06 / 05 / 2024

antalya baraj projeleri

antalya baraj projeleri

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'İhale ve Tatbikat Eğitim Semineri'' Antalya'da başladı.Eğitim seminerine katılan Devlet Su İşleri Genel Müdür Yardımcısı Murat Acu Antalya'daki baraj ve gölet projelerinden bahsetti.

Gazipaşa Havalimanı'na güvenli uçuş için ölçüm ve raporlama sistemi kurulacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gazipaşa Havalimanı'nda emniyetli uçuşu sağlamak amacıyla Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından otomatik meteoroloji ölçüm ve raporlama sistemi kurulacağını söyledi...

 Antalya'da kentsel dönüşüm projeleri hak sahiplerine teslim edildi! 

Antalya Büyükşehir Belediyesince Kepez ilçesinde yapımı tamamlanmış olan Güneş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 545 konutun anahtarı, törenle hak sahiplerine teslim edildiği kaydedildi. 

10 soruda TOKİ Antalya Serik!

TOKİ’nin beş yılda toplamda 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Türkiye’nin turizm beldelerinden Antalya’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Antalya Serik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Antalya Merkez 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Antalya’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Antalya Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ'den Antalya'nın o ilçelerine yüzlerce ucuz konut geliyor! TOKİ Antalya projeleri için düğmeye bastı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nin Antalya projeleri hangi ilçelerde hayata geçirilecek? İşte projelerle ilgili detaylar...

Antalya Köprüçay Havzası'nda inşa edilen Kasımlar Barajı'nın çevresel zararları TBMM'de!

Antalya'da yer alan Yukarı Köprüçay Havzası'nda inşa edilen Kasımlar Barajı ve HES Projesi'nin çevreye verdiği zararlara dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Baraj projeleri nedeniyle 5 köy taşınıyor!

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bir, Artvin'in Yusufeli ilçesinde 4 köyde yaşayan vatandaşların, baraj projeleri sebebiyle belirlenen yerlere nakledilmesine karar verildi.

Raylı sistem projeleri için 3 şehrimize 150 milyon avro!

İller Bankası yurt içinde devam eden raylı sistem projeleri için İslam Kalkınma Bankası ile Antalya, Kayseri ve Gaziantep için 150 milyon avroluk anlaşma yaptı...

Antalya Küçük Aksu Barajı'nın inşaatı meclis gündeminde!

Antalya'nın Serik ilçesinde yer alan Küçük Aksu Baraj inşaatının uzun süredir tamamlanmamasının nedenleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Antalya'nın yeni projeleri umutlandırdı!

Antalya İstanbul’dan sonra Türkiye’nin dünya çapındaki ikinci markası. Hakikaten son yıllarda uluslararası standartlarda tesisler açıldı ve çok ciddi anlamda turist çekiyor. Antalya için yeni projeler planlanıyor..

Antalya vizyon projelerle marka şehre dönüşüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı vizyon projeleri ile marka şehre dönüştürmek adına yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. 

Antalya, vizyon projelerle çağ atlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı vizyon projeleri ile marka şehir haline getiriyor.

Antalya'nın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri ile Antalya’nın çehresi değişiyor. 

Antalya ATKOM binasının inşaatı tam gaz!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel “Antalya Akıllı Kent Projeleri”nden bahsetti.

antalya baraj projeleri Haberi

antalya baraj projeleri

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'İhale ve Tatbikat Eğitim Semineri'' Antalya'da başladı.Eğitim Seminerine Devlet Su İşleri Genel Müdür Yardımcısı Murat Acu, DSİ Proje ve İnşaat Dairesi Başkanı Kaya Yıldız, DSİ Antalya Bölge Müdürü Turkay Özgür, DSİ'nin merkez ve taşra teşkilatlarında görev yapan Daire Başkan Yardımcıları, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve ilgili personeller katılıyor.


Eğitim Seminerinin açılışında konuşan DSİ Genel Müdür Yardımcısı Murat Acu, tatbikat ve projenin bir bütün olduğunu belirterek " İşin son kısmında olan işletmecileri ayırıyorum, tatbikatta çalışan arkadaşlarımız işin bütün yükünü çekiyorlar. Oluşturduğumuz tesisler tamamen kritik ve tekniğine uygun yapılmak zorundadır. Bundan dolayı ihale komisyonu bütünüyle ve bir arada hareket etmelidir. DSİ olarak ülkemizin her köşesinde çok güzel ve çok başarılı hizmetler yapıyoruz. Bu...