10 / 05 / 2024

antalya Aşağıkaraman Muhtarevi açıldı mı

antalya Aşağıkaraman Muhtarevi açıldı mı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı İlçesi Aşağıkaraman Mahallesi’nde yaptığı Muhtarevi, Başkan Menderes Türel tarafından hizmete açıldı. Açılışa Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Gökçen Özdoğan Enç de katıldı...

Antalya Üçağız Yarımadası'ndaki villa için yıkım ve para cezası kararı!

Antalya'nın Demre ilçesine bağlı 'Kekova' olarak da adlandırılan bölgedeki Üçağız Yarımadası'nda bulunan kaçak villa için, belediye tarafından yıkım ve 63 bin TL'ye yakın para cezası kararı alındı.

Antalya Üçağız Yarımadası'ndaki villa inşaatına tepki!

Antalya'nın Demre ilçesindeki doğa harikası Üçağız Yarımadası'nda, bir İngiliz vatandaş yaklaşık 10 yıl önce satın aldığı kaçak yapıyı yıkıp, İmar Barışı'ndan yararlanarak, yerine villa inşa etti. Bölgede oturanlar, villa inşaatını; CİMER'e, kaymakamlığa ve belediyeye şikayet etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından bazı alanlar için 'nitelikli doğal koruma alanı' ilanı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Antalya, Ağrı ve Isparta'daki bazı alanların, "doğal sit-nitelikli doğal koruma alanı" olarak tesciline ilişkin ilanlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Muratpaşa'ya 2 yeni muhtarevi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından Gebizli ve Zümrütova mahallelerine muhtarevi inşası için çalışmalar başlatıldı. 

ÖİB'in satışa sunduğu 6 gayrimenkulün ihale tarihi ertelendi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Antalya, Elazığ, İzmir, Karaman, Muğla ve Şanlıurfa'da yer alan 6 gayrimenkul için son teklif verme tarihi 4 Ekim 2018 tarihine uzatıldı..

Mall of Antalya açıldı!

Torunlar GYO tarafından 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Mall of Antalya açıldı.

Antalya'ya 24 yeni otel yatırımı geliyor!

Aralık ayında toplam 34 turizm yatırımı için yatırım teşvik belgesi düzenlenmesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Teşvikte Antalya ağırlıklı olmak üzere 24 yeni otel yatırımına izin çıktı.

Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatı tamamlandı!

KEPEZ'in doğusuna kazandırılan 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi'nden sonra batı bölgesine inşa edilen 54 ünitelik Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de (ADSM) açılış için gün sayıyor.

Expo 2016 Antalya açılışa hazır!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, 23 Nisan 2016 tarihinde açılacak olan Expo 2016 Antalya alanında proje ve yapım işlerinin tamamlandığını kaydetti.

Antalya Kızıltoprak’a yeni muhtarevi!

Kızıltoprak Mahallesi Muhtarevi’nin açılışında konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “ Muhtarlarımızla sürekli iletişim içerisinde bir gönül bağıyla mesaimizi yürütüyoruz” dedi.

Konyaaltı Aşağıkaraman Muhtarevi hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı İlçesi Aşağıkaraman Mahallesi’nde yaptığı Muhtarevi, Başkan Menderes Türel tarafından hizmete açıldı. Açılışa Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Gökçen Özdoğan Enç de katıldı...

ANET Antalya A.Ş.'den 25 milyon TL'ye satılık fabrika!

ANET Antalya Entegre Et Süt Gıda Tarım Canlı Hayvan Veterinerlik İnş. Taş. Tem. Özel Eğt. Çiçek. San. Ve Tic. A.Ş. tarafından Antalya OSB 1 .Kısım Mahallesinde bulunan arsa ve üzerindeki binaların satışı 25 milyon TL'ye ihale edilecek.

Kentsel dönüşüm bir fırsattır!

ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İssi, "Kentsel dönüşüm Türkiye ve Antalya açısından kaçırılmaması gereken bir fırsattır. Kentsel dönüşümün bölgeyi, alt ve üstyapıyı kapsayacak şekilde bütüncül olarak ele alınması gerekmektedir" dedi.

antalya Aşağıkaraman Muhtarevi açıldı mı Haberi

antalya Aşağıkaraman Muhtarevi açıldı mı


Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı İlçesi Aşağıkaraman Mahallesi’nde yaptığı Muhtarevi, Başkan Menderes Türel tarafından hizmete açıldı. Muhtarları mesai arkadaşları olarak gördüklerini belirten Türel, “Onlar bizim gözümüz, kulağımız, dilimiz. Onlar olmasa hizmetlerimizde muvaffak olamayız” dedi.


Aşağıkaraman Muhtarevi’nin açılışına Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Gökçen Özdoğan Enç, Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Konyaaltı Koordinatörü Önder Önen, Aşağıkaraman Muhtarı Mesut Pöze, meclis üyeleri, azalar ve vatandaşlar katıldı. Başkan Türel, Antalya’ya hizmet için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, “Küçüğünden büyüğüne, asfalttan mega projelere bir çok hususu çözme gayretindeyiz. Biz sizin hizmetkarınız olmaktan şeref duyuyoruz. Bu görevler hiçbirimize baki değil. Bizler de gelip geçeceğiz. Önemli olan bu eserlerin baki kalması. Bizim içinse baki kalan bu kubbede hoş bir seda olmak” dedi.


BÜYÜKŞEHİR ATÖLYELERİNDE ÜRETİLDİ


Muhtarevinin Büyükşehir Belediyesi atölyelerinde...