17 / 05 / 2024

antalya anet a.ş. satılık fabrika

antalya anet a.ş. satılık fabrika

ANET Antalya Entegre Et Süt Gıda Tarım Canlı Hayvan Veterinerlik İnş. Taş. Tem. Özel Eğt. Çiçek. San. Ve Tic. A.Ş. tarafından Antalya OSB 1 .Kısım Mahallesinde bulunan arsa ve üzerindeki binaların satışı 25 milyon TL'ye ihale edilecek.

Port Selection Antalya satışa çıktı! Yeni proje!

Kendirciler İnşaat tarafından, Antalya Konyaaltı Liman mahallesinde yükselecek olan Port Selection Antalya satışa çıktı. İşte Port Selection Antalya ile ilgili detaylar...

TOKİ Antalya Gazipaşa evleri ne kadar, kaç TL? 6 soruda TOKİ Gazipaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Gazipaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Gazipaşa 2022 fiyatı ne kadar?

Antalya Muratpaşa'da 11.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Antalya 3. Sulh Satış Memurluğu, Antalya Muratpaşa'da yer alan gayrimenkulü 11 milyon 951 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Antalya'da ağır hasarlı binalar yıkılacak!

Antalya'da çıkan yangınlara yönelik açıklamada bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'da ağır hasarlı binaların yıkılacağını ve yenilerin inşa edileceğini dile getirdi.

Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi 26 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesini 26 Ağustos tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Antalya Muratpaşa'da 77.1 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Kızıltoprak Mahallesi, 13008 ada 1 parselde yer alan 106 odalı oteli 77 milyon 111 bin 40 TL'ye satıyor...

Antalya Nirvana Cosmopolitan Otel açıldı!

Ünlü otel zinciri markası Kilit Grup, 21’inci oteli için Antalya’da açtı. Kilit Grup Yönetim Kurulu üyesi Tolga Kilit, pandemiden sonra otelleri etap şeklinde açmayı düşündüklerini söyledi.

Antalya Muratpaşa'da 39.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Antalya 1. Satış Memurluğu, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Tahılpazarı Mahallesi, 12712 ada 1 parsel yer alan gayrimenkulü 39 milyon 606 bin 301 TL'ye satıyor...

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Atakule GYO Antalya Muratpaşa parseli gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Haşim İşcan Mahallesi, 8989 ada, 16 parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Antalya Muratpaşa'da 66.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

PTT Genel Müdürlüğü, mülkiyeti Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi'ne ait, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Güzeloba Mahallesi, 28022 ada 1 parselde yer alan gayrimenkulü 66 milyon 125 bin TL'ye satıyor. 

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı!

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı. Alanda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün kullandığı yapının korunacak ve yeni eklemelerle tek katta bin 785 metrekarelik bir kreş yapılacak.

antalya anet a.ş. satılık fabrika Haberi

antalya anet a.ş. satılık fabrika

ANET A.Ş.’DEN TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR


1) ANET Antalya Entegre Et Süt Gıda Tarım Canlı Hayvan Veterinerlik İnş. Taş. Tem. Özel Eğt. Çiçek. San. Ve Tic. A.Ş.’nin mülkiyetindeki Antalya ili Döşemealtı ilçesi, Antalya Organize Sanayi Bölgesi 1 .Kısım Mahallesinde bulunan tapuda 27729 ada, 13 parsel no olarak kayıtlı 22.393 m2 kapalı alana sahip 71.529 m2 arsa ve üzerindeki binalar kapalı zarfla teklif alma ve açık arttırma usulü yapılacak ihale ile satışa çıkarılmıştır.


2) İhalenin yapılacağı yer ANET A.Ş. İdaresi Etiler Mah. 829 Sok. No:3 A Plaza Kat:5 Daire:42 Muratpaşa /ANTALYA, telefon no: 0 242 258 13 15 Faks: 0 242 247 13 15 ‘dir.


3) İhale konusu taşınmaza ait ihale şartnamesi ANET A.Ş. İdaresi Etiler Mah. 829 Sok. No:3 A...