06 / 05 / 2024

Antalya AMATEM açıldı

Antalya AMATEM açıldı

Antalya’nın ilk ve tek, Türkiye’nin üçüncü Özel Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi, Özel Lara Anadolu Hastanesi’nde açıldı. İrfan Erdoğan, Anadolu Hastanesi olarak ilklere imza atmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Antalya Nirvana Cosmopolitan Otel açıldı!

Ünlü otel zinciri markası Kilit Grup, 21’inci oteli için Antalya’da açtı. Kilit Grup Yönetim Kurulu üyesi Tolga Kilit, pandemiden sonra otelleri etap şeklinde açmayı düşündüklerini söyledi.

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

Gazipaşa Selinus Bölgesi'nin imara açıldığı iddiası mecliste!

Antalya ili Gazipaşa ilçesinde bulunan Selinus Bölgesinin imara açıldığı iddiası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emlak Katılım'ın 32'nci şubesi Antalya'da açıldı!

Türkiye’de farklı yerlerde şubeleşme çalışmalarına devam eden Emlak Katılım, yeni şubesini Türkiye turizminin önemli şehirlerinden Antalya’da hizmete açtı.

Antalya Çukurbağ Yarımadası imara açıldı!

Antalya’nın Kaş ilçesindeki doğal sit alanı statüsünde olan Çukurbağ Yarımadası'ndaki iki büyük parsel, geçtiğimiz ay çıkan yangından sonra, ‘eko-turizm’ niteliği verilerek imara açıldı.

Antalya Muratpaşa'ya 2 yeni muhtarevi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından Gebizli ve Zümrütova mahallelerine muhtarevi inşası için çalışmalar başlatıldı. 

Antalya Serbest Bölge Kavşağı açıldı! 

Batı Antalya yönüne gidecek misafirlerle Batı Antalya ilçelerinden gelen araçların şehir merkezine giriş yaptığı en önemli geçiş güzergahı olan Serbest Bölge Kavşağı, trafiğe açıldı.

Antalya Homes Emlak Anonim Şirketi Göztepe Şubesi açıldı! 

Antalya Homes Emlak Anonim Şirketi Göztepe Şubesi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli açıldı...

Antalya Titanic Mardan Palace açıldı!

Antalya'da Titanic Hotels'in 15 yıllığına kiraladığı Titanic Mardan Palace yeniden hizmete açıldı. Yaklaşık 20 milyon euroluk yeni yatırım yapılan Titanic Mardan Palace,her şey dahil ultra lüks dahil sistemini uygulayacak. 

Antalya Kurşunlu Cami açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Aksu Kurşunlu’da inşa edilen yeni cami hizmete açıldı.

Antalya Yaşam Evi hizmete açıldı!

Antalya'da Sen Varsan Biz de Varız Derneği bünyesinde inşa edilen yaşam evi bağımlılıktan kurtulan gençler için hizmete açıldı.

Kepez Dokuma Fabrikası Cami hizmete açıldı!

Antalya Kepez Dokumapark'ta bulunan ve tarihe tanıklık etmiş Dokuma Fabrikası Cami hizmete açldı.

Antalya Muratpaşa'da 986 mahalleli tapu sahibi oldu!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Ermenek Mahallesi'nde uzun zamandır süren tapu sorununun çözüldüğünü, 986 mahallelinin tapu sahibi olduğunu açıkladı.

Antalya AMATEM açıldı Haberi

Antalya AMATEM açıldı

Türkiye ve dünya genelinde hızlı bir artış gösteren alkol ve madde kullanım bozuklukları ile ilişkili sağlık sorunlarını tedavi etmek ve en ileri bağımlılık tedavileri uygulamak amacıyla kurulan Özel Lara Anadolu Hastanesi AMATEM, Anadolu Hastanesi Genel Koordinatörü İrfan Erdoğan ve Antalya İl Sağlık Müdür Yardımcısı Hacer Nur Yüce katılımıyla açıldı. Kurdele kesiminin ardından tedavi merkezinden sorumlu Doktor Fatıma Mükerrem Güven eşliğinde 13 yataklı tedavi merkezini gezen Erdoğan ve Yüce, tedavi süreçleri ile ilgili bilgi sahibi oldu.


AYAKTA VE YATILI TEDAVİ UYGULANACAK


Özel Lara Anadolu Hastanesi’nde 15 yılı aşkın süredir bağımlılık tedavisi alanında hizmet vermiş, bireysel ve grup terapi uygulamaları konusunda deneyimli; Avrupa Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Birliği tarafından onaylı bir bağımlılık terapisti ve eğiticisi olan Doktor Fatıma Mükerrem Güven sorumluluğunda kurulan AMATEM, bir...