planlar da iptal edildi.

Yol-İş Turizm Antalya Konyaaltı'nda 90 milyon TL yatırımla 484 odalı otel inşa edecek!

Yol-İş Turizm, Antalya Konyaaltı Arapsuyu Mahallesi'nde 90 milyon TL yatırım bedeliyle 484 oda 1.210 yatak kapasiteli 5 yıldızlı otel sınıfında Turizm Konaklama Tesisi inşa edecek...

Antalya Akvaryum Arapsuyu Olbia Kanyonu Haberi

Antalya Akvaryum Arapsuyu Olbia Kanyonu

Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, yaptığı yazılı açıklamada, 29 Kasım 2011 tarihinde Arapsuyu Olbia Kanyonu'nda temeli atılan ve yap-işlet-devret modeliyle yapılacak akvaryumun inşaatının yüzde 90'ının tamamlandığını belirtti.


Bittiğinde Antalya'nın yeni cazibe merkezi olacak akvaryumun turizme de büyük katkı sağlayacağını vurgulayan Akaydın, projede yer alan Avrupa'nın en büyük ikinci akvaryum tankı ile Avrupa'nın en uzun akvaryum tünelinin yapımının tamamlandığı ifade etti. 


Akvaryum tanklarına bu ay içinde denizden su alınacağı kaydeden Akaydın, döşenen boru sistemiyle tanklara denizin 300 metre açığından pompalarla 5 milyon litre su basılacağını anlattı. 


Singapur'dan getirilecek deniz canlıları ve balıkların bu ayın sonunda akvaryuma konulacağını bildiren Akaydın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 


''Akvaryumun sualtı dekorasyonunu dünyaca ünlü İtalyan heykeltıraş Benedetti yapıyor. Heykeltıraşın Güney Afrika'da ürettiği dekorlar Antalya'ya getirerek akvaryuma monte edilmeye başlandı. Özellikle...