07 / 07 / 2024

Antalya Altınkale Premium

Antalya Altınkale Premium

Antalya inşaat sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Altınkale Premium, hem doğal hem de huzur dolu bir yaşam vaat ediyor. Altınkale Premium, konfor, yalınlık, güven ve teknolojiyi uyumla bir araya getiriyor.

Turgut Altınok'tan Antalya'da 600 konutu olduğu iddialarına yanıt!

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok, Antalya'da 600 evinin olduğu iddialarına cevap vererek, Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi (TAKBİS) üzerinden alınan belgeyi gösterdi.

Bordo Premium Antalya projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut fiyatları ne kadar?

Antalya'da Bordo 145 İnşaat tarafından hayata geçirilen Bordo Premium Antalya konut projesi satışlar devam ediyor. Peki, Bordo Premium Antalya projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut fiyatları ne kadar?

Pera Royal birinci etap lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Pera Yapı tarafından  Antalya, Altınova Mahallesi'nde yükselen Pera Royal lansmana özel fiyatlarla satışta. İşte detaylar...

Döşemealtı Belediyesi üç taksitle arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı Altınkale Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Antalya Döşemealtı'nda 250 milyon liraya arsa satılıyor! Yüzde 50 peşin ve 3 taksitle ticaret imarlı arsa!

Antalya ili Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Döşemealtı ilçesi, Altınkale Mahallesi'nde yer alan 25 bin 128 metrekarelik arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Piyasalar alev aldı! Antalya zirvesi sonrası dolar, petrol, altın yükselişe geçti!

Rusya ve Ukrayna Dışişleri Bakanlarının Antalya'daki zirvesinin ardından ufukta henüz barış olmadığı için piyasalar tersine döndü. Altının ons fiyatı 1.976 dolardan 2000 doların üzerine çıktı. Dolar 15 lira seviyesine yükselirken Avrupa borsalarında kayıplar yüzde 2'yi aştı...

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

TOKİ Antalya Manavgat alt gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Manavgat alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Antalya Manavgat alt gelir başvuruları 7 Ocak'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Manavgat alt gelir grubu başvuruları 7 Ocak 2022 tarihinde sona eriyor.

Antalya'nın konuttaki yeni cazibe merkezi Altıntaş bölgesi oldu!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Atılgan Sert, konut sektörünü ve Antalya'daki konut talebini değerlendirdi. Sert, Antalya'nın inşaat sektöründeki yeni cazibe merkezinin Aksu ilçesine bağlı Altıntaş bölgesi olduğuna da dikkati çekti.

Sur Yapı Antalya 'Altın Örümcek'ten ödül aldı!

Altın Örümcek Web Ödülleri’nde bu yıl Sur Yapı Antalya Projesi, değerlendirildiği “Gayrimenkul ve Yaşam Merkezleri” kategorisinde ödüle layık görüldü. 

Antalya'da çöken tavan kalıbının altında kalan inşaat işçileri yaralandı!

Antalya Serik'te kongre ve kültür merkezi inşaatının çöken tavan kalıplarının altında kalması sonucunda yaralanan 2 işçi hastaneye kaldırıldı.

Korkuteli-Antalya karayolu surların altından inşa edilecek alt geçitle bağlanacak!

Büyük İskender'in geçemediği, Korkuteli-Antalya karayolu nedeniyle 1950'lerde yıkılan surlar yeniden inşa edilip, birleştirilecek. Karayolu ise surların altından inşa edilecek alt geçitle bağlanacak.

Antalya Altınkale Premium Haberi

Antalya Altınkale Premium

Altınkale Premium, rüzgarın, suyun ve kuşların sesi ile dolu, huzurlu bir hayatın kapılarını aralıyor. Doğadan enerji üreten, yağmur suyunu kullanan, döner sermayesiyle hizmet sağlayan ve yaşayan yapılar üreten Altınkale Premium, hayallerin ötesinde bir yaşamın bütün avantajlarını sunuyor. 


ŞEHRİN MODERN YÜZÜ 

Aile bireylerinin hem konforlu hem de huzurlu hayat sürmelerini sağlayan Altınkale Premium Evleri, özel havuz teknolojisiyle sağlanan termal ve klimatik avantajları, alışılmışın dışında iklimsel farklılık, doğadan üretilen enerji destekli kaynakları, iç mekanların dış mekana taştığı özgür konsepti ve bir rölyef şıklığında hazırlanmış kadim mimarisi ile şehrin modern yüzü haline geliyor. 


EV SAHİPLERİ YOKKEN KONUKLARI AĞIRLIYOR

Hayallerdeki bir yaşamın kapılarını aralayan Altınkale Premium, günlük rutin işlerin ailelerin zamanını çalmasına izin vermeden kesintisiz bir hizmet imkanı yaratarak ev sahipleri evde yokken dahi konukları ağırlıyor, otomobili...