06 / 05 / 2024

Antalya Arena kendi enerjisini üreten ilk stat olacak

Antalya Arena kendi enerjisini üreten ilk stat olacak

Antalya'da çatısına yerleştirilen 13 bin metrekarelik güneş enerjisi paneli ile Türkiye'nin kendi enerjisini üreten tek stadı olma özelliğini taşıyan Antalya Arena'nın açılışı için geri sayım başladı.

Antalya'da 500 milyonluk villa vurgunu!

Antalya'da tatil bölgelerinde yer alan villaları, kendi evleri gibi sunan ve kiralayan ve 110 kişi sahte sosyal medya hesabı ile dolandıran şebekeye operasyon düzenlendiği açıklandı. Buna göre, yakalanan 35 şüphelinin banka hesaplarında 500 milyon TL'lik hareket saptandığı duyuruldu.

Aspendos Arena’nın arazisi yeniden mahkemelik oldu!

Antalya Serik'te belediyenin mühürlenen ve kaçak yapılaşma sebebiyle verdiği para cezası ve yıkım kararları, mahkeme tarafından da onaylanan Aspendos Arena'nın yer aldığı arazi, yeniden mahkemelik oldu. 

Yıkım kararı verilen Aspendos Arena'da son durum ne?

Anadolu Ateşi'nin gösterilerini gerçekleştirdiği Antalya Serik'teki 5 bin kişilik 'Aspendos Arena'nın yıkım kararına ve belediyenin mühür işlemine ilişkin yapılan itiraz onaylanmadı. 

Anadolu Ateşi avukatından Aspendos Arena açıklaması!

Antalya Serik'te, 'Anadolu Ateşi'nin gösterilerini yaptığı, 5 bin kişilik 'Aspendos Arena'nın mühürlenmesiyle ilgili 'Anadolu Ateşi' vekili avukat İlkser Akbulut, yazılı açıklamada bulundu. 

Aspendos Arena Gösteri Merkezi mühürlendi!

Antalya'da, Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun gösterilerinin sahnelendiği Aspendos Arena Gösteri Merkezi, belediye tarafından mühürlendi.

Antalya Konyaaltı'ndaki aykırı işletmelere müdahale edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahili’nde kendi alanı dışına taşan işletmelerin halkın plajı kullanımını kısıtlayıcı uygulamalarına müdahalede bulundu. Vatandaşların sahilden en iyi şekilde yararlanabilmeleri için, localar ve ihlaller işletme sınırları içine alındı. 

Antalya'da 360 derece dönebilen ters ev inşa edildi!

Antalya'da orman parkında tamamen ters olarak yapılan ve kendi ekseninde dönebilen ev, yakında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Aspendos Arena'nın kaldırılmamasını istiyor! 

Anadolu Ateşi Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan, "Aspendos Arena'nın kurulu olduğu arazisinin sahibinin uzlaşmaz tutumu nedeniyle kira görüşmelerinde tıkanma noktasına geldik. Onları da anlayışla karşılıyoruz, kendi arazileri. Arsa sahibi tarafından hiçbir önerimize olumlu yaklaşılmadı" dedi...

Evlendiğimde kendi oteller zincirimi kurmuş olacağım!

Geçtiğimiz hafta Dosso Dossi Fashion Show için Antalya'ya gelen Paris Hilton, "Şu an üç otelim var ve evlendiğim zaman da kendi otel zincirimi kurmuş olacağım" dedi.

Aspendos Arena için 'yıkım' kararı çıktı!

Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, 2008 yılında Aspendos Antik Tiyatrosu yakınında inşa edilen 5 bin kişilik Aspendos Arena’nın yıkımı kararı verdi. Anadolu Ateşi Görsel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan karara tepki gösterdi.

Altın Emlak, Antalya Franchise Eurasia'da!

Türkiye’nin en güçlü emlak zinciri Altın Emlak Antalya Bayilik Fuarı Franchise Expo Eurasia’da kendi işini kurmak isteyen yatırımcılar ve 30 bine yakın ziyaretçiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Giresun Çotanak Arena Stadı haziran 2018'de tamamlanacak!

TOKİ’nin inşa ettiği stadyumlar, UEFA standartlarını yukarıya taşıyor. Birçoğu kendi enerjisini üretebilen, doğayla uyumlu ve estetik spor yapılarına bir yenisi daha ekleniyor. Giresun Çotanak Arena Stadyumu ve Yüzme Havuzu Kompleksi’nin temeli atıldı

Antalya Arena Stadı'nın yanındaki alan imara açılıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokolle stadyum ve spor tesisleri karşılığı TOKİ'ye devredilen, Antalya Arena'nın doğusundaki 40 bin metrekarelik köşe parsel için kollar sıvandı.

Antalya Arena kendi enerjisini üreten ilk stat olacak Haberi

Antalya Arena kendi enerjisini üreten ilk stat olacak

Güneş enerjisi panelleriyle, Türkiye'nin kendi enerjisini üreten tek stadı olacak Antalya Arena'nın, eylül ayı sonuna yetiştirilmesinin planlandığı bildirildi. Spor turizminin başkenti Antalya'da 96 dönümlük araziye yapılan 33 bin kişilik stadyum, enerjisini güneşten sağlayamakla kalmayacak.Yeni stad ayrıca Türkiye'nin tam dairesel olarak yapılan tek stadı olma özelliğini taşıyor.Stadyumda güneş görmeyen çime, suni ultraviyole cihazları yerleştirildi.



Koltukların ise yüzde 30'u yerleştirildi.Kale arkası tribünleri daha iyi ambians oluşturmak için dik dizayn edildi.16 bin metrekarelik çatının 5 bin metrekarelik bölümü çimlerin güneş alabilmesi için...