08 / 05 / 2024

Antalya Alzheimer Hasta ve Hasta Yakını Merkezi

Antalya Alzheimer Hasta ve Hasta Yakını Merkezi

Antalya Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında önemli bir projeyi daha hayata geçirdi. 'Mavi Ev' Antalya Alzheimer Hasta ve Hasta Yakını Merkezi yerli ve yabancı bilim insanlarının da yakından takip ettiği törenle hizmete açıldı.

Alanya Hasta ve Hasta Yakınları Sosyal Tesisi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da hasta ve hasta yakınlarının barınma ihtiyacını karşılamak üzere inşaatına başladığı otel konforundaki sosyal tesisteki inşaat çalışmaları tamamlandı.

Alanya Hasta Yakınları Tesisi'nin kaba inşaatı bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanya’da inşa edilen Hasta Yakınları Sosyal ve Kültürel Tesisi’nin kaba inşaatı bitti. Tesisin yakın zamanda hizmete açılması planlanıyor.

Alanya Hasta Yakınları Tesisi 3 milyon TL'ye yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanya Alaattin Keykubat Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında inşa edilen Hasta Yakınları Kültür ve Sosyal Tesisi'nde sona gelindi. Projenin çalışmaları hızla sürüyor.

Alanya Hasta Yakınları Tesisi yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Alanya Hasta Yakınları Kültür ve Sosyal Tesisi inşaatı son sürat devam ediyor.

Antalya'da sokak kedileri için tripleks villa kiralandı!

Antalya'da yaşayan hayvansever Yeşim Çağlayan, yaralı ve hasta sokak kedilerine bakmak ve tedavi ettirmek için Kepez İlçesi'nde tripleks villa kiraladı.

Alanya’da hasta yakınlarına otel konforunda tesis inşa ediliyor!

Türkiye’de sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’da hasta ve hasta yakınlarının barınma ihtiyacını karşılamak üzere 5 yıldızlı otel konforunda sosyal tesis inşa ediyor.

Antalya Alzheimer Hasta ve Hasta Yakını Merkezi açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında önemli bir projeyi daha hayata geçirdi. 'Mavi Ev' Antalya Alzheimer Hasta ve Hasta Yakını Merkezi yerli ve yabancı bilim insanlarının da yakından takip ettiği törenle hizmete açıldı.

Nilüfer Alzheimer Hasta Konuk Evi hizmete giriyor!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Özlüce’de yapılan Nilüfer Belediyesi Lions & Ercan Dikencik Alzheimer Hasta Konuk Evi’nde incelemelerde bulundu.

Antalya Kepez Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Kepez Devlet Hastanesi, yılbaşından sonra hasta kabulüne başlayacak. 2010 yılında Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün girişimleriyle yatırım programına alınan Kepez Hastanesi, aynı zamanda Antalya'nın, ilk engelli dostu ve tablet hastanesi olacak.

Kepez Hastanesi hasta kabulüne başlıyor!

İnşaatı tamamlanan Kepez Hastanesi'nin yılbaşından sonra hasta kabulüne başlayacağı açıklandı. 150 milyon lira maliyetle yapılan Kepez Hastanesi, Antalya’nın, ilk engelli dostu ve tablet hastanesi olacak.

Bursa Lions Alzheimer Hizmet Evi'nin inşaatı hızlandı!

NİLÜFER'DE, çağın hastalığı alzheimera yakalananlara hizmet verecek Alzheimer Hasta Konuk Evi için önemli bir adım daha atıldı. Alzheimer Hasta Konuk Evi'nin inşaat çalışmalarının hızlandırılması için ek protokol imzalandı.

Antalya'nın yaşam kalitesini arttıracak projeler!

Son 13 yılda nüfusu yüzde 50 oranında artan Antalya'da hem doktor başına düşen hasta sayısı, hem de derslik başına düşen öğrenci sayısı düştü. Yaşam kalitesi arttı.

Tepebaşı Lions Alzheimer merkezi açıldı!

Tepebaşı Belediyesi’nin Lions Kulüpleri ile ortaklaşa düzenlediği Alzheimer Hasta Konuk Evi, yapılan törenle hizmete açıldı. Konuk evinde 20 yatak ve 9 hasta hizmet alacak.

Antalya Alzheimer Hasta ve Hasta Yakını Merkezi Haberi

Antalya Alzheimer Hasta ve Hasta Yakını Merkezi

Antalya Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında önemli bir projeyi daha hayata geçirdi. 'Mavi Ev' Antalya Alzheimer Hasta ve Hasta Yakını Merkezi yerli ve yabancı bilim insanlarının da yakından takip ettiği törenle hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bir Alzheimer hastası babanın evladı olduğunu hatırlatarak, "Bu konunun ne kadar sıkıntılı olduğunu yaşamış bir insanım. Bu konuların çok da reklamıyla uğraşmayız. Sadece hizmet vereceğimiz hedef kitlemize ulaşmamız bizim için kafidir" şeklinde konuştu.


GÖRÜLMEYENİ GÖRMEK

Antalya'da bir çığır açıldığına dikkat çeken Başkan Türel, "Sağlık yatırımları, devletin tedavi hizmetleri, bizim engelli hizmetleri çok görünür hizmetler değildir. İki kaldırım yapmak, iki yeri boyamak belki daha çok göze batar ama bizim görevimiz görüleni göstermek değil. Görülmeyeni görülebilir hale getirmektir. Sosyal hizmetlerin yeri her zaman bir başkadır"...